ممنون از جواب شما . ماشین 111 است نمی دونم کامپوننت 16cm جا میشه یا نه ؟
E69X قیمتش چه حدودی است بنده کرمان هستم از کجا می تونم تهیه کنم ؟
ممنون .
ممنون از جواب شما . ماشین 111 است نمی دونم کامپوننت 16cm جا میشه یا نه ؟
E69X قیمتش چه حدودی است بنده کرمان هستم از کجا می تونم تهیه کنم ؟
ممنون .
سلام دوستان
من روی ال 90 یک پخش پایونر5850 دارم با یک جفت باند گرد pioneer TS-1675 V2 که روی تاقچه عقب هست...حالا اگه برای درهای جلو یک جفت pioneer 1675(لینک زیر) بزارم با آمپلی Kenwood KAC-PS847F(لینک زیر) آیا کیفیت و بیس خوبی میتونم بگیرم؟(بدون ساب)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amir9489; 19-05-2015 at 19:36.
جلوی l90 ، باند 13 سانتی میخوره !اینم فکر کنم 16 سانتیه ! البته آقا حمید فکر کنم بتونه راهنماییتون کنه 16 سانتی هم نصب کنید .
اون موقع هم پیشنهاد e6x هلیکس هست ، بنظرم تا صدای استیج جلو شفاف و با کیفیت باشه .
اما 1675v2 بیس بهتری داره ، e6x بیس قوی نداره !
هیچ چیزم جای ساب رو نمیگیره ولی با آمپ تغییر تو حجم و کیفیت صدا مشهوده ، بیس و صداتون از اینی که هست قطعا بهتر میشه .
آمپی هم که انتخاب کردید مناسبه .
حمید جان من پخشمX400ولی اصلا کیفیت نداره نه میدرنج نه تریبل درصورتی که همه جا ازش تعریف شنیدم دوسه تا باندم عوض کردم فرقی نکرد مگه میشه انقدر بی کیفیت باشه.
تصمیم گرفتم با3750پایونیر عوضش کنم نظرت چیه .یه مشکلی که هست 3750خروجی ساب ووفر نداره این خیلی واسم دردسر ساز میشه به نظرت
یا ازهمون خروجی میشه واسه ساب استفاده کرد؟
ممنون دوست عزیز
فقط من چون کلا دوست دارم خیلی راحت و بی دردسر سیستم ببندم واسه همین اگه بخوام واسه درب جلو ال90 باندی بزارم که راحت و بی دردسر جای فابریک بخوره و جنس و کیفیتشم خوب باشه چی پیشنهاد میدید؟(با هیمن قطعاتی که قبلا گفتم)
فقط در مورد سایز 1675v2 که روی تاقچه عقب گذاشتم 16 سانتی هست ولی 1675s که واسه درهای جلو انتخاب کردم توی سایت پایونیر زده 13سانتیه!؟درسته؟؟
http://www.pioneer.com.au/au/products/25/131/201/TS-A1675S/specs.html
Last edited by amir9489; 20-05-2015 at 08:57.
ببخشید دوسته عزیز بقیه اجزاتون چیه؟اصن امکان نداره که هیچی نداشته باشه
شما باید با تنظیمات بازی کنی امپ دارین؟نوع بانداتون چی بوده ؟ماشین چیه؟
پخش پایونیر خیلی به صدا رنگ میده شاید سلیقه شما اون باشه اما x400 کنوود تو رنج قیمت خودش از بقیه پخش ها بهتر هستش.اون که خروجی ساب نداره بستگی ببه کارایی شما داره اما اگه داشته باشه که خیلی بهتره .
سلام جناب تو در ال90 16سانتی راحت جا میشه زیاد سختی نداره و صداش به مراتب خیلی بهتر از 13 سانتی میشه حتما 16سانتی استفاده کنین.من خودم بدون دردسر جا دادم کامپ 16 سانتی.البته برای اینکه خیلی راحت و به ووفر صدمه نزنم یه کمی با این مته هایی که سنگ داره دوره اون قسمته آهنی که باند میخواد پیچ بشه رو گرفتم و راحت جا شد.
شما که داری خرج میکنی این باندی هم که معرفی کردی فکر میکنم حدود 300تومن باشه شما یه جفت کامپوننت استفاده کن مثلا t6s652 mtx قیمتش هم مناسبه صداش هم نسبت به قیمتش خوبه.
ممنون ولی این 300 تومن که شما میگین قیمت 1675v2 هست که روی تاقچه عقب دارم نه 1675s که واسه درهای جلو میخوام بخرم...چون 1675s قیمتش 120تومن هست و من قصد داشتم با خرید این و یک آمپ 300تومنی کنوود(در مجموع حدود 450تومن هزینه)سیستم رو کامل کنم.میخواستم ببینم با اینا میتونم کیفیت و بیس خوبی بگیرم یا نه
الان از صدای 1675 راضی هستی ؟
چون 1675 به نسبت خوب بیس میزنه ، البته باید با آمپ خودشو نشون بده .
من میگم اگه یک صدای تمیز تر توی استیج جلو میخوای ، کواک e6x رو بخر ، بیسش قوی نیست اما صداش تمیزتره .
بنظر من اول یک آمپ 4 کانال مثل همون 847 تهیه کنید ، فعلا آمپ رو راه اندازی کنید ، ببینید صدا چطور میشه .
بعدم در مورد کواک گرد با بیس خوب ، صبر کنید تا آقا حمید نظرشونو بگن .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)