سلام
همانطور که دوست عزیزمون در پست بالا گفتن سرعت شیک میاد رو 15 16!!!!
خلاصه ی مطلب اگه واسه دانلود میخواین دور این شرکت و خط بکشین اما پینگش برای گیمرا شاید یه مقدار بهتر از شرکتای دیگه باشه چون از قدیم صبانت به پینگ خوب معروف بود واسه بازی....
سلام
همانطور که دوست عزیزمون در پست بالا گفتن سرعت شیک میاد رو 15 16!!!!
خلاصه ی مطلب اگه واسه دانلود میخواین دور این شرکت و خط بکشین اما پینگش برای گیمرا شاید یه مقدار بهتر از شرکتای دیگه باشه چون از قدیم صبانت به پینگ خوب معروف بود واسه بازی....
دوستان خواهشا جواب بدید : هنوز هم صبانت حجم دزدی داره یا نه؟
من آبادان زندگی میکنم همه میگن نامحدود صبانت برای گیم خوب نیست بعد از یه حجم دانلود پینگ میره بالا و حتی سایت بالا نیماد درسته؟!!
اون نامحدودی که شما میگین حکایت همون دوبرابر حجم برای سرویسای حجمیه یعنی برای حجمیا تو ساعات رایگان وقتی ازحجم مشخصی رد بشن بعد تو ساعات رایگان سرعت میاد رو 16 پینگم میره به فضا!!!
حالا نامحدودشم همینطوره طرف از حجم مشخص رد شده سرعتش اومده به کف پینگشم رفته به سقف!!!! با این تفاوت که چون نامحدود بوده دیگه مختص ساعت خاصی نیست...
بله دوستتون درست گفتن....
دوستان کسی نبود جواب بده؟ من دارم مجبور میشم برگردم صبا / الان اوضاعش چه طور هست؟ حجم دزدی ادامه داره یا نه؟
خیر.ازش تابحال حجم دزدی مشاهده نکردم
درود بر شما. دوستان سرعت دانلود عادی هست اما سرعت آپلود واسه من نهایتا ده کیلوبایت میشه. سرویس ۱مگ. مشکل کجاست؟
IP رو از network connecton details باید چک کنیم؟ قسمت DSL Mode تنضیمات مودم روی ADSL G.dmt تنظیم شده و اصلا نمیشه تغییرش بدم دوباره برمیگرده به حالت اول. مودم Zyxel P-660HW-T1 v3. تغییر این قسمت تاثیری روی سرعت دانلود و آپلود میتونه داشته باشه؟
سلام
من با اینکه هنوز دو برابر حجم خریداری شده شبانه دانلود نکردم سرعتم اومده رو 8 و 9 کیلو به نظرم میخوان کلا شبانه رایگان و حذف کنند
ضمنا زنگ زدم پشتیبانی میگه نه اینطور نیست شما سرعت 128 خریدی که تقسیم بر 8 همون میشه دیگه .هر چی بهش میگم بابا من که دو برابر و مصرف نکردم و این که شما میگی مال بعد از اونه خودش و به گیجی میزینه .
حالا میخوام بدونم دیشب و پریشب مال شما هم اینطور بوده یا نه؟
سلام
من با اینکه هنوز دو برابر حجم خریداری شده شبانه دانلود نکردم سرعتم اومده رو 8 و 9 کیلو به نظرم میخوان کلا شبانه رایگان و حذف کنند
ضمنا زنگ زدم پشتیبانی میگه نه اینطور نیست شما سرعت 128 خریدی که تقسیم بر 8 همون میشه دیگه .هر چی بهش میگم بابا من که دو برابر و مصرف نکردم و این که شما میگی مال بعد از اونه خودش و به گیجی میزینه .
حالا میخوام بدونم دیشب و پریشب مال شما هم اینطور بوده یا نه؟
برای منم چند شب هست همینطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)