تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 108 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در ضمن جمله اولت رو احساس می کنم به علت تازه متاهل بودن و با نظارت همسر گرامی مجبور شدین بگین
    سر چهار راه داشتم میومدم، یه خانومه از این سوپر دافا! داشت میومد دقیقا تو ماشین.... منم به جان خودم میخواستم از اینور خانومه! چپ رو بپام ماشین نباشه که برم ولی خانوم محترمه گوشمو یه جوری کشید و شوت کرد جلو که سرم خورد تو فرمون.... حالا مونده بودم گوشمو بمالم یا پیشونیمو :|
    تا این لحظه 1500 تومن لواشک و یک عدد پیتزا ۹تومنی و ۱ عدد شیر موز بستنی ۲۵۰۰ی پیاده شدم... :( :(
    تازه یه ساعت تایم دسترسی به اینترنتم هم کم شده!( خدا رو شکر که نمیدونه گیم رو هم انلاین و با اینترنت دارم بازی میکنم! )...

ولی نه اون جمله رو کاملا با کمال میل و در کمال ازادی گفتم و در طول زمانی که متاهل بودم فرصت داشتم حسابی فکر بکنم و به این نتیجه رسیدم...

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سر چهار راه داشتم میومدم، یه خانومه از این سوپر دافا! داشت میومد دقیقا تو ماشین.... منم به جان خودم میخواستم از اینور خانومه! چپ رو بپام ماشین نباشه که برم ولی خانوم محترمه گوشمو یه جوری کشید و شوت کرد جلو که سرم خورد تو فرمون.... حالا مونده بودم گوشمو بمالم یا پیشونیمو :|
    تا این لحظه 1500 تومن لواشک و یک عدد پیتزا ۹تومنی و ۱ عدد شیر موز بستنی ۲۵۰۰ی پیاده شدم... :( :(
    تازه یه ساعت تایم دسترسی به اینترنتم هم کم شده!( خدا رو شکر که نمیدونه گیم رو هم انلاین و با اینترنت دارم بازی میکنم! )...

ولی نه اون جمله رو کاملا با کمال میل و در کمال ازادی گفتم و در طول زمانی که متاهل بودم فرصت داشتم حسابی فکر بکنم و به این نتیجه رسیدم...
    اوه چه کنت کشی داشته کلی زور زدی تا الانش
    بابا توضیح بده خوب اگر منطقی گوش کنه قبوله دیگه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بدی ازدواج فامیلی اینه! )))
    همه چیتو میدونه طرف....
    مثلا پارکی جایی بودیم دختر مختر رد میشد همینجوری شوخی شوخی بین خودمون میگفتم عههههه عجب چیزی بود.... با داداشش...
    حالا که اینو گرفتم، کلا این شوخی ها برادره رو ناراحت نمیکنه ولی خود دختره یه خورده میگه شوخی نکن!! بعد حاضر نیست قبول بکنه واقعا جاده رو نیگا میکردم... میگه میخواستی منو اذیت کنی....

---------------
    یه بار دوتا دختر رد میشدن بهش گفتن تو به چه دردم میخوری برو پایین این دخترا رو سوار کنم عجب چیزایین! ))
    خندید باهام! و گرفت شوخی رو ولی خوب.... کم کم داره بهش بر میخوره و غیرتی میشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه چیتو میدونه طرف....
    مثلا پارکی جایی بودیم دختر مختر رد میشد همینجوری شوخی شوخی بین خودمون میگفتم عههههه عجب چیزی بود.... با داداشش...
    حالا که اینو گرفتم، کلا این شوخی ها برادره رو ناراحت نمیکنه ولی خود دختره یه خورده میگه شوخی نکن!! بعد حاضر نیست قبول بکنه واقعا جاده رو نیگا میکردم... میگه میخواستی منو اذیت کنی....

---------------
    یه بار دوتا دختر رد میشدن بهش گفتن تو به چه دردم میخوری برو پایین این دخترا رو سوار کنم عجب چیزایین! ))
    خوب مگه خلی معلومه ناراحت میشه
    مخصوصا اگر پشت سر هم هم باشه
    اما ازدواج فامیلی خوبی هم خیلی داره

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همه چیتو میدونه طرف....

---------------
    یک جمله ایی هست در همین رابطه ولی خوب یادم نیست! محتویاتش اینجوریه تقریبا:

مرد ... سعی میکند با اشاره به دیگر زنان حسادت همسرش برانگیزد
    ولی مرد خوب(!) سعی میکند حسادت دیگر زنان را برانگیزد !

اما ازدواج فامیلی خوبی هم خیلی داره

مثلا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب مگه خلی معلومه ناراحت میشه
    یه بار اون اینکارو با من بکنه دهنم سرویس میشه!!! واسه همین این شوخی زشت کلا تعطیل میشه دیگه...

مثلا؟
    شناخت کافی و مناسب دو طرف.....

اشنایی تقریبی با خلق و خو و عادات و رسوم و...

همکاری بیشتر خونواده ها در بهم رسیدن شدن و کم شدن سنگ اندازی ها...

دختره بیشتر درکت میکنه و باهات میسازه....(اکثر اوقات اینجوریه.... ولی همیشه دختر بد پیدا میشه!)

حمایت جفت خونواده ها قاطع تر و بیشتره!!....

اینجا چیزایی بوده تا اینجا من دیدم.... مخصوصا که پسرخالم همزمان با من ازدواج کرد و دارم می‌بینم چیکارش کردن!‌

مرد ... سعی میکند با اشاره به دیگر زنان حسادت همسرش برانگیزد
    من باهاش شوخی میکنم....
    خودش میدونه اون تیپ دخترا اصلا به تیپ من نمیخورن و میدونه فرصتش رو داشتم با اونا باشم و نبودم...

تو بحث رفتار کاملا سعی کردم باهاش خوب باشم و حسادت مادرم رو هم برانگیختم به قول این ادیبا!! و یا مثلا رفتیم خونشون خواهرش میگفت خوش به حالت چه کارا که برات نمیکنه شوهرت و اینا....

ولی اون شوخی رو باید کنار میذاشتم.... قبلا با مادرم میکردم بهش میگفتم تو برو پایین پیاده برو سر کار من این خانمای خوشکلو سوار کنم برسونم مدرسه چی بفهمم از تو!!
    بعد منتقل شد به خانومم.... ولی حرکت خوبی نیست....
    اگر اون به شوخی بگه وای چه پسر خوشتیپی یا خوشکلی یا هرچی من خودمو میندازم پایین!!( نه که غیرتی بشم و ناراحت بشم ولی کلی...)...

===================
    اقا، زندگی متاهلی البته شبهه متاهلی!!(خانوم هنوز خونه باباش میخوابه!) ولی هر وقت برسونمش خونه!! خیلی باحال تر و شاد تر از مجردیه....فک نمیکردم باشه ولی هست! ))
    Last edited by senaps; 21-05-2015 at 09:47.

7. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوبیاش خیلیه تو دقیقا میدونی دختره کیه
    خانوادش کیه
    چیکارن
    سطح فرهنگیشون چقدره
    خوب همونایی که اون دوستمون هم گفت
    اینکه یهو یکی از اسمون نیوفتاده پایین بگن برو با این ازدواج کن حداقل حداقل تو عید دیدنی ها دیدیش و باهاش حرف زدی
    تموم تاریخ چه طرفو میدونی یه جورایی دروغ نمیتونه بگه بهت چون در مورد خودش یا خانوادش هر کدوم دروغ بگه تو یه چشم به هم زدن لو میره
    اعتماد بیشتری به هم دارن دو طرف
    دعوای شدید بشه خانواده ها هم خیلی بیشتر میتونن کمک کنن
    اقا یه عضو جدید که بخواهد تو یه خانواده اضافه بشه به شخصه برای من قبول کردنش یه مقدار سخته ولی این سختی در مورد ازدواج فامیلی نیست یه نفر که اصلا نمیشناسیش نیست که هیچ اطلاعی و اعتمادی بهش نداری حداقل اعتماد و اطلاعت در مورد طرف این قدر هست که بتونی مثلا یه جا با وسایلت تنهاش بزاری و بری یا حالا هر چیز دیگه ای
    تو جامعه ما که خانواده دوطرف هم مهمن خیلی خوبی داره همین طور گذشته
    تنها اشکالی که میتونم بهش بگیرم که سلیقه ای هم نباشه اینه که یه سری از بیماری ها احتمالش میره بالا مثل تالاسمی و .... که البته اونم با ازمایش مشخص میشه احتمالش
    در کل میشه گفت ازدواج فامیلی تو جامعه و فرهنگ ما کاملا بر تر هست
    ازدواج فامیلی هم همه جای دنیا هست و هیچ زشتی هم نداره که بگیم وای اینا چطوری تونستن و این حرفا
    اون حرفی که شما گفتید هم تاحدی قبول دارم

9. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوبیاش خیلیه تو دقیقا میدونی دختره کیه
    خانوادش کیه
    چیکارن
    سطح فرهنگیشون چقدره
    خوب همونایی که اون دوستمون هم گفت
    اینکه یهو یکی از اسمون نیوفتاده پایین بگن برو با این ازدواج کن حداقل حداقل تو عید دیدنی ها دیدیش و باهاش حرف زدی
    تموم تاریخ چه طرفو میدونی یه جورایی دروغ نمیتونه بگه بهت چون در مورد خودش یا خانوادش هر کدوم دروغ بگه تو یه چشم به هم زدن لو میره
    اعتماد بیشتری به هم دارن دو طرف
    دعوای شدید بشه خانواده ها هم خیلی بیشتر میتونن کمک کنن
    اقا یه عضو جدید که بخواهد تو یه خانواده اضافه بشه به شخصه برای من قبول کردنش یه مقدار سخته ولی این سختی در مورد ازدواج فامیلی نیست یه نفر که اصلا نمیشناسیش نیست که هیچ اطلاعی و اعتمادی بهش نداری حداقل اعتماد و اطلاعت در مورد طرف این قدر هست که بتونی مثلا یه جا با وسایلت تنهاش بزاری و بری یا حالا هر چیز دیگه ای
    تو جامعه ما که خانواده دوطرف هم مهمن خیلی خوبی داره همین طور گذشته
    تنها اشکالی که میتونم بهش بگیرم که سلیقه ای هم نباشه اینه که یه سری از بیماری ها احتمالش میره بالا مثل تالاسمی و .... که البته اونم با ازمایش مشخص میشه احتمالش
    در کل میشه گفت ازدواج فامیلی تو جامعه و فرهنگ ما کاملا بر تر هست
    ازدواج فامیلی هم همه جای دنیا هست و هیچ زشتی هم نداره که بگیم وای اینا چطوری تونستن و این حرفا
    اون حرفی که شما گفتید هم تاحدی قبول دارم
    البته نباید این نکته رو نادیده گرفت که یکی از علت های این همه بیمار ژنتیکی در کشور همین رسم ازدواج خانوادگی است... ( احتمال ایجاد بیماری ژنتیکی در ازدواج های فامیلی تا صد درصد بیشتر از ازدواج غیر فامیلی است)

درضمن درمورد جمله اخرتون که در همه جای دنیا ازدواج فامیلی وجود داره ابدا اینجوری نیست و در بعضی مذاهب و فرهنگ هم اصلا اجازه چنین ازدواجی داده نمیشود.

پزشکی امروز توصیه میکنه تا حد امکان ازدواج فامیلی صورت نگیره
    موفق باشید
    ..

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته نباید این نکته رو نادیده گرفت که یکی از علت های این همه بیمار ژنتیکی در کشور همین رسم ازدواج خانوادگی است... ( احتمال ایجاد بیماری ژنتیکی در ازدواج های فامیلی تا صد درصد بیشتر از ازدواج غیر فامیلی است)

درضمن درمورد جمله اخرتون که در همه جای دنیا ازدواج فامیلی وجود داره ابدا اینجوری نیست و در بعضی مذاهب و فرهنگ هم اصلا اجازه چنین ازدواجی داده نمیشود.

پزشکی امروز توصیه میکنه تا حد امکان ازدواج فامیلی صورت نگیره
    موفق باشید
    ..
    و خداوند مشاوره ژنتیک را آفرید ....

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

و خداوند مشاوره ژنتیک را آفرید ....
    به هر حال بحث احتمالات و ریسک هست
    و چیزی نیست که بشه به صورت صد درصد ازش پیشگیری کرد....

البته هرکسی صلاح کار خودش رو بهتر میدونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •