تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 108 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چه خبره عامو 800 ملیون.....

اقا من زن گرفتم کل خرجش تا حالا 1500 شده که اونم برا کت و شلوار خودم، یه تونیک یا هر چیزی برا خانومم، ارایشگاه برا خانومم، یه انگشتر برا خانومم هزینه‌ی عاقد و ازمایشگاه بوده....
    برا حلقه 1500 در نظر گرفتم، برا عروسی هم اونا گفتن نه، من گفتم اره باید بگیریم و نهایتش 4-5 ملیون خرجش بشه کل کل کلش میشه 7-8 ملیون....

یه خونه با 2-3 ملیون و ماهی 300-400 اجاره جور میشه که من خودم خونه دارم و این برام حساب نمیشه....

ماشین هم لزومی نداره شما هنوز هیچی نشده بری S500 New بگیری 2 میلیارد تومن....

شما انقد انتظارات خودت رو بردی بالا که خدا 7-8 بار بهت عمر بده و دو سه بار گنج پیدا بکنی نمیتونی زن بگیری....

حرف حساب اینه:
    دختری رو بگیر که بخواد باهات زندگی کنه.....

من رفیق خودم رفته با التماس و خواهش و هر شب هرشب خواستگاری و نمیدونم جلو دانشگاه رفتن و اینا زن گرفته، خرجاش شده این:
    33 ملیون سرویس طلا!
    8 ملیون تومن پول تالار، 3 ملیون خواننده....2.5 پذیرایی....
    700 کت و شلوار خودش، 900 لباس عروس، 460 لباس نامزدی خانومش
    600 پذیرایی نامزدی...
    2.5 کرایه‌ی ماشین و گلکاری....
    12 تا سکه کادوی عقد...

دختره رو هم بهش نمیدادن ببره ماه‌عسل تا وام گرفت و قرض و قوله و بدبختی خونه گرفت 70 ملیون تومن....
    بهش گفتن باید ماشین شخصی داشته باشی و با اتوبوس و هواپیما و اینا نمی‌ذاریم بری ماه‌عسل، ماشین هم باید ماشین خوب باشه، 38 تومن پول ماشین داد....

چرا؟؟؟؟ چون رفت زوری دختر گرفت....

------------------------
    من دختره دختر عموی خودمه، بردیمش براش طلا بخریم، اون گریه میکنه میگه طلا نمی‌خوام من مادرم میگه ما رسم داریم باید طلا بخریم!!....

دختری رو بگیرید که بخواد باهاتون زندگی کنه و باهاتون زندگی رو بسازه..... اگر شما خودت زندگی رو ساخته باشی زن میخوای چیکار؟

من ادم می‌شناسم دخترش رو داده به پسر بیکار!!!! نه مراسم نه چیزی.... تازه خودش برا پسره کار جور کرده و رفتن سر خونه زندگیشون... چرا؟؟؟؟ چون دختر و پسر هم رو میخواستن و قصدشون زندگی کردن بودن و ساختن یه زندگی نه چیز دیگه‌ای...

2. 14 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا من زن گرفتم کل خرجش تا حالا 1500 شده که اونم برا کت و شلوار خودم، یه تونیک یا هر چیزی برا خانومم، ارایشگاه برا خانومم، یه انگشتر برا خانومم هزینه‌ی عاقد و ازمایشگاه بوده....
    برا حلقه 1500 در نظر گرفتم، برا عروسی هم اونا گفتن نه، من گفتم اره باید بگیریم و نهایتش 4-5 ملیون خرجش بشه کل کل کلش میشه 7-8 ملیون....

یه خونه با 2-3 ملیون و ماهی 300-400 اجاره جور میشه که من خودم خونه دارم و این برام حساب نمیشه....

ماشین هم لزومی نداره شما هنوز هیچی نشده بری S500 New بگیری 2 میلیارد تومن....

شما انقد انتظارات خودت رو بردی بالا که خدا 7-8 بار بهت عمر بده و دو سه بار گنج پیدا بکنی نمیتونی زن بگیری....

حرف حساب اینه:
    دختری رو بگیر که بخواد باهات زندگی کنه.....

