باید با شماره پیگیری پرداخت اینترنتی بری مرکز مخابراتی.
من یک پینگ تایم میزارم، توضیح تقسیرش باخودتون دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید با شماره پیگیری پرداخت اینترنتی بری مرکز مخابراتی.
من یک پینگ تایم میزارم، توضیح تقسیرش باخودتون دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این وضع دانلود و پینگ های موجود دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می فروشند
دوستانی که پیگیر شکایت بودن من درخواست تجدید نظر فرستادم براشون تا ببینم چی میشه حالا

دوست من نگفتم حتما ردت رو می گیرن بلکه اگر بخوان با تجهیزاتی دارند براحتی این کار رو می کنن که نمی تونم بحث رو باز کنم اصلا برای رد گیری نیازی به سند کردن شما نیست ماهوره وقتی برات سیگنال مورد نظرت رو می فرسته می شه به راحتی مکانت رو پیدا کرد تازه چندین راه دیگر هم هست مثلا از طریق خود اینترنت در ضمن هزینه این اینترنت برای ما گران هست چون هر ماهواره ای روی ایران پوشش نداره قیمتش خیلی زیاد خب می ری اینترنت تجاری می خری ارزان تر هست
Last edited by SAHANDE3; 03-05-2015 at 17:34.

درست هست اینجا نمی توان این بحث را باز کرد ولی باز تکرار می کنم تا موقعی که شما سند نداشته باشید مشکلی ندارد چون شما الان روی همان جهت اینترنت کانال های ماهواره هم دارید آیا چندید میلیون نفری که دارند ماهوراه تماشا می کنند را ردیابی می کنند ؟بله می شود اما در این نوع اینترنت شما دارید فرکانس دریافت می کنید مثل زمانی که دازید با ریسیور فرکانس کانالی را دریاقت می کنید و آن را تماشا می کنید این بحث ها فنی هست و اینجا هم امکان آن نیست .در مورد قیمت هم این لیست قیمتی که شما گذاشتی مربوط به اینترنت 2 طرفه هست که اگر این اینترنت را راه اندازی کنید در عرض 5 دقیقه در منرل شما هستند اما قیمتهای اینترنت یکطرفه از 22 یورو شروع می شود .
درود.
دوستان لطفا از موضوع بحث تاپیک خارج نشید + از قوانین فروم و زیر بخش هم که اطلاع دارید پس بحث های مورد دار لطفا انجام نشه.
سپاس.

بله برای دو طرفه هستند اما یک طرفه مشکلات زیادی دارند معمولا هک شده هستند به خصوص اینهایی که داخل ایران می فروشند به خاطر پروتکل های استفاده می کنه احتمال محدود شدن زیاده به هر حال فقط می خواستم بگم با تجهیزاتی که هست جای دقیقتون می شه پیدا کرد
ببین من هم مثل شما هزار تا مشکل پیدا کردم باور کن فقط 500 گیگ از سایتهای لیچ خریداری کرده بودم خدا لعنتشون کنه برای یک کم پول بیشتر مردم به هزار تا مشکل انداختن الان هم معلوم شده برای فروش بیشتر پورت این رفتارها رو شروع کردن به نظرم اگر می خواهید به سمت اون نوع اینترنت برید اول با آفلاین شروع کنید سمت 2 سویش هم اصلا نرید که هزار تا تهمت ممکن بهتون بزنند اگر تجهیزاتش رو ازتون بگیرند .............

ببخشید اشتباه ازمن بود کشش دادم

بعید می دونم با توجه به خبری که دوستمون در بالا زده دیگر راه برگشتی باشه قرار بوده اینترنت هر نفر رو به 100 نفر بدن![]()

آفلاین خدا بیامرز که 8 سال پیس استقاده می کردم.نوع آنلاین 1 طرفه هم 2 سال پیش 6 ماه استفاده کردم که هیچ مشکلی نداشتم در مورد اکانت های هک شده که اصلا ارزش ندارند باید اکانت را از سایتهای شرکتهای ارائه کننده خرید . تا اینکه مخابرات اینترنت نامحدود ارائه کرد و من هم دیدیم نسبت به قیمت ارزش ندارند و برای همین بیخیال ماهواره ای شدم و از مخابرات سرویس گرفتم تا الان که ظاهرا مخابرات دارد بازی درمیاره که اگر بخواهد چنین کاری کتد بهترین گذینه ممکن هست که فعلا منتظرم ببینم محابرات چه کار می کنه همین الان هم خیلی از دوستام دارند استفاده می کتند و مشکلی هم ندارند 2 طرفه هم کلا منتفی هست .اما 1 طرفه آنلاین هیچ مشکلی ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)