حمید اقا این که گفتین قابل مقایسه با این امپلی هایی که گفتم نیست یعنی بهتره یا بدتر؟
حمید اقا این که گفتین قابل مقایسه با این امپلی هایی که گفتم نیست یعنی بهتره یا بدتر؟
این که فرمودین یعنی این سونیه بهتره اون دوتاست یا پایینتر؟
ببخشید جسارت کردم یعنی بهتره![]()
سلام
هلیکس یه رده از مچ بالاتره کلا متریال بهتری داره کیفیت صداش هم بهتره
سونی بهتره دیگه مشخصه کاملا.
سلام و درود. دوستان عزیز من تازه واردم و می خوام یک سیستم ببندم روی ماشینم. اما اطلاعات کافی و دقیقی ندارم که چه چیزی خوبه و چه چیزی بد.
اول از همه سیستم پخشم پایونیر DEH-X9650BT هستش. یک جفت باند و یا دو جفت باند و یک آمپلی می خوام ببندم. کیفیت و بیس صدا هم برام مهم هستش. هزینه هم تا 3 تومن میتونم بپردازم.
یه چیز فوق العاده می خوام توی باند و آمپلی. برای آمپلی هم اینو در نظر بگیرید که احتمالا یک ساب هم ببندم. فعلا ساب رو بی خیال شدم تا ببینم چجوری از آب در میاد باند ها. یکی میگه 6975 خوبه یکی میگه E69X خوبه و هر کسی چیزی میگه و این باعث گیح شدن بنده و امثال من میشه. لذا خواهشمند هستم از استاد های بزرگوار اینجا یه راهنمایی کنن که دقیقا چی ببندم که بهترین کیفیت و بهترین بیس رو بتونم داشته باشم.
سلام
اساتید جواب منو هم بدن ممنون میشم...
آقا این هلیکس69 ک جدیدا میگن قضیه اش چیه؟؟؟
کیفیت صداش وجدانا چند درصد از 718 بیشتره ؟؟؟
خلاصه می ارزه 718 قدیمی مو رد کنم این هلیکس رو بخرم ب جاش؟؟؟
قیمتش چنده راستی این هلیکس؟؟؟
پخشم 7750 پایونیره و آمپم 4604 پایونیره
Last edited by mhda69; 07-06-2015 at 13:54.
سلام خدمت دوستان عزیز و اقا حمید گل
اگر امکان داره بین دو امپلی فایر کنوود 845 و 8401 یه مقایسه انجام بدین و بفرمایید که ایا ارزش خرید داره و اگر داره ارزش خرید کدومش بیشتره؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
ورودتون رو به جمع دوستانه ما صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
بفرمائید ماشینتون چیه؟
سلام
دوست عزیز اگر از نظر کیفیت صدا بخواهیم مقایسه 718 واقعا مردود خواهد شد.منتها شما که باصدای بیس بالا آشنا هستی ممکنه بیس E69 در نظر اول راضیتون نکنه.718 چون 10*7 اینچ هست و ووفر بزرگتری داره مسلما بیس با حجم بالاتری رو اجرا میکنه.
من فکر میکنم شما دوجفت e69 اگر نصب کنید از نظر حجم صدا راضی خواهید شد. در غیر اینصورت پیشنهاد من به شما اگر از صدای 718 خسته شده اید 7158 جی وی سی هست.خیلی صدای بهتری نسبت به 718 داره.البته باید آمپ رو بریج بهش وصل کنید.قیمتش هم 227 تومن هست.
E69 رو اگر خواستین 265 تومن براتون میگیرم.
سلام ممنونم لطف دارید
هر دو تقریبا در یک سطح هستند.تفاوت خیلی جزعی دارن.
یکی در THD آمپ 8401 هست که 0.08% هست و از 845 که 1% هست کمتره.
دیگری هم فیلتر HPF آمپ 8401 هست که Variable هست بین 200-50Hz (در 845 روی فرکانس کات 80Hz فیکسه)
دیگه چیز خاصی ندارن.
ضمنا هر دو فکر کنم دیسکانت شدن.بعید میدونم آکبندشون باشه؟
الان M846 و PS847 جاشون شرکت وارد کرده.
ممنون از جوابتون حمید اقا من اطلاعات تخصصی در رابطه با این چیزایی که گفتین ندارم اینایی که فرمودین به صورت امیانه مفهومش چیه؟
شما که تبهر دارین بفرمایید کدوم از نظر شما بهتره؟
خیلی ممنونم جناب حمیدخان از توضیح دقیق و با حوصلتون
دو دقیقه دیگم وقت بذاری راهنماییم کنی ممنونت میشم...
این کاپا 11 چطوره؟؟؟گرونتره اما ظاهرا خیلی با کیفیت تره درسته؟؟؟
اما فقط فکرمیکنم چون آمپم 4604 ضعیفه نتونه صداشو خوب در بیاره و کاپا 11 عملا نسبت ب 718 الانم یا هلیکس69 فرق زیادی نداره با این آمپ نه؟؟؟یعنی خریدش با توجه ب آمپ ضعیفم پول دور ریختن باشه...
راستی میخام ساب هم بخرم ب زودی.از 1260 اینفینیتی خوشم اومده.قیمتش خوبه و خیلی خوشگله.ضعفی نداره آقا حمید؟؟؟فکرکنم ساب سبکیه.آمپم میتونه تکونش بده؟؟؟البته نه در حد آمپ مونو !!!
یه سوال حاشیه ای ب عنوان سوال آخرم !
راس میگن اگر ساب بخری چون بیس رو از روی باند برمیداری میندازی روی ساب کیفیت صدای باندت 2 برابر میشه؟؟؟!!!
سپاسگزارم آقا حمید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)