من رفیق خودم رفته با التماس و خواهش و هر شب هرشب خواستگاری و نمیدونم جلو دانشگاه رفتن و اینا زن گرفته، خرجاش شده این:
    33 ملیون سرویس طلا!
    8 ملیون تومن پول تالار، 3 ملیون خواننده....2.5 پذیرایی....
    700 کت و شلوار خودش، 900 لباس عروس، 460 لباس نامزدی خانومش
    600 پذیرایی نامزدی...
    2.5 کرایه‌ی ماشین و گلکاری....
    12 تا سکه کادوی عقد...

دختره رو هم بهش نمیدادن ببره ماه‌عسل تا وام گرفت و قرض و قوله و بدبختی خونه گرفت 70 ملیون تومن....
    بهش گفتن باید ماشین شخصی داشته باشی و با اتوبوس و هواپیما و اینا نمی‌ذاریم بری ماه‌عسل، ماشین هم باید ماشین خوب باشه، 38 تومن پول ماشین داد....

چرا؟؟؟؟ چون رفت زوری دختر گرفت....

------------------------
    من دختره دختر عموی خودمه، بردیمش براش طلا بخریم، اون گریه میکنه میگه طلا نمی‌خوام من مادرم میگه ما رسم داریم باید طلا بخریم!!....

دختری رو بگیرید که بخواد باهاتون زندگی کنه و باهاتون زندگی رو بسازه..... اگر شما خودت زندگی رو ساخته باشی زن میخوای چیکار؟

من ادم می‌شناسم دخترش رو داده به پسر بیکار!!!! نه مراسم نه چیزی.... تازه خودش برا پسره کار جور کرده و رفتن سر خونه زندگیشون... چرا؟؟؟؟ چون دختر و پسر هم رو میخواستن و قصدشون زندگی کردن بودن و ساختن یه زندگی نه چیز دیگه‌ای...
    بابا من دارم میگم مرد ایده عال دخترا اینه چرا نمیفهمید عامو مگه من گفتم ۸۰۰ تومان خرجه عروسیه حالا همه باید خرج کنن
    من میگم از چند تا دختر پرسید اقا اگر یکی بیاد خواستگاریتون دوست داری چیا داشته باشه که ایدعال و کامل باشه اینا رو گفتن منم حساب کردم شد ۸۶۰ ملیون
    اون چند نفر هم دختر عمه هام بودن
    باباشون با شهر داری کار میکنه مامانشون پرستار هست یه خونه دارن یه ماشین پراید البته ماشن رو فکر کنم پراید بود دقت نکردم اصلا
    حالا حرف حساب چیه و چقدر میشه و شده و این حرفا رو نمیدونم

ولی سر خونه کنار نمیام به خرجم نمیره چطوری میشه
    اقا این جا خونه بالا سری ما رو دارن ۴۰ ملیون پیش و ماهی۱ ملیون اجاره میدن مساحت خونه ۹۰ متر خیابون یه خورده بالا تر از متوسط سن ساختمون ۱۸ سال طبقه ۳ پله های استاندارد
    دیگه بهارستان اصفهانم بخواهیم خونه رهن اجار کنیم بیشتر از این میشه بهارستانم برا کسایی که نمیدونن چطور جاییه یه حالت شهرک داره قمیتش پایینه چراش رو نمیدونم و این این طور که من شنیدم اون طرف همچین امن هم نیست از نظر دزد و نمیدونم این حرفاش معتاد و اینا هم زیاد داره و ... هیچ کولسی و هیچی هم نداره تا اصفهانم ۳۰ دقیقه با ماشین فکر کنم فاصله داره خودمم دقیق نمیدونم چجور جاییه فقط شنیدم و این طور که شنیدم فاضلاب کشی خوبی هم نداره و فاضلاب هاش خیلی بو میده کلا جاییه که هیچ مزیتی میشه گفت نداره تصویری که ازش تو ذهن من ساختن با تعریف ها میشه چیزی یه خورده بهتر از مسکن مهر ها که نشون میدادن چه وضع وقیافه ای داشت فقط اسفالت کشی و اتوبوس داره و خونه ها حداقل ظاهرش بدم نیست ولی خوب سنگ کاریو نمیدونم این حرفا هم نیست خیلی معمولی دیگه این جا رو فکر کنم بهت بگن حداقل یه ۱۰ پیاده شو ماهی ۳۰۰-۴۰۰
    البته میگم من خیلی از اون منطقه اطلاع ندارم که بگم
    تو سپاهان شهر هم که یه حالت شهرک داره ولی خیلی خوبه و تر تمیز و اینا ولی بازم لوکس نیست خونه های معمولی با نماها و کیفیت معمولی نما اکثرا اجر کاری از اینا که ۳ سانتیه هر از چند گاهی هم یه خونه پیدا میشه که نماش سنگ و ... باشه و جای امنی هم هست امکاناتش هم خوبه تقریبا همه چیز داره دیگه اونجا دیگه بازم فکر نمیکنم کم تر از ۲۰-۲۵ اینا بدن با ماهی ۵۰۰-۶۰۰

