تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 369 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3683

نام تاپيک: شب زنده داران p30world | بازگشایی هر شب راس ساعت 11 شب

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

8:30
    شب خوش!

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام ....شب همگی خوش

3. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام. دوستان می‌گم این تاپیک بدآموزی داره. (چرا؟) چون باعث می‌شه افراد تشویق بشن شب رو بیدار بمونن درحالی‌که این اصلاً برای سیستم بدن خوب نیست.
    پیشنهاد می‌کنم یه تاپیک به اسم «سحرخیزان» درست کنید تا بچّه‌ها صبح زودتر پاشن به کارشون برسن. مثلاً از 4 تا 8 صبح باشه. (به‌شرطی که 4 صبح بیدار شده باشن، نه این‌که از شب قبلش بیدار بوده باشن.)
    من خودمم اکثر شب‌ها بیدارم ولی چون فایل واسه دانلود می‌ذارم نمی‌تونم هیچ سایتی رو باز کنم. تازه مخابرات هم سرعت دانلود تک کانکشن رو پائین میاره، اگه چیزی دانلود هم نکنم سایت به‌زور باز می‌شه. واسه همین تو این تاپیک تا حالا نبودم.
    فعلاً خدانگهدار.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

برادر عزیز a654 پروفایل شما قابل دادن پ.خ یا یادداشت نیست مگر جزء لیست دوستان باشید.این محدودیت رو بردارید تا به سوالتون پاسخ بدم
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بر شماهم شب خوش و بهاری باد

سلام. دوستان می‌گم این تاپیک بدآموزی داره. (چرا؟) چون باعث می‌شه افراد تشویق بشن شب رو بیدار بمونن درحالی‌که این اصلاً برای سیستم بدن خوب نیست.
    پیشنهاد می‌کنم یه تاپیک به اسم «سحرخیزان» درست کنید تا بچّه‌ها صبح زودتر پاشن به کارشون برسن. مثلاً از 4 تا 8 صبح باشه. (به‌شرطی که 4 صبح بیدار شده باشن، نه این‌که از شب قبلش بیدار بوده باشن.)
    من خودمم اکثر شب‌ها بیدارم ولی چون فایل واسه دانلود می‌ذارم نمی‌تونم هیچ سایتی رو باز کنم. تازه مخابرات هم سرعت دانلود تک کانکشن رو پائین میاره، اگه چیزی دانلود هم نکنم سایت به‌زور باز می‌شه. واسه همین تو این تاپیک تا حالا نبودم.
    فعلاً خدانگهدار.
    راستش یه جا خوندم اتفاقا برای بعضی از آدم ها شب کاری مفیده و توصیه می شه و این البته به حالت روانشون ربط داره. البته خوب جامعه ما اوستروس زیاد داره و رو برنامه نیست برای همین گفته شما تقریبا درسته و برای ما مفید نمی باشد. فتوای شماره101 از تبصرهالف بند 2 ماده6 قانون کیفری ، مجازی، عمومی ، همگانی و ...

7. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

شب بیدار بودن باحاله ... ولی خوابیدن تو روز برای من بعدش با سردرد بسیار شدید همراهه ... کسی علتش رو میدونه ؟؟؟

9. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

چون نگران آینده ای و چر از مشکلات اجتماعی دورت

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

چون نگران آینده ای و چر از مشکلات اجتماعی دورت
    این جواب سوال من بود
    نامفهومه ... ( اون قسمتی که قرمز کردم رو میگم )

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

این جواب سوال من بود
    نامفهومه ... ( اون قسمتی که قرمز کردم رو میگم )
    منظور از چر همون پر هست که اشتباه تایپ شده.
    برای جواب سوال به امضای خودتون مراجعه کنید دوست عزیز. جامعه ناسالم، فقر فرهنگی، قدرت در دست عده ای محدود، تعارض و تضاد ب فرهنگ های عموم اجتماع،دروغ های رسانه ای، عادات تکراری راطافیان و عزیزان ، ترد شدن از حلقه عرف مورد پسنده جامعه همه اینا دلایلیه که برای بعضیا پیش میاد.
    اما شما در عرف اجتماع قرار دارید پس دلیلش این می تونه باشه که رضایت نسبی دارید اما اصولا شب زنده داری براتون مفید نیست چون منافع شما در روز قرار دارد. وقتی که تمام تضادهاب بالا و غیره رو متوجه نمی شید یا درک نمی کنید دوست عزیز ی تونه دلیلش ساعت بیولوزیکیه بدنتون یا عادت های رفتاریتون باشه.

13. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

منظور از چر همون پر هست که اشتباه تایپ شده.
    برای جواب سوال به امضای خودتون مراجعه کنید دوست عزیز. جامعه ناسالم، فقر فرهنگی، قدرت در دست عده ای محدود، تعارض و تضاد ب فرهنگ های عموم اجتماع،دروغ های رسانه ای، عادات تکراری راطافیان و عزیزان ، ترد شدن از حلقه عرف مورد پسنده جامعه همه اینا دلایلیه که برای بعضیا پیش میاد.
    اما شما در عرف اجتماع قرار دارید پس دلیلش این می تونه باشه که رضایت نسبی دارید اما اصولا شب زنده داری براتون مفید نیست چون منافع شما در روز قرار دارد. وقتی که تمام تضادهاب بالا و غیره رو متوجه نمی شید یا درک نمی کنید دوست عزیز ی تونه دلیلش ساعت بیولوزیکیه بدنتون یا عادت های رفتاریتون باشه.
    اتفاقا همش رو درک میکنم و متوجه میشم و باهاش دست به گریبانمو دارن داغونم میکنن

15. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •