تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 319 از 421 اولاول ... 219269309315316317318319320321322323329369419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,181 به 3,190 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بقای عمر شما باشه ایشون چند وقتی میشه به رحمت خدا رفتند
    بقای عمر شما باشه یعنی چی؟ اون بنده خدا اگر عمر داشت که خودش زنده بود. این جمله در کل اشتباه هست و در بیان مردم رواج دارد

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بقای عمر شما باشه یعنی چی؟ اون بنده خدا اگر عمر داشت که خودش زنده بود. این جمله در کل اشتباه هست و در بیان مردم رواج دارد
    بقای عمر شما باشه یعنی اینکه به اندازه ی عمری که اون شخص فوت شده میتونسته داشته باشه ولی به دلیل مرگ دیگه امکان ادامه ی حیات نداره بمونه برای بقیه ی عمر شما

تاپیک اداب معاشرت هست نه تحلیل نظرات و موشکافی حرف عوام!

3. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بقای عمر شما باشه یعنی اینکه به اندازه ی عمری که اون شخص فوت شده میتونسته داشته باشه ولی به دلیل مرگ دیگه امکان ادامه ی حیات نداره بمونه برای بقیه ی عمر شما

تاپیک اداب معاشرت هست نه تحلیل نظرات و موشکافی حرف عوام!
    اگر تاپیک اداب معاشرت است بنده وظیه دارم.. جمله درست تحویل بدم و من تحلیل نکردم. از نظر من این جمله شما اشتباه است. طرف فوت کرده. عمری نداشته به هر دلیل که باقی عمر بقیه شود!!

5. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

میتونید بگید :

امیدوارم که اینطور بشه

یا

اگر شانس یار باشه
    ممنون ولی یکم اینا رسمیه یکم خودمونی تر چیزی به ذهنتون نمیرسه ؟!

7. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا ما یه استادی داریم سر دو جلسه اول یه چند تا سوال ازش پرسیدم و اونم جواب داد ولی بعدا متوجه این بنده خدا ازوناس که ازش سوال بپرسی ناراحت میشه ....

الانم سر همین اخلاقش و ازونجایی که به شدت مغروره هی سر هر جلسه به ما گیر میده و میخواد منو تو جمع ضایع کنه.....
    البته اینم بگم طبق آماری که من از ایشون گرفتم این مسایل به شدت تو نمرش تاثیر میده یعنی ازوناس با یکی لج بیوفته اذیتش میکنه......
    حالا شما بگین با این فرد چطوری من برخورد کنم......؟؟؟؟؟
    در ضمن بنده هم بسیار بسیار حاضر جوابم و البته مقداری عصبی....سرتون درد نیارم از کوره در برم نمیتونم خودمو کنترل کنم و از همینش خیلی میترسم.......(اخلاق بدیه ولی خب چه میشه کرد)

9. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آقا ما یه استادی داریم سر دو جلسه اول یه چند تا سوال ازش پرسیدم و اونم جواب داد ولی بعدا متوجه این بنده خدا ازوناس که ازش سوال بپرسی ناراحت میشه ....

الانم سر همین اخلاقش و ازونجایی که به شدت مغروره هی سر هر جلسه به ما گیر میده و میخواد منو تو جمع ضایع کنه.....
    البته اینم بگم طبق آماری که من از ایشون گرفتم این مسایل به شدت تو نمرش تاثیر میده یعنی ازوناس با یکی لج بیوفته اذیتش میکنه......
    در ضمن بنده هم بسیار بسیار حاضر جوابم و البته مقداری عصبی....سرتون درد نیارم از کوره در برم نمیتونم خودمو کنترل کنم و از همینش خیلی میترسم.......(اخلاق بدیه ولی خب چه میشه کرد)
    حذف کنید درسو

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

به نظر من باهاش صحبت کنید.بگید که قصد بدی از پرسیدن سوال ها نداشتم و یه ذره هندوانه بذارید بگید که روز اول متوجه شدید چه استاد باسوادی دارید و عذرخواهی کنید.

اگر حضوری سخته براش ایمیل بزنید

13. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه استادی با عرض معذرت اجب بیشعوریه خوب کسی که داره چیزی رو به کسی دیگه یاد میده خوب اون کسی که یاد میگیره باید سوال کنه تا جا بیوفته براش و مطلب رو بگیره اگر جا نیوفتاده براش
    این ته ته نابلدی و .... یک نفره که تو اموزش اگر کسی ازش سوال پرسید ناراحت بشه به نظرم اگر رشتت رو دوست داری و باعلاقه داری میخونیش اگر خوب درس داده و مقایسه که میکنی کامل و درست گفته مطلب رو یه امتحان بزن ببین اگر تونستی درستش کنی درستش کن و امتحان بده و ... اگر نتونستی و بد تر شد برو حذف کن و ترم بعدی با یه استاد دیگه بگیر
    Last edited by 1376MAXIMUM; 11-05-2015 at 11:10.

15. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چه استادی با عرض معذرت اجب بیشعوریه خوب کسی که داره چیزی رو به کسی دیگه یاد میده خوب اون کسی که یاد میگیره باید سوال کنه تا جا بیوفته براش و مطلب رو بگیره اگر جا نیوفتاده براش
    این ته ته نابلدی و .... یک نفره که تو اموزش اگر کسی ازش سوال پرسید ناراحت بشه به نظرم اگر رشتت رو دوست داری و باعلاقه داری میخونیش اگر خوب درس داده و مقایسه که میکنی کامل و درست گفته مطلب رو یه امتحان بزن ببین اگر تونستی درستش کنی درستش کن و امتحان بده و ... اگر نتونستی و بد تر شد برو حذف کن و ترم بعدی با یه استاد دیگه بگیر
    کاملا با شما موافقم ... ایشون فقط از لحاظ علمی استاده و از لحاظ فرهنگی در سطح خیلی پایینی قرار داره....

حذف که نمیشه کرد چون به صلاح نیست و وضعیت جوریه که اصلاح هم نمیشه کرد به خاطر سطح فرهنگی و شخصیتی پایین این فرد.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کاملا با شما موافقم ... ایشون فقط از لحاظ علمی استاده و از لحاظ فرهنگی در سطح خیلی پایینی قرار داره....

حذف که نمیشه کرد چون به صلاح نیست و وضعیت جوریه که اصلاح هم نمیشه کرد به خاطر سطح فرهنگی و شخصیتی پایین این فرد.......
    در ادامه صحبت هاى دوستان
    بنظر من به پرسيدن ادامه بديد. شايد جا انداخته بعضى رفتار ها در چنين جا هايى به عهده ما باشه. من خودم تجربه چنين كارى رو داشتم. در نهايت اين مخاطب شماست كه بايد كناره گيرى كنه. نه شما.
    شاد و سربلند باشيد

18. این کاربر از vazoupresin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •