چه خبره عامو 800 ملیون.....
اقا من زن گرفتم کل خرجش تا حالا 1500 شده که اونم برا کت و شلوار خودم، یه تونیک یا هر چیزی برا خانومم، ارایشگاه برا خانومم، یه انگشتر برا خانومم هزینهی عاقد و ازمایشگاه بوده....
برا حلقه 1500 در نظر گرفتم، برا عروسی هم اونا گفتن نه، من گفتم اره باید بگیریم و نهایتش 4-5 ملیون خرجش بشه کل کل کلش میشه 7-8 ملیون....
یه خونه با 2-3 ملیون و ماهی 300-400 اجاره جور میشه که من خودم خونه دارم و این برام حساب نمیشه....
ماشین هم لزومی نداره شما هنوز هیچی نشده بری S500 New بگیری 2 میلیارد تومن....
شما انقد انتظارات خودت رو بردی بالا که خدا 7-8 بار بهت عمر بده و دو سه بار گنج پیدا بکنی نمیتونی زن بگیری....
حرف حساب اینه:
دختری رو بگیر که بخواد باهات زندگی کنه.....
من رفیق خودم رفته با التماس و خواهش و هر شب هرشب خواستگاری و نمیدونم جلو دانشگاه رفتن و اینا زن گرفته، خرجاش شده این:
33 ملیون سرویس طلا!
8 ملیون تومن پول تالار، 3 ملیون خواننده....2.5 پذیرایی....
700 کت و شلوار خودش، 900 لباس عروس، 460 لباس نامزدی خانومش
600 پذیرایی نامزدی...
2.5 کرایهی ماشین و گلکاری....
12 تا سکه کادوی عقد...
دختره رو هم بهش نمیدادن ببره ماهعسل تا وام گرفت و قرض و قوله و بدبختی خونه گرفت 70 ملیون تومن....
بهش گفتن باید ماشین شخصی داشته باشی و با اتوبوس و هواپیما و اینا نمیذاریم بری ماهعسل، ماشین هم باید ماشین خوب باشه، 38 تومن پول ماشین داد....
چرا؟؟؟؟ چون رفت زوری دختر گرفت....
------------------------
من دختره دختر عموی خودمه، بردیمش براش طلا بخریم، اون گریه میکنه میگه طلا نمیخوام من مادرم میگه ما رسم داریم باید طلا بخریم!!....
دختری رو بگیرید که بخواد باهاتون زندگی کنه و باهاتون زندگی رو بسازه..... اگر شما خودت زندگی رو ساخته باشی زن میخوای چیکار؟
من ادم میشناسم دخترش رو داده به پسر بیکار!!!! نه مراسم نه چیزی.... تازه خودش برا پسره کار جور کرده و رفتن سر خونه زندگیشون... چرا؟؟؟؟ چون دختر و پسر هم رو میخواستن و قصدشون زندگی کردن بودن و ساختن یه زندگی نه چیز دیگهای...

جواب بصورت نقل قول

اما دنبال یه دختر شیرازی هستم