تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1765 از 2365 اولاول ... 76512651665171517551761176217631764176517661767176817691775181518652265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,641 به 17,650 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هلیکس تقلبی هم داره؟؟؟ آمپ سونی چی؟
    پخشم پایونیر 1550 هست...زیاد جدید و قوی نیست....متاسفانه اون زمانی که میخواستم بگیرم فکر میکردم پایونیر از همه چیز بهتره..زیاد اطلاعات نداشتم
    الان این آمپ سونی از اون آمپ 3602 پایونیر بهتره؟
    فرق آمپ دو کاناله با 4 کاناله چیه دقیقا؟ این کانالهاش برای چی استفاده میشه؟
    کیت برق هم نیازه برا این آمپ؟ همون که آقا حمید گفتن؟
    بعد برای راه اندازی اینا کسی از دوستان آشنا نداره توی سورنا؟ کارش درست باشه.

فقط مشکلی که با این هلبکس دارم اینه که با یه سرچ توی گوگل عملا هیج سایت معتبری چیزی دربارش ننوشته!!!
    هلیکس همین الان سخت گیر میاد ، نه فکر نمیکنم اگر از فروشنده معتبر بخرید تقلبی داشته باشه .
    ضمنا تشخیص اصل یا تقلبی بودن کالا خیلی سادست ! بنظر من قیافه یک کالای تقلبی هرچقدرم خوب باشه باز یک ایرادی داره ...
    امپ سونی بهتره بنظر من .
    هر کانال یک + و یک - داره ، یعنی برای یک دونه باند ! دو کانال میشه دوتا باند یا همون یک جفت باند .
    4 کانال باشه ، میشه بعدا یک جفت دیگه باند اضافه کرد ، یا اینک ساب اضافه کرد .
    اما پخش شما فقط یک جفت خروجی داره برای آمپلی فایر ، پس تا همون 2 کانال رو بیشتر جواب نمیده .
    کیت برق برای هر آمپی نیازه !
    فکر کنم آقا حمید بتونه راهنماییت کنه .

شما اینو سرچ کن : Helix E69X ،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا ممنون

آقا حمید اگر تشریف آوردید نطر نهایی رو هم شما بگید من یه جمع بندی بکنم و اقدام کنم برای خرید ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

درود
    دوستان میشه با یک جفت خروجی rca پخش ، دوتا امپلی فایر نصب کرد؟
    یکی برای کواک و دیگری ساب

داره خودمونی میشه s_7_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر بخوام باند از گلیدن یا ادیوسیستم بردارم (500 فقط برای باند)
    1- کدوم بهتره؟ گلیدن یا آدیو سیستم یا جی وی سی 7158؟
    2- قیمت باند مورد نظر از گلیدن و آدیو سیستم چنده؟
    3- چه آمپی پیشنهاد میدید؟
    4-قیمت آمپ پیشنهادی؟

تشکر از راهنماییهاتون
    Last edited by s_7_sh; 01-05-2015 at 21:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام نظر شما در مورد JBL T696L چیه؟ من ساب نمیبندم این باند صدای شفافی داره ؟ بیس دوست دارم ولی میخوام نه الکی فقط بکوبه نه صدای زیر زیادی داشته باشه که آدم تو ماشین سردرد بگیره

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا حمید یک 206 sd یافتم ، شاید بخوام ماشینمو بفروشم برش دارم ، برای یکی از اقوامه .
    پخش روش pioneer 7000ub هست ؟ چجور پخشی هست ؟ شنیدم سری اروپایی پایونییر هست ؟
    پخشی هست بشه روش مانور داد برای سیستم ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هلیکس همین الان سخت گیر میاد ، نه فکر نمیکنم اگر از فروشنده معتبر بخرید تقلبی داشته باشه .
    ضمنا تشخیص اصل یا تقلبی بودن کالا خیلی سادست ! بنظر من قیافه یک کالای تقلبی هرچقدرم خوب باشه باز یک ایرادی داره ...
    امپ سونی بهتره بنظر من .
    هر کانال یک + و یک - داره ، یعنی برای یک دونه باند ! دو کانال میشه دوتا باند یا همون یک جفت باند .
    4 کانال باشه ، میشه بعدا یک جفت دیگه باند اضافه کرد ، یا اینک ساب اضافه کرد .
    اما پخش شما فقط یک جفت خروجی داره برای آمپلی فایر ، پس تا همون 2 کانال رو بیشتر جواب نمیده .
    کیت برق برای هر آمپی نیازه !
    فکر کنم آقا حمید بتونه راهنماییت کنه .

شما اینو سرچ کن : Helix E69X ،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز شما اشتباه به من نگفتی؟ شما منطورت این بود که من نمیتونم امپ 4 کاناله بذارم اصلا؟
    در فروم -------- به من گفتن تعداد خروجی هدیونیت تعداد آمپ رو مشخص میکنه نه تعداد کانال رو شما میتونی یه آمپ با هر تعداد کانال بخوای وصل کنی ولی فقط یه آمپ.
    یعنی من میتونم یه امپ 4 کاناله هم بذارم ولی فقط یه آمپ
    بعد به من پیشنهاد JBL GTO938 صد و نود تومنی رو دادن با یه آمپی مثل 846 کنوود که بتونه پرش کنه! البته 846 سیصد تومنه و بودجه کلی میزنه خیلی بالا! مگه 4604 بگیرم!
    Last edited by Ali_softcenter; 01-05-2015 at 18:46.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز شما اشتباه به من نگفتی؟ شما منطورت این بود که من نمیتونم امپ 4 کاناله بذارم اصلا؟
    در فروم تیونینگ تالک به من گفتن تعداد خروجی هدیونیت تعداد آمپ رو مشخص میکنه نه تعداد کانال رو شما میتونی یه آمپ با هر تعداد کانال بخوای وصل کنی ولی فقط یه آمپ.
    یعنی من میتونم یه امپ 4 کاناله هم بذارم ولی فقط یه آمپ
    بعد به من پیشنهاد JBL GTO938 صد و نود تومنی رو دادن با یه آمپی مثل 846 کنوود که بتونه پرش کنه! البته 846 سیصد تومنه و بودجه کلی میزنه خیلی بالا! مگه 4604 بگیرم!
    دوست عزیز شما هرچی ورودی بدی به آمپ خروجی میگیری !
    میتونی با تبدیل 2تا کانال رو بکنی 4 تا و 4 تا ورودی بدی به آمپ ، که در کل نتیجه مطلوبی نمیده .
    بنظر من باند 7158 جی وی سی ازون باند جی بی ال بهتره ، و نکته دوم هم اینکه باند جی بی ال توان کمتری لازم داره ، میشه با آمپ ارزونتری هم درایوش کرد و بازم نیازی به 846 نیست .

10. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما هرچی ورودی بدی به آمپ خروجی میگیری !
    میتونی با تبدیل 2تا کانال رو بکنی 4 تا و 4 تا ورودی بدی به آمپ ، که در کل نتیجه مطلوبی نمیده .
    بنظر من باند 7158 جی وی سی ازون باند جی بی ال بهتره ، و نکته دوم هم اینکه باند جی بی ال توان کمتری لازم داره ، میشه با آمپ ارزونتری هم درایوش کرد و بازم نیازی به 846 نیست .
    من متوجه نمیشم عزیز!
    بالاخره تعداد خروجی های پخش به تعداد امپی که میشه گذاشت ربط داره یا به تعداد کانال های آمپی که میشه گذاشت؟
    من میتونم برای آینده نگری یه آمپ 4 کاناله بذارم فعلا و فقط از دو کانالش استفاده کنم تا بعدا که خواستم باند جلو یا ساب اضافه کنم بتونم یا کلا با این پخش اصلا آمپ 4 کاناله نصب هم نمیشه که حالا بخوام از 2 کانالش استفاده کنم؟
    چون من سال دیگه ماشینو عوض میکنم...احتمالا پخش رو هم عوض کنم...ولی مسلما نمیخوام باند و امپی رو که الان خریدم رو عوض کنم...میخوام همینا رو بذارم رو ماشین بعدی ! اون موقع اگه خواستم ساب بذارم یا باند جلو نمیخوام نشه! متوجه این؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من متوجه نمیشم عزیز!
    بالاخره تعداد خروجی های پخش به تعداد امپی که میشه گذاشت ربط داره یا به تعداد کانال های آمپی که میشه گذاشت؟
    من میتونم برای آینده نگری یه آمپ 4 کاناله بذارم فعلا و فقط از دو کانالش استفاده کنم تا بعدا که خواستم باند جلو یا ساب اضافه کنم بتونم یا کلا با این پخش اصلا آمپ 4 کاناله نصب هم نمیشه که حالا بخوام از 2 کانالش استفاده کنم؟
    چون من سال دیگه ماشینو عوض میکنم...احتمالا پخش رو هم عوض کنم...ولی مسلما نمیخوام باند و امپی رو که الان خریدم رو عوض کنم...میخوام همینا رو بذارم رو ماشین بعدی ! اون موقع اگه خواستم ساب بذارم یا باند جلو نمیخوام نشه! متوجه این؟
    دوست عزیز .
    منظور شما این هست که یک آمپ 4 کانال بخرید که برای آینده هم داشته باشید .
    خوب شما میتونی از دو کانالی که پخشت میده ، بزنی به آمپ و ازش استفاده کنی . خوب این موردی نداره ، شما یک امپ 4 کانال داری که فعلا از دو کانالش استفاده میکنی .
    اما اینک بخوای هر 4 کانال رو همین الان داشته باشی ، گفتم شما باید دوتا خروجی پخش رو تبدیلش کنی به 4 تا (تبدیلش هست) ، اما اینطوری نتیجه و کیفیت مطلوبی نمیگیری توی خروجی آمپ .
    پس اگه الان فقط دو کانال (اندازه یک جفت باند لازم دارید) میتونید یک آمپ 4 کانال بخرید و از دو کانلش استفاده کنید . تا اینک بعدا پخش با خروجی بیشتر (2 تا 3 جفت) بخرید ، اون موقع میتونید راحت از هر 4 تا خروجی آمپ با کیفیت عالی و با اعمال تنظیمات خوب استفاده کنید .

13. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •