دوستان سلام.کاربری من از سیستم به ترتیب اولویت گیم و مولتی مدیا و میکس و مسترینگ صدا(در حد مبتدی) هستش.برای حدود تاریخ 20 شهریور امسال قصد بستن یک کیس در حدود 7 میلیون رو دارم.بزرگترین شک من تهیه سیستمی بر پایه پردازنده LGA 2011 یا LGA 1150 هستش.عده ای از اساتید میگن با توجه به اینک تا این تاریخ قطعا هنوز پردازنده های اسکای لیک نیومده و با توجه به اینکه در اون تاریخ پردازنده های 1150 دارن نفسهای آخرشونو میکشن و با توجه به نیاز قدرت پردازشی بیشتر برای کار میکس و مسترینگ آهنگ توسط پردازنده تهیه سیستمی با پردازنده LGA 2011 به صرفه است.اما عده ای از اساتید هم سیستم بر پایه پردازنده 2011 خصوصا برای گیم و مولتی مدیا رو خرج اضافه میدونند.حالا غیر از اینکه دوستان در اینباره نظرشونو بگن میخواهم بدونم اگر در اون تاریخ سیستمی بر پایه پردازنده 1150 و سوکت Z97 بگیرم آیا درسته که چون در مدت کوتاهی پردازنده های اسکای لیک و سوکت 1151 میان ضرر بزرگی میکنم؟(از نظر هم تکنولوژی و هم مادی).ما هم بد موقعی مجبور به بستن سیستم میشیم.هنوز پردازنده جدید نیومده و پردازنده فعلی هم قراره از رده خارج بشه.(دقیقا لب مرز تغییر و تحولات سیستم میبندیم
)و متاسفانه تا ماههای بعد هم صبر نمیشه کرد
![]()