عزیز شبکه موبایل ایران نسل دومه ... نسل سوم رو ساپورت نمی کنه . واسه همین مینویسه 2g ...
مشکلی نیست خیالت راحت.
عزیز شبکه موبایل ایران نسل دومه ... نسل سوم رو ساپورت نمی کنه . واسه همین مینویسه 2g ...
مشکلی نیست خیالت راحت.
عزیز شما خودت به ما گفتی روان تر توضیح بدیم اما خودت مشکلت رو خیلی پیچیده و نامفهوم گفتی لطفا واضحتر بگو....
salam gsm aziz darbareye in fun lighto ina chandta soal
1-aslan vase v3x ham hastesh
2-bayad daghighan filesho koja berizim yani a/moblie/audio/badesh chi to hamin audio ya ye folder jolotar ke male man velver ye hamchin esmie
3-badesh ke hameye in kararo kardi bayad inaro az koja peida konim
merc
kheili bahali
آقا کسی نیس جواب سوالای منو بده؟این تاپیکم که همش جنگ و دعوای!! فقط مونده بود اسمش که به اونم گیر دادن!!!
سلام!!! عزیز!!! کم پیدا!!!![]()
ببین !! v3x مثل مدل من led خارجی نداره!!! ایم رینگ لایت هم روی گوشی من روی led عمل میکنه!!! یعنی طرز روشن خاموش شدن های متفاوت رو روی اون دراه!!!
در مپ سیم گوشی!! برای فعال کردن!!! رینگ لایت یک فرمان داریم!!! و توی مپ هم اشاره نشده!!! که این مخصوص گوشی خاصی باشه!! من جاهایی هم که گشتم فقط نوشته بود razer که شامل همه مدل های ما میشه!!!
حالا این عمل روی گوشی شما چطور خودش رو نشون بده!!! باید امتحان بشه و من چون ندارم!!! شرمنده نمیتونم جواب قاطع رو بدم!!!
احتمال داره!!!این روی lcd بیرونی شما عمل کنه!!!
در مورد آدرس هم اگه new داری که تو اون!!! اگه هم نه!!! تو همون audio!!! چیزی نساز!!!
اینا رو تو ring style ه شکل یک منو جدا میتونینن بیبنین!!!
قربان شما![]()
ببین gsm من فکر میکونم منظور اون بنده خدا از یکی یکی یعنی کل عددارو بشینه از یک امتحان کنه برا همین بهتره اگه کسی کدهای اصلیشو بلده به این بنده خدا بگه من مثل
000000
12345
123456
0000
00000
احتمال هم داره امیر جان!!! همین باشه!!!![]()
آره دیگه کلا همین کد هاس که من قبلا هم بت دادم!!!
اما اگر کسی کدش رو تغییر داده باشه!!!
دیگه کار سخته!!!
Hasssasdasdasdasdf
آقا میلاد این برا v3i هم جواب میده یا نــــــــــه ؟ یا مخصوص v3x هستش؟
آره عزیزم!! واسه v3i !!!Hasssasdasdasdasdf
آقا میلاد این برا v3i هم جواب میده یا نــــــــــه ؟ یا مخصوص v3x هستش؟
Salam!
1...Aval tashakor mikonam az METALLICA ke in tapik ro rah endakht va baes shod melat moshkeleshoono khodeshun halkonan va majbur nashan avareyeh alaedin va jomhuri beshan!!!!!!
2...Tashakor az GSM (achar faran3 in mahfel!!!)ke ham man kheili zahmatesh dadam ham baghie va vaghean age nabud in tapik be moshkel mikhord.![]()
Khob hamin dige.adam ke nabayad har moghe be moshkel mikhoreh post bedeh..ye baram post bedeh va3 tashakor![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)