درود
دوستان چطور میشه کواک dls 1073 اصلی رو تشخیص داد؟
غیر اصلی خیلی زیاد شده
درود
دوستان چطور میشه کواک dls 1073 اصلی رو تشخیص داد؟
غیر اصلی خیلی زیاد شده
کسی میدونه در صورت کم بودن صدای میانی (بلنگوی خربزه ای) در کنار صدای زیر (سوپر توییتر) چه راهی به جز تنظیمات اکولایزری برای جبران صدای میانی هست؟
سلام
پخش رو من آشنائی ندارم.
برای امپ هم یه 6604 پایونیر کافیه.310 تومن.
برای جلو هم اگر یک جفت 1044 بگیری صدا بهتر میشه.
هلیکس هم خوبه کیفیت خوبی داره ولی حجم بیس کمی داره..اگر اهل بیس و کوبش هستی به کارت نمیاد.
پخش X10 هم فقط مدیا هست اگر CD نداری میتونی از اون استفاده کنی.ولی خب پخشی مثل X400 نمیشه.مسلما کیفیت صدای بهتری داره x400
سلام امیر جان ببخشید الان پستت رو دیدم. خب به سلامتی تهیه کردی. صدا خوبه راضی هستی؟
براتون میگیرم 227 تومن. قیمت فروشش بالاتره.آمپ هم اگر 5602 بگیرید صدای خیلی قوی و خوبی بهتون تحویل میده.اگر قراره بعدا اسپیکر اسضافه کنید یه چهار کانال بگیرید مثل 9604.
5602 رو براتون 315 و 9604 هم 600 میتونم بگیرم.
تا جائی که میدونم DLS کلا وارد نمیشه. لذا اگر روی کارتنش لببل گارانتی زاب (یه لبل مشکی رنگه) خورده باشه احتمالا از سریهای قدیم هست. در غیر اینصورت ممکنه تقلبی باشه.
نمیشه کاری کرد. اگر ووکال با لا میخوهاید باید یک جفت میدرنج تهیه کنید.
بله حمید جان ، یه جفت 6963E که برای دامادمون بودو گرفتم ، در سلامت کامل هم به سر میبرن باندا . چون پول ازم نگرفت در نتیجه راضیم با توجه به این که فقط هزینه نصب دادم . بعد من فقط در حد داریوش و ابی و کلا آهنگای آروم گوش میکنم ، فکر کنم زیادم هست برام .سلام امیر جان ببخشید الان پستت رو دیدم. خب به سلامتی تهیه کردی. صدا خوبه راضی هستی؟
راستش من حدود 300 تومن میتونم هزینه کنم نهایت 400 با نصب.بدون آمپ استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ میشه آمپ رو بعدا اضافه کرد؟ شاید اواخر تابستون بتونم بگیرم.
اسم کاملش همینه؟ JVC CS-HX7158
من تهران نیستم امکان ارسالش هست؟
بازم ممنون
Last edited by lovely_killer; 07-05-2015 at 17:17.
سلام
میخوام یه جفت باند بخرم برای ماشین حداکثر میخوام 200 هزینه کنم!(نو یا دست دوم)
پخش ماشین آلپاین 110 هست!آمپ هم ندارم!با این پول چی میشه خرید؟718 زیاد پیشنهاد شده و 6995 کنوود!ولی شنیدم بیس کنوود خیلی خشکه و پایونیر نرم تره!
منم میخوام بیس نرم و قشنگی داشته باشه!الان یه جی وی سی معمولی دارم!آیا بدون آمپ خروجی صدای بهتری با 718 یا 6995 نسبت به باند خودم داره یا نه فرقی نمیکنه بدون آمپ صدا بهتر نمیشه؟
6965V2 گزینه خوبیه. بدون آمپ هم صداش خوبه.718 نه نگیر صداش افت میکنه. تیوتر و میدرنجشم جالب نیست.
خب اگر با امپ نصب کنید کلا صدا و حجم صدا بهختر میشه. ولی بدون آمپ هم مشکلی نداره فقط دیستورت شدن تو ولومهای بالا هست که باید خیلی صدا رو بالا نبرید تا به هم نریزه.
بله مدلش همین هست.
براتون با تی پاکس میدم ارسال کنند.
6995 کنوود چی؟
من داشتم کنوود 6995
عالیه توی رنج قیمتش حتی بهتر از 6975 اصلی
اینم کلیپش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از راهنماییتون!
فقط بدون آمپ جواب میده؟یا نه بدون آمپیلی برم سراغ باند های معمولی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)