سلام
1- من شنیدم لیسانسه ها گروهبان یکم میشن ولی از بین اینا یه چند نفر هم ستوان سوم میشن.اگه من بخام جزو اون چند نفری باشم که ستوان میشن چکار باید بکنم ؟
2-توی اموزشی چطوری لباس میشورن ؟ طناب و پودر و اینا باید با خودم ببرم ؟ لگنی چیزی هست اونجا ؟
سلام
1- من شنیدم لیسانسه ها گروهبان یکم میشن ولی از بین اینا یه چند نفر هم ستوان سوم میشن.اگه من بخام جزو اون چند نفری باشم که ستوان میشن چکار باید بکنم ؟
2-توی اموزشی چطوری لباس میشورن ؟ طناب و پودر و اینا باید با خودم ببرم ؟ لگنی چیزی هست اونجا ؟
ابین نامه رو بخون اگه در حد معافی دائم هستی اقدام کن. وگرنه فرقی نداره از تهران اقدام کنی یا اهواز یا هرجای دیگه.
درسته که کسانی که لیسانس هستن و فعالی بسیج دارن درجشون از بقیه بالاتره؟
مثل اینکه تووی سپاه چنین سیستمی برقراره!
درجه بالاتر باشه عملا بدرد میخوره ؟؟
تو سپاه موثر هست.
تو سپاه زیاد درجه مهم نیست، جا و بخت و اقبال و... مهم تره.
سپاه میگه درجه واسه آبگرمکنه!
١-از سال قبل كه ستوان سومى به گروهبان يكمى تغيير كرده ، تعدا كمى از بچه هاى ليسانس افسر مى شوند و اين در دو حالت محتمل است يا نمره اموزشى يا اينكه دوره كد گذرونده باشيد البته اين براى ارتش است در سپاه و ناجا ترتيب درجه متفاوت است
- براى لباس شستن در داخل حمام هر يگان يك يا دو لگن است كه مى توانيد لباس را بشويد و ان را در خارج يگان بر روى بند اويزان كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
كلا چه در ارتش باشيد يا ناجا يا سپاه فرقى ندارد ،پرسنل كادر درجه رو در ديد وظيفه ضعيف مى كنند اما خودشون براى يك درجه بالاتر گرفتن هميشه دست و پا مى زنند البته اين حرف رو شما بيشتر از كادرى هايي مى شنويد كه درجشون از شما پايين تر است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
یه سری هایی که کد خوردن بعدش ستوان شدن ولی دوره بعدی همون کدی ها گروهبان شدن، خیلی حساب کتاب درست درمونی نداره، به طور کلی از شاه کلید پارتی بازی میشه استفاده کرد که البته توی کل خدمت جواب میده (من توصیه نمیکنم)
توی آموزشی چیزی خواستید از بوفه میخرید، بستگی داره کجا باشید، توی 05 کرمان یه رود یا جویی هست که میشه کنارش لباس شست، لگن و اینها نبر بهت میخندن
به طور کلی (توی ارتش) بله به درد میخوره ولی توی همون ارتش قسمت هایی هست که درجه چندان مهم نیست، ولی داشته باشید بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)