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب اره نمیشه در عمل ولی خوب دختر ایده عال از نظر دخترا اینه
    ایده عال پسرا هم کلا تو ایران پیدا نمیشه ربطی نداره که !

کلا زن های ایرانی بنا به یک سری مسائل که گفتنش اینجا جالب نیست بسیار احساسی تر و بسیار بقول معروف لوس تر هستند.

ایده عالشون برای خودشون هم مهم نیست چه برسه برای آقایون.

5. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

جاتون خالی دو ساعت پیش رفته بودم کافی شاپ دانشگاه . کافی شاپ دانشگاه ما دخترانه پسرانش جداست . نشسته بودم یهو یه دختره ای عینک دودی زده بود اومد تو کافی شاپ سمت پسرانه . تا وسط کافی شاپ اومد ، عینک دودیشو ورداشت قشنگ یه نگاه کامل به دور و برش انداخت دید همه پسرن . سرشو انداخت پایین رفت سمت دخترانه

دوستان جالب شد بدونم جنس عینک دودی دخترانه چیه و اگر چیزی نمی بینن پس چطور راه میرن

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جاتون خالی دو ساعت پیش رفته بودم کافی شاپ دانشگاه . کافی شاپ دانشگاه ما دخترانه پسرانش جداست . نشسته بودم یهو یه دختره ای عینک دودی زده بود اومد تو کافی شاپ سمت پسرانه . تا وسط کافی شاپ اومد ، عینک دودیشو ورداشت قشنگ یه نگاه کامل به دور و برش انداخت دید همه پسرن . سرشو انداخت پایین رفت سمت دخترانه

دوستان جالب شد بدونم جنس عینک دودی دخترانه چیه و اگر چیزی نمی بینن پس چطور راه میرن
    نه میبینن فقط اونجا مصلحتی نمیدیدن
    اره داستان بالا هست

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

داداش ظاهرا شیرازی هستی . درست میگم ؟

10. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداش ظاهرا شیرازی هستی . درست میگم ؟
    نع
    اما رفقای شیرازی خوبی دارم! ))

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

نع
    اما رفقای شیرازی خوبی دارم! ))
    یهو رفتی رو لهجه شیرازی گفتم شاید شیرازی هستی .

خوشبختم منم شیرازی نیستم اما دنبال یه دختر شیرازی هستم

13. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یهو رفتی رو لهجه شیرازی گفتم شاید شیرازی هستی .

میگم الان از رو متن شما چطوری لهجه رو بفهمیدی؟
    واقعا الان این سوال تو ذهنمه

15. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خدا پدر اینترنت رو رحمت کنه واقعا!!!! ملت رو به هم وصل کرده اصلا عالیه....

دخدرای شیراز هم خوشکلن خیلی به یکیش برسی.... ولی اصراف نکن!

میگم الان از رو متن شما چطوری لهجه رو بفهمیدی؟
    یه شیرازی اصیل میخواست فارسی حرف بزنه همون میگفت چه خبره عامو ....!))

تیکه کلام های مناطق مختلف مشخصه!!!!

17. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •