من زیاد سر در نمیارم میخوان یه سیستم خوب باشه با این قیمت
با آمپلی باشه چطور میشه
؟؟
MOJ
من زیاد سر در نمیارم میخوان یه سیستم خوب باشه با این قیمت
با آمپلی باشه چطور میشه
؟؟
MOJ
سلام دوستان
واسه پراید صبا میخوام 2 تا باند خوب بگیرم. زیاد نمیخوام هزینه کنم حدود 300 . صداش خوب و بکوب باشه
امروز رفتم یه جا سوال کردم. طرف کنوود 718 پیشنهاد داد. گفت 280 هم قیمتشه. نظر شما چیه ؟ تو این رنج چی پیشنهاد میدین؟
طرف گفت یا طاقچه باید بزنی یا واسه صندوق جک بگیری. کدومش بهتره؟
Last edited by lovely_killer; 05-05-2015 at 16:41.
به نظر من برای هدیونیت اصلا سمت مکسیدرو این چیزا نرو(اگه هدفت اینه حرفه ای سیستم ببندی)سلام
من از سیستم ماشین چیزی حالیم نمیشه
به نظرنتون ما بین اینا کدوم بهتره؟ کیفیت صدا بیس
Maxeeder MX-2549BT و Maxeeder MX-2546BT و Sony CDX-G1151U و Pioneer DEH-X3750UI و Pioneer DEH-X2750UI
از نظر اسم رسم که میدونم پایونر و سونی بهترن ولی این مکسیدر نسبت به امکاناتی که داره خیلی قیمت خوبی داره و بصرفه تره تازه بلوتوثم که داره
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟ اسپیکر تو رنج قیمت 200 تا دویستو خورده ای چی پیشنهاد میدین بهم؟
و مثلا اگه نظرتون مکسیدر بود اینم باهاش بگیرم چطوره یا واسه اسپیکر برم سراغ برندای معروف تر؟
اسپیکر
Maxeeder MX-7100
خیلی ممنون
2750 و 3750 پایونیر به جز صفحه بزرگتر و تغییر رنگشون هیچ فرقی با هم ندارن
اگه سیستم با کیفیت میخوای اصلا سراغ هدیونیتو باندهای چینی نرو
به نظر من الان یه پخشی بگیر که 3 خروجی داشته باشه که بعدا بتونی ارتقاش بدی اگه قصد ارتقا نداری 2750 بردار
باند هم اصلا سراغ مکسیدر نرو تا 200 تومن 6965وی2 حرف نداره قیمتشم 170 تومنه
داداش اگه اهل سیستم هستیو میخوای یه چیز خوب ببندی اشتباه منو هیچوقت نکن که مثلا بخوای یه دفعه با 800 تومن همه چیزتو بگیری
مهمترین چیز هدیونیته اول یه هدیونیت با 3 خروجی بگیر بعد کم کم سیستمتو ارتقا بده
اصلا سیستم که بدون امپلی نمیشه حتما باید امپ ببندی
به نظرم یه هدیونیت 7650 بردار قیمتش حدود 420-30 تومنه که 3 خروجی داره
یه امپ 4 کانال 4604 هم بگیر که اینم 215 تومنه
یه 6965وی2 هم بگیر
بعدا هم یه ساب حتما اضافه کن
این نظر من بود باز اساتید خودشون بهتر راهنمایی میکنند
با 350 میخواین یه امپ 4 کانال بگیرین با یه باند واسه جلو؟
فقط یه امپ 4 کانال میشه 215 تومن 4604 پایونیر
با 135 تومن میتونید یه 1675 پایونیر بگیرید
ولی به نظرم بودجرو افزایش بدین یه کامپ Helix B62C بگیرین 250تومنه
شما وقتی امپ نداری تویه ولوم بالا صدات خراب میشه و قدرت و کیفیت مطلوب نداری.
بهترین کار اینه که کم کم بری جلو با این بودجه صدایه خوبی نمیگیری.
شما اول یه پخش خوب بگیر چیزی که قیمت زیادی نداشته باشه کنوود x400 هستش که واقعا به قیمتش می ارزه و بعد حالا که سیستم نبستی تا الان صبر کن تیرماه بار گلیدن میرسه یه کواک co609 بردار با یه امپ خوب.
اینجوری پشیمونم نمیشی.![]()
پخش وباند میخوام حدود 600 هم میتونم هزینه کنم
و اینکه قصد اضافه کردن امپ هم ندارم
دوستان نظر شما چیه؟ این یه مقدار گرون شد بالای 800 شد
خوب خودم انتظار داشتم این جوابو بشنوم.ولی لازم بود بپرسم.پس باید صبر کنم تا بودجه رو افزایش بدم.
حالا دو سوال.
این مدل هلیکس که معرفی کردید،16 سانتیه...من آخر نفهمیدم درب جلو سمند نهایتا چند سانتی میتونم بذارم؟ 10؟ یا 13 یا 16؟ بی خونریزی چند سانتی؟ با خونریزی چی؟
دوم،آمپ 4604 که 4 تا 40 وات میده...در صورتی که من 4 تا 60 وات نیاز دارم.پس این هم کمه نه؟ برم سراغ کنوود؟
سلام
من که خودم کارم این نیست مغازه دار هم نیستم. اما میتونم یا معرفیتون کنم یا براتون تهیه کنم.
باید سوال کنم ببینم شرکت داره یا نه.
در مورد نصب اسپیکر 16 هم باید عرض کنم اگر اون قاب پلاستیکی مشکی رنگ که اسپیکرهای فابریک روش نصبه رو بردارید راحت،میتونید سایز 16 نصب کنید.
من یه ابتکار زدم روی ماشینم.اومدم اون قسمت فرورفته رو با یه MDF پر کردم و کامپوننتها رو روی اون بستم. به طاقچه فابریک هم دست نزدم.
اینا راکفورد power 1652 هست
این هم Focal 165VR
با 336 تومکن میتونم براتون کامپوننت Match MS62C بگیرم.
احتمالا از آمپ هست. باید به تعمیر کار مراجعه کنید.
[QUOTE=ehsan6869;8616456]خواهش میکنم.
من پیشنهادم
یه آمپ Match MA40FX هست قیمت 615تومن.
یه آمپ مونو Match MA 10 FX قیمت حدود 600
ساب هلییکس p12W قیمت 450
کامپوننت هم هلیکس p62C قیمت 760 تومن.
خوش اومدی
به نظر من بهتره که کامپ یا کواکسیال برای استیج جلو اضافه کنی تا یه جفت 6965 دیگه.
ولی خب کامپ که تو این رنج چیزی گیر نمیاد.
کواکسیال 16 هم باید بچرخی ببینی چیا هست تو بازار.
نه کلا روی 1 اهم استیبل هست
سلام
718 رو که پیشنهاد میکنم طرفش نرو
من 7158 جی وی سی رو پیشنهاد میکنم.البته اگر آمپ هم براش بگیری و حدود 120-150 وات بهش ورودی بدی دیگه نیاز به ساب نداری.
پخش X400 کن وود
اسپیکر JVC 7158
یا
6965V2 پایونیر
سلام
بله بهتره بودجه رو افزایش بدین.
بله 165 هست.ولی من بر خلاف دوستمون سریه بلو رو پیشنهاد نمیکن. به جای اون مچ MS62C رو جایگرین کنید. البته قیمتش بالاتره ولی ارزش داره.336 تومن قابل تهیه هست.
خب موردهای خوبی رو پیشنهاد دادن.ارزشش رو داره به نظر من.
در هر صورت اگر کمتر میخواید هزینه کنید.
بهترین انتخاب X400 کن وود + 7158 هست.540 تومن هم برای دوستان گرفتم.منتها حتما باید به فکر امپ براش باشی.یه 4604 رو بریج بده بهش و لذت موزیک رو ببر.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)