تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 284 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز امروز پاناسونیک Lt50 رو 580 تومان خریدم ..
    2 سوال ..

1- برای اصلاح پیشنهاد میکنید کف ریش استفاده کنم یا خشک ؟
    2-آیا میشه امید داشت زیر گردن رو خوب اصلاح کنه ؟ یا نه مثل همه ریش تراشها مشکل اصلاح گردن پابرجاست؟
    3- برای جلوگیری از حساسیت استفاده از ریش تراشها چی پیشنهاد میکنید ؟
    بستگي به پوستتون داره.من پيشنهاد ميكنم با ژل اصلاح nivea مدا sensitive اصلاح كنين.من sl41 دارم.گردن رو بايد بيشتر وقت بزارين ولي عالي ميزنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بستگي به پوستتون داره.من پيشنهاد ميكنم با ژل اصلاح nivea مدا sensitive اصلاح كنين.من sl41 دارم.گردن رو بايد بيشتر وقت بزارين ولي عالي ميزنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    تصور من اینه که ریش تراشها تخصصشون بیشتر در اصلاح خشکه .. آیا در اصلاح مرطوب عملکردشون ضعیف نمیشه ؟
    ممنون از پاسختون دوست من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تصور من اینه که ریش تراشها تخصصشون بیشتر در اصلاح خشکه .. آیا در اصلاح مرطوب عملکردشون ضعیف نمیشه ؟
    ممنون از پاسختون دوست من
    واسه من که با کف خیلی بهتر جواب میده.البته بگم تا 10 12 روز اول خریدم اصلا پوستم عادت نکرده بود که طبیعیه ولی از اون به بعد به تیغ حتی فکرم نمیکنم.نوع کف ریش خیلی مهمه.مثلا من gillette و intesa هم امتحان کردن ولی نیوا خیلی بهتر جواب میده.

5. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اقا آرمین امروز اومدم استفاده کنم متاسفانه باز هم مشکل اصلاح زیر چونه و گردن رو داشتم به طوری که نیم ساعت معطل شدم تا بتونم گردن رو اصلاح کنم . سر آخر مجبور شدم از تیغ برای گردن و زیر چونه استفاده کنم . اما اصلاح صورت فوق العاده بود . حتی یه ذره احساس ناراحتی نداشتم . میخواستم ببینم به مرور زمان میتونم گردن رو هم خوب اصلاح کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا آرمین امروز اومدم استفاده کنم متاسفانه باز هم مشکل اصلاح زیر چونه و گردن رو داشتم به طوری که نیم ساعت معطل شدم تا بتونم گردن رو اصلاح کنم . سر آخر مجبور شدم از تیغ برای گردن و زیر چونه استفاده کنم . اما اصلاح صورت فوق العاده بود . حتی یه ذره احساس ناراحتی نداشتم . میخواستم ببینم به مرور زمان میتونم گردن رو هم خوب اصلاح کنم ؟
    همونطور که گفتم کمی طول میکشه که ریش تراش با پوستتون سازگار بشه.به نظر من از تیغ استفاده نکنین.ریش گردن رو میخواین بزنین سعی کنین از جهتهای مختلف امتحان کنین( نه فقط بالا به پایین و برعکس) به مرور زمان بهتر میشه.

8. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

همونطور که گفتم کمی طول میکشه که ریش تراش با پوستتون سازگار بشه.به نظر من از تیغ استفاده نکنین.ریش گردن رو میخواین بزنین سعی کنین از جهتهای مختلف امتحان کنین( نه فقط بالا به پایین و برعکس) به مرور زمان بهتر میشه.
    ممنون همشهری ..
    آخه هر کاری کردم نشد زیر گردن رو اصلاح کنم دیگه سر آخر کم آوردم سراغ تیغ رفتم . دیدم تابلویه این طوری

10. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون همشهری ..
    آخه هر کاری کردم نشد زیر گردن رو اصلاح کنم دیگه سر آخر کم آوردم سراغ تیغ رفتم . دیدم تابلویه این طوری
    منم همین مشکل رو داشتم و میگفتم خیلی تابلوئه ولی سعی کن هر روز با ریش تراش اصلاح کنین.هم زودتر پوست بهش عادت میکنه و هم ریش کوتاه بهتر اصلاح میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

منم همین مشکل رو داشتم و میگفتم خیلی تابلوئه ولی سعی کن هر روز با ریش تراش اصلاح کنین.هم زودتر پوست بهش عادت میکنه و هم ریش کوتاه بهتر اصلاح میشه.
    هر روز ؟ آخه موی کوتاه رو اصلاح کنی معمولا صورت جوش میزنه که .. ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر روز ؟ آخه موی کوتاه رو اصلاح کنی معمولا صورت جوش میزنه که .. ممنون از راهنماییتون
    پوست من خیلی خیلی حساسه به طوری که اگه 4 روز ریش رو صورتم باشه کلا قرمز میشه.یا هر وقت با تیغ اصلاح میکردم صورتم هم جوش میزد و هم قرمز میشد با اینکه هم ژل و هم افتر شیو سنستیو میزدم.ولی الان که با ریش تراش میزنم با اینکه هر روز اصلاح میکنم نه مشکلی دارم و هم بسیار برام لذت بخشه.البته پاناسونیک اینطوریه،فیلیپس پوستمو قرمز میکرد.

14. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پوست من خیلی خیلی حساسه به طوری که اگه 4 روز ریش رو صورتم باشه کلا قرمز میشه.یا هر وقت با تیغ اصلاح میکردم صورتم هم جوش میزد و هم قرمز میشد با اینکه هم ژل و هم افتر شیو سنستیو میزدم.ولی الان که با ریش تراش میزنم با اینکه هر روز اصلاح میکنم نه مشکلی دارم و هم بسیار برام لذت بخشه.البته پاناسونیک اینطوریه،فیلیپس پوستمو قرمز میکرد.
    منم پوستم مثل شماست .. تا اینکه یه روز آرایشگرم گفت مشکلت اینه با ژیلت اصلاح میکنی ازین به بعد بزار من با دسته تیغ اصلاحت کنم ببین بازم جوش میزنه یا اذیت میشی .. انصافا از وقتی که پیشش میرفتم برای اصلاح صورت فوق العاده بود حتی یه ذره هم صورتم اذیت نمیشد . نه از قرمزی خبری بود نه جوش .. اما خواب به صرفه نبود فکر کن هر سه روز باید پول اصلاح صورت میدادم تا اینکه تصمیم گرفتم سراغ ماشین اصلاح برم و الان در خدمت شمام .
    پس با این حساب هر روز اصلاح میکنم

16. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •