8:30
شب خوش!
سلام ....شب همگی خوش
سلام. دوستان میگم این تاپیک بدآموزی داره. (چرا؟) چون باعث میشه افراد تشویق بشن شب رو بیدار بمونن درحالیکه این اصلاً برای سیستم بدن خوب نیست.
پیشنهاد میکنم یه تاپیک به اسم «سحرخیزان» درست کنید تا بچّهها صبح زودتر پاشن به کارشون برسن. مثلاً از 4 تا 8 صبح باشه. (بهشرطی که 4 صبح بیدار شده باشن، نه اینکه از شب قبلش بیدار بوده باشن.)
من خودمم اکثر شبها بیدارم ولی چون فایل واسه دانلود میذارم نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم. تازه مخابرات هم سرعت دانلود تک کانکشن رو پائین میاره، اگه چیزی دانلود هم نکنم سایت بهزور باز میشه. واسه همین تو این تاپیک تا حالا نبودم.
فعلاً خدانگهدار.
برادر عزیز a654 پروفایل شما قابل دادن پ.خ یا یادداشت نیست مگر جزء لیست دوستان باشید.این محدودیت رو بردارید تا به سوالتون پاسخ بدم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر شماهم شب خوش و بهاری باد
راستش یه جا خوندم اتفاقا برای بعضی از آدم ها شب کاری مفیده و توصیه می شه و این البته به حالت روانشون ربط داره. البته خوب جامعه ما اوستروس زیاد داره و رو برنامه نیست برای همین گفته شما تقریبا درسته و برای ما مفید نمی باشد. فتوای شماره101 از تبصرهالف بند 2 ماده6 قانون کیفری ، مجازی، عمومی ، همگانی و ...![]()
شب بیدار بودن باحاله ... ولی خوابیدن تو روز برای من بعدش با سردرد بسیار شدید همراهه ... کسی علتش رو میدونه ؟؟؟![]()
چون نگران آینده ای و چر از مشکلات اجتماعی دورت![]()
این جواب سوال من بود
نامفهومه ... ( اون قسمتی که قرمز کردم رو میگم )
منظور از چر همون پر هست که اشتباه تایپ شده.
برای جواب سوال به امضای خودتون مراجعه کنید دوست عزیز. جامعه ناسالم، فقر فرهنگی، قدرت در دست عده ای محدود، تعارض و تضاد ب فرهنگ های عموم اجتماع،دروغ های رسانه ای، عادات تکراری راطافیان و عزیزان ، ترد شدن از حلقه عرف مورد پسنده جامعه همه اینا دلایلیه که برای بعضیا پیش میاد.
اما شما در عرف اجتماع قرار دارید پس دلیلش این می تونه باشه که رضایت نسبی دارید اما اصولا شب زنده داری براتون مفید نیست چون منافع شما در روز قرار دارد. وقتی که تمام تضادهاب بالا و غیره رو متوجه نمی شید یا درک نمی کنید دوست عزیز ی تونه دلیلش ساعت بیولوزیکیه بدنتون یا عادت های رفتاریتون باشه.
اتفاقا همش رو درک میکنم و متوجه میشم و باهاش دست به گریبانمو دارن داغونم میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)