تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 43 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میبخشید من وقتی با xs++ به گوشی مخوام وصل شم میگه failed open هم گوشی خاموشه هم دکمه c رو میگیرم لطفا کمک

پروفشنال nachia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید آقا حامد اشتباه از من بود الان ویرایش میکنم دو تا فایل دیگه رو هم باید کپی میکردید

configuration error زمانی میاد که شما بعد از فلش کردن fs کاستومایز نکرده باشید
    گوشیتون رو customize کنید و بعدش main رو دوباره فلش کنید فلش کنید درست میشه

آموزش Far manager ویرایش شد

سلام اکتیو جان میشه کمک کنی میخوام بدونم چطوری بفهمم که k750i من cid 49 یا نه بعد red یا brown و در ضمن من با ++xs به گوشی که وصل می شم در موقع please wait میگه failed open میشه کمک کنی یا اینجا یا به ایمل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت mazdyasna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض p910i,help me

Salam
    man ye gooshie p910i daram ke external memory reader kharab shode va nemitooni aslan external memory ro bekhoone ,2-3 ta az tamirgahaye jomhoorie ham bordam ,vali natoonestan komakam konand,.
    shoma jaee ro pishnehad midin ke betoone tamiresh kone
    mamnoon
    mazdyasna

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت سروران عزیز
    من امروز برام یه مشکل پیش اومده که به کمک فوری احتیاج دارم.
    من گوشی k750 دارم .امروز یکی از دوست های من گوشی k750 خودش رو آورد و گفت که یه چند تا آهنگ براش بریزم داخل گوشیش.وقتی که گوشی اون رو به کامپیوتر وصل کردم و درایو گوشی بالا اومد دیدم که یه پوشه اضافه به اسم New Folder.exe داره.من هم بازش کردم اما فقط صفحه My Documents
    باز میشد که داخل اون هم دوباره پوشه New Folder.exe بود و به همین ترتیب ادامه اشت.بعدا که گوشی رو از کامپیوتر جدا کردم و گوشی خودم رو وصل کردم اون پوشه داخل گوشی من هم بود و حتی تو همه درایو های کامپیوترم.آنتی ویروس کامپیوتر هم از کار افتاد حالا تو رو خدا کمکم کنید که اینها رو چطور پاک کنم.
    ممنون

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

با سلام خدمت سروران عزیز
    من امروز برام یه مشکل پیش اومده که به کمک فوری احتیاج دارم.
    من گوشی k750 دارم .امروز یکی از دوست های من گوشی k750 خودش رو آورد و گفت که یه چند تا آهنگ براش بریزم داخل گوشیش.وقتی که گوشی اون رو به کامپیوتر وصل کردم و درایو گوشی بالا اومد دیدم که یه پوشه اضافه به اسم New Folder.exe داره.من هم بازش کردم اما فقط صفحه My Documents
    باز میشد که داخل اون هم دوباره پوشه New Folder.exe بود و به همین ترتیب ادامه اشت.بعدا که گوشی رو از کامپیوتر جدا کردم و گوشی خودم رو وصل کردم اون پوشه داخل گوشی من هم بود و حتی تو همه درایو های کامپیوترم.آنتی ویروس کامپیوتر هم از کار افتاد حالا تو رو خدا کمکم کنید که اینها رو چطور پاک کنم.
    ممنون
    سلام دوست عزیز باید بهتون بگم که متاسفانه کامپوتر تون ویروسی شده و بهترین راه برای از بین بردن این ویروس نصب مجدد ویندوز و اسکن کردن بلافاصله بعد از نصب با آنتی ویروس البته آنتی ویروست هم باید ورژن جدید باشه
    اینم بدون بعد از نصب ویندوز رو هیچ New Folder کلیک نکنی تا هارد کانلا اسکن بشه

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

سلام من به کمک فوری نیاز دارم 4-5 روزی هست که یه m600 گرفتم از دیشب که خاموشش کردم دیگه روشن نمیشه نمیدونم چیکار کنم . تا جایی که آرم سونی اریکسون میاد . بالا میاد بعدش ریست میشه و هی تکرار میکنه لطفا کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما.من بعدا چطوری این ویروس رو به طور کامل از داخل گوشیم پاک کنم ؟

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من به کمک فوری نیاز دارم 4-5 روزی هست که یه m600 گرفتم از دیشب که خاموشش کردم دیگه روشن نمیشه نمیدونم چیکار کنم . تا جایی که آرم سونی اریکسون میاد . بالا میاد بعدش ریست میشه و هی تکرار میکنه لطفا کمکم کنید

به مراكز مجاز جهت تعمير نرم افزاري مراجعه كنيد و از دستكاري توسط افراد ناوارد شديدا بپرهيزيد

داره خودمونی میشه maxell2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض لطفا كمك كنيد

من 2-3 روز پيش يك w810 خريدم.داشتم با بلوتوس فايل ميگرفتم كه قفل كرد.وقتي خاموش و روشنش كردم ديگه بالا نيومد.يعني روشن ميشه.ويبر اولش رو هم ميزنه.lcd هم روشن ميشه ولي ديگه هيچي ديده نميشه.فقط يه صفحه روشن كه بعد از مدتي خاموش ميشه و با زدن هر دكمه اي دوباره روشن ميشه.اساتيد كمك كنن لطفا......

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 2-3 روز پيش يك w810 خريدم.داشتم با بلوتوس فايل ميگرفتم كه قفل كرد.وقتي خاموش و روشنش كردم ديگه بالا نيومد.يعني روشن ميشه.ويبر اولش رو هم ميزنه.lcd هم روشن ميشه ولي ديگه هيچي ديده نميشه.فقط يه صفحه روشن كه بعد از مدتي خاموش ميشه و با زدن هر دكمه اي دوباره روشن ميشه.اساتيد كمك كنن لطفا......

مموري رو جدا كن ببين چي ميشه اگه راه افتاد كه مشكل از مموري و همون فايله فرمت ميكني رديف ميشه

اگه نشد يه فول فلش كامل ميكني 100 % ok

نگران نباش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •