تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 108 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست خوبم@ملاکای زایادی هست که امان داردبعضی از جوان ها را گرفتارکند-1-امکان داردبعداز ازدواج درک متقابلی وجود نداشته باشد-2-امکان دارددختر بیمار باشدولی خانواده وی این موضوع را مخفی کنند3-مهریه سنگین است که خیلی از جوان ها را گرفتار کرده است-4-چشم وهمچشمی خانم هاست5-با خانوادهایی که دختر زیاد دارندنباید ازدواج کردچون باجناق زیاد مایه دردسراست-6-ازخانواده فقیر نبایددختر گرفت چون آوردنش راحته ولی نگهداریش سخته-7-دختر خانواده پولدارآوردنش سخته ولی نگهداریش آسانه-8-ببخشیداین موضوعات را به عینه از نزدیک لمس کردم-هم کارانی دارم که به خاطرازدواج کورکورانه گرفتارشدن وتمام حقوق آنها به جای مهریه می رود،وزندگیشان کاملاً دچارلغزش شده-9-به جوان های که در شرف ازدواج هستنددوستانه توصیه می کنم حتماً ازخانواده دخترشناخت کافی داشته باشند،ودختر نیز از خانواده پسر شناخت کافی داشته باشد-10-چه بسا دختر وپسرهای که با هم دوست شدن وبا هم ازدواج کردن ولی ازدواجشان پایدارنبوده وبه جدایی کشیده شده@دوستا ن ببخشند اگه طولانی شد@
    سلام به همه دوستان

میشه در مورد بندهای فقیر و پولدار توضیح بیشتری بدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوست خوبم پول رفاه وآسایش می آورد.وفقربدبختی نداری،کمبود،@
    به قول بزرگی :مردی که پول نداردجدی گرفته نمی شود@
    یک روز ملانصردین به مهمانی رفت با لباسهای کهنه،وقتی واردمجلس شدکسی تحولیلش نگرفت،ودم درب مجلس نشست،ناراحت شد،رفت کت وشلوارشیک ومرتب
    پوشید،ومجدداً برگشت وواردمجلس شد.همه تحویلش گرفتندنوشابه برایش باز کردن،ولی ملا همه را به کت شلوارش می دادومی گفت کت شلوارمن بخور@

3. 2 کاربر از siroosmoradian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست خوبم پول رفاه وآسایش می آورد.وفقربدبختی نداری،کمبود،@
    به قول بزرگی :مردی که پول نداردجدی گرفته نمی شود@
    یک روز ملانصردین به مهمانی رفت با لباسهای کهنه،وقتی واردمجلس شدکسی تحولیلش نگرفت،ودم درب مجلس نشست،ناراحت شد،رفت کت وشلوارشیک ومرتب
    پوشید،ومجدداً برگشت وواردمجلس شد.همه تحویلش گرفتندنوشابه برایش باز کردن،ولی ملا همه را به کت شلوارش می دادومی گفت کت شلوارمن بخور@
    بله
    ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
    به نظرتون توقعات اولی در طول زندگی بیشتر میشه ، با اینکه عادت به زندگی ساده داشته؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی، منظورم این بود چرا دختر از خانواده فقیر نگهداریش سخت تر از نگهداری دختر از خانواده ثروتمنده؟
    نظر شخصی من اینه که دختری که از خونواده‌ی فقیر میاد، دو حالت داره:
    ۱- تلاشگره و میخواد شما هم تلاش بکنی تا پولدار بشی... بنابراین ازت میخواد که زندگی خوبی براش محیا کنی و اگر نمیتونی، کاری بکنی که بتونی محیا بکنی.... حتی اگر شده سه شیفت در روز کار کنی... )
    ۲- ارومه و با زندگی فقیرانه کنار میاد و هرچی شما بیشتر نداشته باشی اونم قبول میکنه... این تیپ دخترا برا شروع زندگی خوبن ولی برا ادامه زندگی فکر نکنم...

من برخی دخترای عرب رو دیدم که اینا مظلومن... یعنی زندگیشون و رفتار شوهرشون باهاشون رو می‌بینی میخوای براش زار زار گریه کنی... مثلا مادرم تعریف میکرد یه زنه خون گریه میکرده برا بچش، بررسی کردیم دیدیم بچه ضربه خورده به سرش و بدنش، پرس و جو کردیم و به پلیس خبر دادیم و متوجه شدیم پدره بچه رو کوبیده زمین :| و حتی قبلا با سیگار بدنش رو سوزونده... ولی چون مادره اعتراف نکرد و نگفت که پدر بچه‌ رو اذیت میکنه به تکلیف نرسید.... با اینکه بچش رو خیلی دوست داشت ولی می‌ترسید چیزی خلاف اون بگه... من خودم رفتار شوهره با اون زن رو دیدم... اصلا قیافه‌ی زنه انقدر مظلوم و ناراحت بود که منی که خیلی کم پیش بیاد ناراحت بشم،‌واسش گریم گرفت... :|

دخترای پولدار، به نظرم چند دستن:
    ۱- دختر پولدار و ننر! که باید پولدار باشی و بتونی خرج و مخارجش رو بدی.... مثلا دختره با پول باباش واسه تولد همکلاسیش کادو میخریده ۱۵۰ تومن، حالا موقع ازدواجش تو باید این پولا رو بدی... تازه این یه چشمش هست! ))
    ۲- دختر پولدار و کاری که ازت کار میخواد و باید زحمت بکشی و پولدارش کنی... خودش هم تلاشگره و خرج و مخارج دستشه! )) (این همونیه که باید باهاش تفاهم داشته باشی یا به قولی زن ذلیل باشی!)
    ۳- دختر پولداری که کلا مخش تعطیله و عاشقت شده(خر شده!) و با نداریت هم میسازه....

کلا دختر کم پول، عموما عقده های زیادی داره که میخواد شما براورده کنی....
    ولی دختر پولدار حمایت پدرش رو همیشه داره و عموما زیاد اذیتت نمیکنه.... ضمن اینکه پدرش میتونه بهت توی پولدار شدن کمک کنه.... ولی پدر پولدار دخترش رو دست هر کسی نمیده...

برا همین، اوردن فقیر راحته ولی نگهداریش سخت! و پولدار اوردنش سخته و نگهداریش اسون!!!!

دختر پولدار رو جای هتل ۵ ستاره ترکیه ببری کوه و کوه نورودی بکنه ولی بتونی سرگرمش کنی حال میکنه و بهترین خاطرشه!!ولی دختر فقیر کلا تفریحش همیشه همون بوده و برا خوشحال و ذوق زده کردنش باید کارای دیگه بکنی براش...

6. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد دما اضافه کنم عددی که اعلام میشه دمای هوا تو سایه هست
    دیگه وقتی تو سایه 50 باشه زیر نور مستقیم آفتاب وحشتناک میشه

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

باو اینا سوسولن!!
    یحتمل دمای هوا اومده رو ۴۰ درجه اینا اونا پختن))

وسط یکی از بازی های اروپایی فک کنم بازی بارسا و بایرن بود فک کنم یا شاید یووه و رئال که مجری گفت داور میتونه حتی بازی رو به دلیل گرمای زیاد کنسل بکنه.... دمای هوا ۳۵ درجست! ))

به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....

الان به دلیل کم آبی دارن به شدت از منابع زیر زمینی یاهمن چاه ها بیش از اندازه استفاده میکنند .حالا اگر روزی آب منابع زیرزمینی هم به تمام برسه میخوان چیکار کنند

خدا میدونه !!!!!

قنات ریزش کرده بر اساس برداشت بی رویه اب

9. 3 کاربر از s.k.y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظرم زندگی داره رو به افول میره ...کم آبی و خشکسالی و از طرف دیگه گرمای ها .....
    بله....
    متاسفانه ایران با مشکل کم ابی روبروه و جوابگوی جمعیت ۷۰ ملیون نفره نیست....
    ایران حداکثر باید ظاهرا ۵۰ ملیون جمعیت داشته باشه...

11. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

زمانی که جوان تر بودم یک همکارخوب وباسواد داشتم که الان بازنشسته شده/خیلی دنیا دیده بود از زندکی درس های بساری آموخته بودوتجربه نیزبهش اضافه شده بود.یکی ازهمکاران گفت برای برادرم زن گرفتیم.ولی خانواده دختره از لحاظ مالی فقیرند.همکار دنیا دیده ما گفت اشتباه کردید.دختر فقیرنگهداریش سخته،به همین جمله بسنده کردوگفت برای شماها مشکل ساز می شود.بعدها همکارم اعتراف کرد.که حق با دوست وهمکار با تجربه مان بوده،می گفت در خیلی موارد برادرم با زنش به مشکل خورده/علتش هم شایدکمبودهای باشدکه تویی بعضی از زندگی ها وجوددارد/بله توقعات بیشتر میشه/دنبال اینه کمبود هایش را جبران کند/دنبال اینه یواشکی به خانواه اش کمک کند/من خودم این موضوع راتجربه نکردم نقل قول است/اگر می خواهی به نتیجه دلخواه برسی بایدتجربه اش نمایید/
    Last edited by siroosmoradian; 29-05-2015 at 23:27. دليل: غلط املایی

13. این کاربر از siroosmoradian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

توی یه جایی خواندم که امکان دارد جنگ های آینده جنگ برسرآب شیرن باشد چون تنها 2%درصدآب های جهان شیرین هستند.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی یه جایی خواندم که امکان دارد جنگ های آینده جنگ برسرآب شیرن باشد چون تنها 2%درصدآب های جهان شیرین هستند.
    نه نیست چون تازگیا تکنولوژی هایی داریم که به راحتی میشه باهاش مقدار زیادی اب رو شیرین کرد تو زمان کم چیزی شبیه روش ناو های جنگی و سفینه های فضایی که میفرستند کار همچین عجیبی هم نیست یه نوع خاصی از فیلتره مثل کاغذ میمونه اب رو ازش رد میکنن با یه پمپ اون طرف تموم املاح و تموم الودگی ها و .... اش جدا میشه یه طرف اب تقریبا خالص داریم یعنی اب مقطر تو ۱۰-۲۰ سال اینده حتی همون ابی که مصرف میکنم دوباره تصفیه میشه الودگی ها و ...و مثل لجن جمع میشه خشک میشه مثلا هفته ای یک بار میان با ماشین های مخصوص جمع میکنن خونه ها هر کدوم یه تصفیه خونه دارن مصرف اب به نوعی خیلی خیلی متر میشه مثلا در این حد که بگیم فقط اب به اندازه خوردن و چیزایی مثل اون کم میشه مثل غذا و ...
    گل و گیاه خانگی اصلاح نژاد میشن که مثل یه دستگاه تصفیه هوا عمل میکنن کلا خیلی نگران نباشید اوضا خیلی تغییر نمیکنه

16. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •