تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1790 از 2365 اولاول ... 79012901690174017801786178717881789179017911792179317941800184018902290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,891 به 17,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

اخه من جک کردم 5602 از همه بهتر بوده
    سلام
    اگه اسپیکر شما سوخته
    میتونه از تنظیم بد و نادرست باشه . میتونه از آمپلی باشه
    ولی بیشتر به خاطر تنظیمه شاید گین رو زیاد باز کردی
    تا جایی که راه داره باید گین برق بسته باشه از رو آمپ و بیشتر با فرکانس ها بازی کنی تا صدای مطلوب بگیری
    شما حد اقل به یه آمپ 4 کانال نیاز داری
    S20 پایونیر خودش دو کانال جدا میخواد
    دو کانالم اسپیکرات
    ساب هم اگه بتونی آمپ مونو بگیری بهتره

---------------------------------------------------------------

سلام آقا حمید
    خوب هستید ایشالله
    میگم اون باکسه امروز به دستم رسید
    حالا میخوام آمپلی مونو هم یه دستی بش بکشم
    گزینه سابسونیک و LPF دقیقا برای چیه؟
    subsonic از 20 هرتز داره تا 50 هرتز LPF هم از 40 هرتز داره تا 200
    از رو پخش هم قسمت X-over که میرم ساب ووفر رو روی 220 یا 200 میزارم بیس خیلی بیشتر میشه و هرچی پایینتر میام بیس کمتر میشه
    منم که عاشق بیس سنگین و آهنگ های Low هستم
    حالا شما چی پیشنهاد میدی برای تنظیم آمپلی
    پیشاپیش مرسی
    Last edited by Mohammadkiller; 23-05-2015 at 15:35.

داره خودمونی میشه petozherver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

دوستان شماره اقا حمید رو کسی نداره؟
    از دیشب تا حالا آنلاین نشده
    کار واجب دارم باهاشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام اقا حمید.قیمت گرند زیرو 12D2 رو خواستم یادتون رفت انگار.من وایبر ندارم واس همین نتونستم یاداوری کنم بهتون.راستی یه ساب اینفینیتی مدل 1240w پیدا کردم دست دوم.فکر کنم از روی پرادو منطقه ازاد بازش کردن.روش زده ساخت کره.تمیزه 280 میگه.چطوره بنظرتون؟قیمت اکبندشو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوری لطفا چون دیر بجنبم از دست رفته.ساب خودمم hertz es300 هستش.چند بفروشم خوبه؟اکبندشو قیمب دارین؟یه چیزی میخوام راضیم کنه.نه به تیزی و خشکی ساب پایونیز باشه نه به حجم کم صدای هرتز.گلیدن هم اونقدر تعریف کردین دهنم اب افتاده اما من شهرستان پرسیدم گفتن گلیدن سری های پایینش خوی نیس.چیکار کنم الان؟!یکی میگه گرندزیزو خوبه.یکی از گلیدن تعریف میکنه.یکی میگه فقط اینفینیتی ارزش پولشو داره.یکی میگه هلیکس المانیه و با کیفیت. ... گیج شدم یه ماهه نمینتونم به نتیجه برسم.واس ساب هم تا 400 میتونم هزینه کنم.البنه هرچی کمتر بهتر.یعدا هم یه امپ مونو براش میگیرم
    Last edited by mehran_i9100; 24-05-2015 at 00:14. دليل: کامل کردن دوباره

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام اقا حمید.قیمت گرند زیرو 12D2 رو خواستم یادتون رفت انگار.من وایبر ندارم واس همین نتونستم یاداوری کنم بهتون.راستی یه ساب اینفینیتی مدل 1240w پیدا کردم دست دوم.فکر کنم از روی پرادو منطقه ازاد بازش کردن.روش زده ساخت کره.تمیزه 280 میگه.چطوره بنظرتون؟قیمت اکبندشو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوری لطفا چون دیر بجنبم از دست رفته.ساب خودمم hertz es300 هستش.چند بفروشم خوبه؟اکبندشو قیمب دارین؟یه چیزی میخوام راضیم کنه.نه به تیزی و خشکی ساب پایونیز باشه نه به حجم کم صدای هرتز.گلیدن هم اونقدر تعریف کردین دهنم اب افتاده اما من شهرستان پرسیدم گفتن گلیدن سری های پایینش خوی نیس.چیکار کنم الان؟!یکی میگه گرندزیزو خوبه.یکی از گلیدن تعریف میکنه.یکی میگه فقط اینفینیتی ارزش پولشو داره.یکی میگه هلیکس المانیه و با کیفیت. ... گیج شدم یه ماهه نمینتونم به نتیجه برسم.واس ساب هم تا 400 میتونم هزینه کنم.البنه هرچی کمتر بهتر.یعدا هم یه امپ مونو براش میگیرم
    در مورد ساب بگم هلیکس و گلیدن و گرندزیرو هر سه آلمانی هستند و محصولاتشون عالیه .
    بنظر من خرید ساب فقط به قدرت و rms اون نیست ! باید ببینید چه نوع صدایی ازش دوست دارین و برای spl بیشتر مد نظرتون هست یا sq .
    ساب8-10 اینچی مناسب سیستم Sq هست و نهایت 12 .
    و نوع یاکس هم تو صدای تولیدی بسیار موثره ! پس بهتره پارامتر های مختلف رو در نظر بگیرین تا صدای دلخواه رو بگیرین .
    یک وقت یکی دوست داره سابش همینطوری بزنه و یا بکوبه یا ویبره ، اما فقط بکوبه در هر حالت ، اون با کسی که یک صدای پایین دقیق و روی آهنگ میخواد بحثش جداست .

5. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوستان مشهدی یه نصاب خوب و با انصاف معرفی می کنید؟
    کسی نمیشناسه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در مورد ساب بگم هلیکس و گلیدن و گرندزیرو هر سه آلمانی هستند و محصولاتشون عالیه .
    بنظر من خرید ساب فقط به قدرت و rms اون نیست ! باید ببینید چه نوع صدایی ازش دوست دارین و برای spl بیشتر مد نظرتون هست یا sq .
    ساب8-10 اینچی مناسب سیستم Sq هست و نهایت 12 .
    و نوع یاکس هم تو صدای تولیدی بسیار موثره ! پس بهتره پارامتر های مختلف رو در نظر بگیرین تا صدای دلخواه رو بگیرین .
    یک وقت یکی دوست داره سابش همینطوری بزنه و یا بکوبه یا ویبره ، اما فقط بکوبه در هر حالت ، اون با کسی که یک صدای پایین دقیق و روی آهنگ میخواد بحثش جداست .
    بیس نرم میخوام که خسته نکنه.مثلا دوستم یه ساب 305 پایونیر داره ساخت مکزیکه.اینقدر خشک و خشنه 10 مین گوش میدی زده میشی.بیس نرم میخوام خستم نکنه.450میتونم هزینه کنم واس ساب.باکسشم خودم میسازم.هرتز خودم خیلی نرمه اصلا اذیت نمیکنه اما حجم صداش خیلی پایینه.تمایلم بیشتر به ویبرس.گرندزیرو 12d4 رو 800 rms زده بودش!!!!!!!!!!!!!!!!واقیه؟!چون اغلب سابها 300 rms میدن.کسی نمیدونه 1240w اینفینیتی چطور سابیه؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید منو یکی از رفیقاتون تو فروم لیون به اینجا معرفی کرده.گفت که شما اطلاعاتتون خیلی کامل هست.
    من گیلانم
    این مواردی که گفتمو شما هم موجود دارین؟میتونین واسم بفرستین؟
    x400 برای اون باندو امپی که گفتم زیاد نیست؟
    میتونم پخش معمولی تر هم بگیرم که فقط فلش خور باشه ولی کیفیت صداش خوب باشه؟
    سلام مظاهر جان
    با هم صحبت کردیم ان شاءالله فردا کالاهاتون رو تهیه ارسال میکنم.
    سلام ممنون از همه راهنمایی های خوبتون یه سوال داشتم من یه جفت باند 7100 کنوود دارم با یه ساب 1214 جی بی ال و دو عدد باند رودری پایونیر و یه جفت اس 20 پایونیر و امپ پریمیر 11000 .اینارو بستم به ماشین بعد چند ماه باندم سوحت )7100(گفتن امپ ضعیفه برق رد کرده سوزونده بعد بهم پیشنهاد شد که امپ 5602 پایونیر ببندم دو کاناله خوب ساپورت می کنه خوب الان این حرف درسته من هزینه نکنم بازم بسوزه می شه راهنماییم کنین .اوه یادم رفت بعد این دو کانالس سابو چه کنم؟
    به نظر من 100% از امپ بوده ولتاژ Ac داده به کوئل.
    5602 امپ خوبیه. نسبت به قیمتش
    اگر بخواهید ساب هم درایو کنید باید 4 کانال تهیه کنید. حد اقل امپ پیشنهادی 9604 هست حدود 600
    سلام و درود خدمت بروبچ گل بخش

یه پخش پاینویر 4150 فلش خور دارم میخوام یه جفت باند و یه آمپ ببندم ماشین هم سمند هست
    با توجه به اینکه بعدا میخوام سیستم رو کامل تر کنم نظرتون راجع به باند و آمپ چیه؟

بودجه حداکثر 600
    پک برق و اینا هم بگید من صفر کیلومترم
    بودجتون کمه
    اگر بعدا ساب میبندین:
    اسپیکر هلیکس E69X
    آمپ دو کانال 527 کن وود
    پک برق استریت وایرز znx10K
    سلام
    سلام آقا حمید
    خوب هستید ایشالله
    میگم اون باکسه امروز به دستم رسید
    حالا میخوام آمپلی مونو هم یه دستی بش بکشم
    گزینه سابسونیک و LPF دقیقا برای چیه؟
    subsonic از 20 هرتز داره تا 50 هرتز LPF هم از 40 هرتز داره تا 200
    از رو پخش هم قسمت X-over که میرم ساب ووفر رو روی 220 یا 200 میزارم بیس خیلی بیشتر میشه و هرچی پایینتر میام بیس کمتر میشه
    منم که عاشق بیس سنگین و آهنگ های Low هستم
    حالا شما چی پیشنهاد میدی برای تنظیم آمپلی
    پیشاپیش مرسی
    سلام مبارک باشه
    ساب سونیک فیلتری هست که برای باکسهای پورتد طراحی شده. برخی فرکانسهای خیلی LOW مثل 20Hz برای تمام ساب ووفرها مذر هست و باعث آسیب دیدن آنها میشه. این فیلتر که یک نوع فیلتر HPF هست باعث میشه که این آسیب و وردو فرکانس به ساب با توجه به قدرت فیلتر (12/18/24dB/Octave) کاهش پیدا کنه
    LPF هم که یک فیلتر پائین گذر هست و مخصوص ساب ووفرها هست. یعنی چه فرکانسی به پائین رو ساب اجرا کنه.هر چقدر عدد کمتر باشه بیس ویبره ای تر و نرم تر هست و هر چقدر بیشتر باشه فرکانسهای کوبشی افزایش پیدا میکنه.
    ساب سونیک رو روی همون 20 ست کن.
    LPF رو هم حدود 100-150
    سلام
    شرمده شدم ببخشید
    435 تومن هست البته D4 ولی D2 هم هموین قیمته که نماینده گفت اگر بخوان براشون تهیه میکنم.
    نه متاسفانه اینفی رو قیمت ندارم.ولی کلا اینفی خیلی بیسش نرمه.گاهی اوقات تصور میشه ساب خاموشه. البته اینفیهای قدیم رو من شنیدم این جدیدا رو نمیدونم.
    هرتز رو هم نه متاسفانه قیمت ندارم.
    کی گفته گلیدن سریه پائینش خوب نیس.خیلی هم خوبه.منتها الان که فعلا نیست.
    من فکر کنم گرند از اینفی بهتره اگر هم عجله نداری صبر کن گلیدن RS12 برات میگیرم.بسیار صدای خوبی داره.اگر هم عجله ای هست که همین گرند رو برات بگیرم و ارسال کنم.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Last edited by chaharnazm; 20-06-2015 at 11:53.

10. 3 کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام عزیز چی میخوای ببندی؟اگه خودت ببندی خیلی بهتره کسی حرفه ای کار نمیکنه یه نفر هست تو سعدی رو برو سعدی 8 مغازه red line اون کارش بد نیس اما گرون کاره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

وقتتتون بخیر
    حمید اقا این قسمت عکس سیستم بچه های فروم کجا بود نیستش دیگه؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •