تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 28 از 38 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

البته من در جایگاهی نیستم که در رابطه با هیچکدوم از دوستان بخوام قضاوت کنم یا نظر بدم اما با توجه به اینکه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون تگ کردن اون چیزی که فکر میکنم رو بیان میکنم.
    من تصورم اینه که میثم خوش اخلاق باشه و همینطور مهربان و خونسرد. فکر میکنم زیاد اهل سفر باشه، مخصوصا سفر در دل طبیعت. مطمئن هستم که آدم سیاستمدار و محافظه کاریه و بعضی جا ها در مورد منافع شخصیش زیاده روی میکنه و از طرفی کسی نیست که زیاد اهل ریسک باشه. ریاضیاتش خوبه و شطرنج هم ورزش مورد علاقشه.
    هوای همشهریاشو خوب داره و توجه ویژه ای ام به بعضی کاربرا که حتی دنبالشون میکنه که کجاها رفتن و چه پستی و برای کی گذاشتن و ... که به نظر من به اون اطرافیان بیشتر اعتماد داشته باشه بهتره و نیازی به اینکار نیست (البته ببخشید فضولی کردم). بعضی اصلاحات رو از وقتی که سکان انجمن رو بدست گرفت انجام داد و ما رو خیلی امیدوار کرد اما متاسفانه این روزها خستگی در ایشون احساس میکنم که به نوعی خود ساختست و مثل پیله دورش رو گرفته و باعث شده اون خلاقیت ها ادامه دار نباشه.

قبلن با پیگیری های بنده و دوستان دیگه موضوعاتی اتفاق افتاد در انجمن از جمله ایجاد قسمت "گودال ماسه بازی" یا تغییراتی در بعضی بند های قوانین انجمن ها پس بنابراین از این فرصت استفاده میکنم و مستقیم از میثم میخوام که پیگیر راه اندازی قسمتی برای افرادی که بن/تعلیق میشن باشه تا این افراد هم بتونن در قسمت مربوطه اعتراضشون رو مطرح کنن و از پروسه اشتباه ایجاد یک یوزر جدید توست همون کاربر و بعد اعتراض و احتمالا بن دوباره جلوگیری بشه.

در رابطه با انجمن انسانی که شما گفته بودی علاقه زیادی داری بهش داری میخوام که بدونید ما کاربران خواستار این هستیم که قسمت سیاست دوباره راه اندازی بشه البته با تعریف قوانین مربوطه و چهارچوب های خاص و انجمن به این قسمت نیاز داره.
    بنده و تعدادی از کاربران به شدت پیگیر جدایی دو انجمن اقتصاد و حقوق هستیم. اقتصاد و حقوق تغریبن (یا میتونم بگم کاملن) بی ربط هستن و البته پاسخی که به این پیگیری ها داده شد این بود که "تعداد ناکافی تاپیکهای حقوق اجازه ی ایجاد زیر مجموعه ی مجزا رو نمیده" که باید گفت خب با حقوق هم باید مثل فلسفه یا دیگر شاخه های علوم انسانی برخورد بشه یعنی صبر بشه تا تاپیک ها به حد کافی برسه و بعد قسمت مربوطه ایجاد بشه. دقیقن کاری که در مورد انجمن اقتصاد انجام شد و برای مثال "انجمن تاریخ و اقتصاد" تشکیل نشد بلکه صبر شد تا تاپیکها در زمینه اقتصادی بیشتر بشن و این انجمن تشکیل بشه.

تبلیغات pop-up رو متوقف کنید میثم عزیز چون بدون اجازه کاربران اونها به صفحات مربوطه هدایت میشن. باور کنید کابران راضی هستند که تعداد تبلیغات دیگه بیشتر بشه اما این نوع تبلیغ انجام نشه. البته شما نشیده بگیر ولی ما که به علت کلافگی از این نوع تبلیغ از نرم افزار های جانبی ضد تبلیغ استفاده میکنیم.

سانسور رو متوقف کنید و به جاش تیم حقوقی از دوستان و کاربران انجمن تشکیل بدید و در مقابل درخواست های غیر قانونی ارشاد یا ساماندهی ایستادگی کنید. تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردن و تجربه موفقی بوده. باور داشته باشید که اگر کاربران ازتون احترام ببینن با تمام وجود براتون و برای انجمنشون مایه میذارن!

در نهایت ممنون از همگی که این فرصتو در اختیار ما گذاشتید و عذر میخوام اگر میثم رو ناراحت کردم شاید با حرفام
    براتون ارزوی موفقیت میکنم میثم جان

2. 14 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    چیزی ندارم بگم جز اینکه تبریک بگم که همچین فروم عالی و محشری رو ساختی.
    ممنونم
    لطف دارید

سلام حاجی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرماتووو دم در بده

زیاد در تحلیل دوستان در این تاپیک مشارکت نکردم و تنها به فشردن تشکر از کاربر اکتفا کردم .

خوبی ها رو دوستان ذکر کردند و بنده هم برای اینکه ذکر مصیبت نگفته باشم به چند خط اکتفا میکنم و میرم سر مسئله اصلی

بنده به شخصه از روی چهره افراد پیشداوری میکنم مگر اینکه اون شخص بواسطه کار یا حرکتی ، نظرمو تغییر بده . امروز رفتم چند از عکس های چند سال پیش و حال شما رو نگاه کردم ومتوجه شدم تفاوت چندانی نداشتید . همون پسر زلف بلند و خوشحال که عاشق کار تیمیه

از نحوه اداره سایت هم 90 درصد راضی ام و به نظر خودم بعضی سخت گیری ها لازمه حتی اگه به مذاق ما خوش نیاد .

زا اینکه دیگه محیط و جو انجمن مثل قدیم نیست و کاربرا رو یکی پس از دیگری فقط بخاطر اختلاف نظر ها و ... بن نمیکنن هم خوشحالم . بن کردن بخاطر حاضر جوابی ها و ... فراموشم نمیشه . اما از اون دوران عبور کردیم و بقول دوستمون این جزئی از تاریخ سلسله پی سی ورلدیان هست .

انتقاد هم اگر بخوام بکنم به چند مسئله هست .

همیشه واسم سوال بود چرا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تیم ادمین جدا شد و حالا که جدا شد چرا براش تاپیک تودیع نزدند ! حتی اگه اختلاف نظری هم بوده باشه باز هم لایقه بخاطر این سالها فعالیت کنار تیم مدیریت یه تشکر خشک و خالی ازش میشد . فقط عنوان پروفشنال ؟

مسئله بعدی تبلیغات آزار دهنده سایت هست . البته منظورم فقط PopUp هست که واقعا آزار دهنده شده و با توجه به اینکه اگه یه نظرسنجی در این مورد بزارید متوجه می شید که چقدر کاربران با این پاپ آپ های آزاردهنده مشکل دارند . انشالله که ترتیب اثر بدید .

یه پیشنهاد هم داشتم که مدتی بود میخواستم بگم اما چون جواب های قبلییمو ندادید و تو انجمن انتقادات و پیشنهادات هم فکر نکنم سر بزنین یا لااقل جواب بدبد اینجا میگم

تا اونجایی که اطلاع دارم شماره های تماس کاربران داخل تنظمات کاربریشون قرار داده شده . اگه امکان داره برای کاربران قدیمی سایت که مدت زیادی هست لاگین نکردند یا بن شدن و ... از طرف انجمن پیام بفرستید به هر مظمونی که خودتون تشخسص دادید . از گل و بلبل گرفته تا تبریک عید و ... .
    به نظرم این باعث میشه خیلی هاشون برگردند

دیگه خسته شدم . 1 ساعت واسه این پست وقت گذاشتم و چند بار ویرایش کلی کردم و به همین چند مورد بالا پسنده میکنم .

انشالله که همیشه موفق باشید و این مسیری رو که انتخاب کردید رو به سرانجام برسونید .
    بازگشت لینچان
    ممنون بخاطر لطفی که داشتی
    فکر نمیکنم قضاوت کردن از روی چهره ی افراد خیلی دقیق باشه ولی خب به نظر میاد شما به این روش اعتقاد داری
    در مورد تاپیک تودیع برای علی بگم که خب شاید بهتر بود به صورت صوری اینکار رو انجام میدادیم، چرا میگم به صورت صوری چون عملا اون اسمی که از توی لیست ادمین ها حذف شد فقط یک اسم بود
    و خوده علی هیچ وقت از اون اسم استفاده نکرده بود و هیچ وقت در انجمن لوگین هم نکرده بود که فعالیتی انجام بده و پست هایی که با یوزر علی ارسال میشد توسط یکی از همکاران من ارسال میشد.
    ایشون در بخش سایت فعالیت میکرد و به صورت مشخص مسئولیت بخش فروشگاه رو برعهده داشت که بعدها به دلیل اینکه فروشگاه به اونجایی نرسید که ایشون توقع داشتند و نیازهای مالیشون از طریق
    پی سی ورلد برآورده نمیشد تصمیم گرفتند از ما جدا بشن و وقتشون رو در یک کار دیگه صرف کنن ... بعد از جدایی یوزر انجمنشون رو از حالت ادمین خارج کردیم و چون خودشون با اون یوزر فعالیتی نمیکردند
    و کسی ایشون رو با اون یوزر نمیشناخت تاپیک تودیع براشون ایجاد نشد ...
    من خودم شخصا با پاپ آپ مشکل دارم ولی خب حتما چاره ای نیست که مجبوریم اینکارو انجام بدیم
    در مورد انجمن پیشنهادات و انتقادات عرض کنم که در توضیحات زیر انجمنش درج شده که : "کلیه تاپیک ها مورد بازبینی قرار میگیرند، عدم پاسخ از طرف تیم مدیران به منزله بی توجهی به تاپیک نبوده" و این
    واقعا اجرا میشه ، من خودم هر ماه یک روز خاص (30 هر ماه) تاپیک های پیشنهادات و انتقاداتی که طی یک ماه گذشته ایجاد شده رو مطالعه میکنم و مواردی رو یادداشت میکنم و این روال رو هر ماه انجام
    میدم و اینطور نیست که چون پاسخی داده نمیشه یعنی خوانده هم نمیشه، اونجا همه چیز خوانده میشه.

در مورد اسمس به شماره موبایل های کاربران قدیمی که دیگه حضور ندارند یا کمرنگ هستند هم چشم این پیشنهاد شما رو بررسی میکنیم
    ممنون بخاطر وقتی که صرف کردی

با سلام!

من «اعتراف می‌كنم» كه با "تگ" كردن بنده توسط شما در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم، چون واقعا مطلبی برای ارائه نداشتم، ولی خيلی دوست داشتم كه من هم نظری بدم... به هر حال ما يك ادمين و يك ميثم بيشتر كه نداريم... داريم؟!

اما در حقيقت، حرف زيادی برای گفتن نيست و ساير دوستان حرفا رو زده‌اند و من تنها می‌تونم به گفتگو‌های كوتاهی كه با ايشون داشتم بسنده كنم و از روی ديد كلی‌ام از ايشون صحبت كنم و هر چند كوتاه نظری بدم.

به نظر من... ميثم عزيز، ادمين سايت. يك فرد بسيار متواضع و فروتن هستند. همت و پشتكار بالايی دارند و صبور و انديشمند هستند... يكی از اركان تشكيل دهنده سايت پی‌سی‌ورلد هستند و حضور ايشون رو به عنوان نقطه عطفی در انجمن می‌بينم... به طور حتم هر كس ايراداتی دارد و هيچ‌كس كامل نيست، اما ميثم يكی از باشخصيت‌ترين افرادی هستند كه من تا به حال ديده‌ام و دوستی با ايشون برای من باعث افتخار است.

بعضی‌ از دوستان به حضور كم‌رنگ ايشون در انجمن‌ها اشاره داشتند و اينكه كمتر پستی از ايشون می‌بينند... من به شخصه اين حركت ايشون رو تحسين می‌كنم (به هر حال... ادمين-ی‌ گفتند، ميثم-ی‌ گفتند!)، چرا كه به عنوان ادمين اين سايت بزرگ، يك رفتار عالی و محترمی دارند و البته، من نظرات ايشون رو در موضوعاتی كه وارد هستند (مثل شطرنج) بيشتر می‌بينم و استفاده هم می‌برم...

.. و مطمئن هستم كه كار ايشون برای انجمن (و يا سايت) به مراتب خيلی بيشتر از چيزی هست كه ما می‌بينم... چون كه اداره اين سايت (و يا انجمن!) با وجود هزاران كاربر فعال (-ی كه در لحظه فعاليت می‌كنند) و ميليون‌ها پست (-ی كه نوشته شده‌اند)، كار بسيار بسيار سنگينی بوده و نياز به فعاليت زياد و تلاش شبانه‌روزی دارد!

محتوای مخفی: گواه و شاهد ماجرا در لحظه 
    تاپيک ها631,073 پست ها8,193,986 کاربران1,119,126

پس بايد دست مريضا به شما و ساير دوستان، به خصوص كادر اصلی‌ مديريت گفت... اداره و مديريت سايت اعظم (!) پی‌سی‌ورلد كار آسانی نبوده و ما در طول سال‌های گذشته با كارهایی كه شما عزيزان انجام داده‌ايد، پيشرفت‌های قابل توجه‌ای رو ديده‌ايم و به طور حقيقی شاهد يك "عصر جديد" در سايت هستيم.

...

شايد، تنها پيشنهاداتی كه برای بهبود انجمن می‌تونم بگم... اول، اضافه كردن قالب‌های بيشتر برای انجمن بوده كه با اين طريق، كاربران امكان انتخاب بيشتری رو داشته باشند... به نظر من قالب‌هايی با تم "دارك" عالی هستند...

.. و دوم، امكان Donate به صورت اختياری با وجود يك گزينه (يك لينك برای پرداخت مبلغی دلخواه) در صفحه اصلی‌ انجمن، چرا كه به نظر من اينكار حداقل بخشی (هر چند كوچك) از مخارج سايت رو تامين خواهد كرد و شايد كمتر تبليغات مزاحم را خواهيم ديد.

به هر حال ببخشيد اگر نظر من كافی نبود و يا بيشتر از اين‌ها نگفتم... به نظر من، ميثم عزيز نياز به تعريف و يا انتقاد ندارند چرا كه به قول معروف، آنچه را كه عيان است چه حاجت به بيان است.

با سپاس...
    .. سامان
    ممنون سامان جان ، شما نسبت به من لطف داشتید
    این رو اینجا عرض کنم که من به تنهایی توان ناچیزی دارم و اگر چیزی وجود داره که اون رو از من میبینید در واقع از من نیست من در طول این سالها عضوی از تیمی بسیار خوب ، قدرتمند ، دلسوز ، با دانش و توانا بودم
    دوستان بسیار خوب از نقاط مختلف ایران و حتی جهان که حضورشون در تیم مدیریت انجمن ها باعث این شد که پی سی ورلد تبدیل به پی سی ورلد بشه ، همه ی اون دوستانی که از روز اول عضوی از تیم مدیریت بودن
    و تمامی کاربران خوب و فهیمی که در کنار این تیم به عنوان عضوی از پی سی ورلد در انجمن حضور داشتند و دارند و فعالیت هاشون باعث اینها شده.

باز هم ممنون از شما

با سلام و خسته نباشید

البته من در جایگاهی نیستم که در رابطه با هیچکدوم از دوستان بخوام قضاوت کنم یا نظر بدم اما با توجه به اینکه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون تگ کردن اون چیزی که فکر میکنم رو بیان میکنم.
    من تصورم اینه که میثم خوش اخلاق باشه و همینطور مهربان و خونسرد. فکر میکنم زیاد اهل سفر باشه، مخصوصا سفر در دل طبیعت. مطمئن هستم که آدم سیاستمدار و محافظه کاریه و بعضی جا ها در مورد منافع شخصیش زیاده روی میکنه و از طرفی کسی نیست که زیاد اهل ریسک باشه. ریاضیاتش خوبه و شطرنج هم ورزش مورد علاقشه.
    هوای همشهریاشو خوب داره و توجه ویژه ای ام به بعضی کاربرا که حتی دنبالشون میکنه که کجاها رفتن و چه پستی و برای کی گذاشتن و ... که به نظر من به اون اطرافیان بیشتر اعتماد داشته باشه بهتره و نیازی به اینکار نیست (البته ببخشید فضولی کردم). بعضی اصلاحات رو از وقتی که سکان انجمن رو بدست گرفت انجام داد و ما رو خیلی امیدوار کرد اما متاسفانه این روزها خستگی در ایشون احساس میکنم که به نوعی خود ساختست و مثل پیله دورش رو گرفته و باعث شده اون خلاقیت ها ادامه دار نباشه.

قبلن با پیگیری های بنده و دوستان دیگه موضوعاتی اتفاق افتاد در انجمن از جمله ایجاد قسمت "گودال ماسه بازی" یا تغییراتی در بعضی بند های قوانین انجمن ها پس بنابراین از این فرصت استفاده میکنم و مستقیم از میثم میخوام که پیگیر راه اندازی قسمتی برای افرادی که بن/تعلیق میشن باشه تا این افراد هم بتونن در قسمت مربوطه اعتراضشون رو مطرح کنن و از پروسه اشتباه ایجاد یک یوزر جدید توست همون کاربر و بعد اعتراض و احتمالا بن دوباره جلوگیری بشه.

در رابطه با انجمن انسانی که شما گفته بودی علاقه زیادی داری بهش داری میخوام که بدونید ما کاربران خواستار این هستیم که قسمت سیاست دوباره راه اندازی بشه البته با تعریف قوانین مربوطه و چهارچوب های خاص و انجمن به این قسمت نیاز داره.
    بنده و تعدادی از کاربران به شدت پیگیر جدایی دو انجمن اقتصاد و حقوق هستیم. اقتصاد و حقوق تغریبن (یا میتونم بگم کاملن) بی ربط هستن و البته پاسخی که به این پیگیری ها داده شد این بود که "تعداد ناکافی تاپیکهای حقوق اجازه ی ایجاد زیر مجموعه ی مجزا رو نمیده" که باید گفت خب با حقوق هم باید مثل فلسفه یا دیگر شاخه های علوم انسانی برخورد بشه یعنی صبر بشه تا تاپیک ها به حد کافی برسه و بعد قسمت مربوطه ایجاد بشه. دقیقن کاری که در مورد انجمن اقتصاد انجام شد و برای مثال "انجمن تاریخ و اقتصاد" تشکیل نشد بلکه صبر شد تا تاپیکها در زمینه اقتصادی بیشتر بشن و این انجمن تشکیل بشه.

تبلیغات pop-up رو متوقف کنید میثم عزیز چون بدون اجازه کاربران اونها به صفحات مربوطه هدایت میشن. باور کنید کابران راضی هستند که تعداد تبلیغات دیگه بیشتر بشه اما این نوع تبلیغ انجام نشه. البته شما نشیده بگیر ولی ما که به علت کلافگی از این نوع تبلیغ از نرم افزار های جانبی ضد تبلیغ استفاده میکنیم.

سانسور رو متوقف کنید و به جاش تیم حقوقی از دوستان و کاربران انجمن تشکیل بدید و در مقابل درخواست های غیر قانونی ارشاد یا ساماندهی ایستادگی کنید. تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردن و تجربه موفقی بوده. باور داشته باشید که اگر کاربران ازتون احترام ببینن با تمام وجود براتون و برای انجمنشون مایه میذارن!

در نهایت ممنون از همگی که این فرصتو در اختیار ما گذاشتید و عذر میخوام اگر میثم رو ناراحت کردم شاید با حرفام
    براتون ارزوی موفقیت میکنم میثم جان
    ممنون از لطفی که دارید سعید جان
    البته اینکه من هوای همشهری هام رو دارم خیلی دقیق نیست هیچکدوم از اعضای تیم مدیریت انجمن که موفق شدم از نزدیک ببینمشون و باهاش دیدار حضوری داشته باشم رشتی یا حتی گیلانی هم نبودند
    حتی شاهین عزیز که رکورد دار حضور مداوم در تیم مدیریت هست رو من نزدیک ندیدم و حتی صداش رو هم نشنیدم در حال حاضر هم فکر کنم فقط شاهین عزیز ، کسری عزیز گیلانی باشند و چند روز قبل فهمیدم
    که اتقیا عزیز هم گیلانی هستند ... و به همین ترتیب هیچ شخصی رو بخاطر گیلانی بودن یا رشتی بودن عضو تیم مدیریت نکردم ...البته این رو هم اعتراف کنم که چندین سال پیش دیدار حضوری با Gilopa ی عزیز داشتم.
    ولی واقعا کار ویژه ای برای شخصی بخاطر گیلانی بودن یا رشتی بودن انجام ندادم، که اگر هم انجام میدادم واهمه ای از بیانش نداشتم
    اینکه بعضی کاربرها رو دنبال میکنم که ببینم چه پستی دادند یا چه کاری کردند هم جزو کارهای روزانه یا مرتب من نیست ... ولی خب این کاری هست که اکثرا اعضای انجمن ممکنه انجام بدن و ربطی به اعتماد داشتن
    یا اعتماد نداشتن نداره.
    خستگی رو شدیدا تکذیب میکنم
    در مورد جدایی اقتصاد و حقوق عرض کنم که من به تنهایی تصمیم گیرنده نیستم و پیشنهاد باید از طریق تیم انسانی پیگیری بشه ، وقتی تیم انسانی مخالف هست من نمیتونم فشاری وارد کنم
    در مورد انجمن سیاست یا حتی اجازه ی بحث در مورد مسائل سیاسی احتمالا بخاطر وجود محدودیت ها در انجمن به وجود نخواهد امد.

این قسمت رو جدا کردم چون فکر کنم یکبار دیگه در یک جای دیگه این موضوع توسط شما مطرح شده بود.
    روشن بخوام عرض کنم باید بگم که ما در ایران زندگی میکنیم و باید تابع قوانین کشور باشیم (حتی اگه نسبت به قوانین نظر مختلفی داشته باشیم)
    تشکیل تیم حقوقی و ایستادگی در مقابل درخواست های ارشاد و ساماندهی شعاری بیش نیست
    اینکه میفرمایید تعدادی از سایت های ایرانی اینکار رو کردند و تجربه ی موفقی داشتند رو قویا تکذیب میکنم ، هیچ وقت ارشاد یا ساماندهی در مقابل ایستادگی یا مقاومت هیچ سایتی از خط قرمزهاش عقب ننشسته!
    اگر ما در مقابل تذکر ارشاد یا تذکر ساماندهی مجبوریم تاپیکی رو حذف کنیم این بی احترامی به کاربر نیست، ما در قوانین انجمن موارد ممنوعه رو اشاره کردیم و اگر تاپیکی از طرف ارشاد تذکر دریافت کنه احتمالا بخاطر رد شدن
    از همون قوانینی هست که ما بهش اشاره کردیم.
    اینکه برای مثال معرفی و دانلود آهنگ های لس آنجلسی ممنوع هست یا معرفی و دانلود آهنگ با صدای زن ممنوع هست رو ما با مقاومت و ایستادگی نمیتونیم تغییر بدیم ! هر کسی این حرف رو میزنه قطعا داره شعار میده
    اگر سایت هایی این موارد رو دارند و بهشون گیر نمیدن ربطی به مقاومت یا ایستادگیشون نداره ، از دست ارشاد و ساماندهی در رفته ، روی ما فوکوس بیشتری هست ، اون موارد سایت ها رو مشاهده کنند قطعا برخورد میکنن

لطف کردی سعید جان ، ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی
    اصلا ناراحت نشدم و فقط توضیحاتی که به نظرم رسید رو بیان کردم

مرسی.
    میثم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده بعد از مدتی در این تاپیک پست میزارم و خوشحالم که ادمین عزیز میثم جان منو تگ کرده تا بیام نظرمو در مورد ایشون بیان کنم و تحلیل کنم.

خب در این مدتی که من در انجمن عضو بودم و فعالیت داشتم و ارتقا گرفتم، خداروشکر نه از مدیران و نه از کاربران بدی و یا بی احترامی دیدم. همیشه هم به دوستام میگم که یکی از بهترین و برترین انجمن های کامپیوتری هستش. البته در طی سالهای جدید بخش های جدیدتری اضافه شدند که واقعا عالی تر شده.
    خب از این حرف ها بگذریم

در مورد آقا میثم عزیز، بنده عکسشون رو ندیدم و زیاد برخوردی باهاشون نداشتم، چون خداروشکر همه چی همونی بود که دوست داشتم باشه
    آقا میثم هم فرد منطقی و هم شوخیه و هم با ادب و بسیار مهربان و مخصوصا بقول دوستان کار تیمی رو دوست داره و گوش شنوای خوبی داره و به پیشنهادات و انتقادات عمل میکنه، حالا چه سریع و چه به مدت کمی طولانی.
    رفتارهای ایشون همیشه مؤدبانه و با احترام بوده و بنده به شخصه تا این موقع رفتار نادرستی از ایشون ندیدم

موردی هست که دوست دارم همینجا بیان کنم، در مورد قالب سایت، بعد از مدت ها بنظرم خوب میشه که یه قالب شیک و مدرن برای انجمن تهیه کرد. چون تنوع خوبه و باعث تغییر هم میشه
    در مورد تگ ها هم همینطور و فقط به عنوان بسنده نکنیم. (البته تگ و عنوان چیز مهمی نیستند، مهم دوستی و ارزش و احترام و عشق به همدیگه هست)

خب با توجه به خسته بودنم (برگشت از ورزش) چندان تمرکز ذهنی برای تحلیل ندارم. امیدوارم ببخشید و ممنونم که مطالب بنده رو مطالعه کردین

با آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام امور زندگانی برای تمام کاربران

با تشکر مسعود

و در آخر هم اگر استارتر تاپیک صلاح دونستند بنده را به لیست اضافه کنند. قوانین پست اول رو نخوندم
    Last edited by Captain; 25-04-2015 at 22:31.

5. 14 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که من رو تگ کردن.
    حقیقتش من پست های شما رو زیاد ندیدم.
    اما جایی که به وفور اسم شما رو دیدم توی پروفایل اشخاصی بوده که خوشبختانه بن شدن.
    همین نشون می ده برای حفظ نظم و حق سایر کاربران ارزش قائلین که این خودش یه ویژگی مثبته.
    انشاا... که همیشه موفق باشین

7. 9 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از دوستان خوبی که همواره همراه این تاپیک هستند متشکر
    و البته ادمین محترم، میثم عزیز که صمیمانه حرفهای کاربران رو خواند و شنید و به همه ی پست ها پاسخ دادند ...

روزهای آینده میریم برای دور بعدی و معرفی شخص جدید که قراره تحلیل شخصیت بشه .
    چنانچه کسی هنوز میخواست ادمین رو تحلیل کنه در همین فرصت باقیمانده نظرشو بگه .

موید باشید .

9. 15 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز .

شخص بعدی رو بهتون معرفی میکنم
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 12 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

خوب من اولین باره تو این تاپیک پست میزارم....
    بعضی از دوستان رو که قبلا براشون تحلیل شخصیت گذاشته بودن رو تا حدودی میشناختم...اما خوندن نظر دیگران جالب بود برام

توی دنیای مجازی شناخت کاربرا به شدت سخته..
    مثلا در مورد خود من اتفاقهای جالبی بعد از برخورد با برخی از دوستان مجازیم در دنیای حقیقی افتاد...
    برخوردها بسیار متفاوت و کمتر پیش اومده بود منو همونطور که هستم شناخته باشند...

به هر حال با توجه ه حضور کمرنگ ترم در این روزها در P30 تحلیل خاصی از دوستان ندارم...
    هر چی هست حدس و گمانه و شناخت نسبی قبلیه...به نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شخصیتی پویا و در حن حال باوقار داشته باشند.کمی پیچیده و با تفکرات شاید خاص...

13. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.........................

Last edited by امير موسر; 30-04-2015 at 07:50.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

چون چند باری سعادت داشتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از نزدیک ببینم ، فکر کنم بتونم تا حدودی تحلیل بکنم از نظر شخصییتی ایشونو !

خیلی کوتاه میگم ، صبور و بسیار منطقی ، با ادب و کم حرف و کمی خجالتی !

16. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

و اما اقا روح الله عزیز
    خب راستش من سعادت نداشتم که باهاشون برخورد زیادی داشته باشم
    ولی در مورد ایشون چیزی که مشخصه وجود اون حس انرژیک بودن هست
    و بنظرم با شخصیت و خوب برخورد میکنن. نه خیلی خشک و جدی هستند و نه زیادی شوخ
    یک حد متعادلی از رفتار رو دارند.

فکر میکنم با توجه به شناخت اندکم در همین حد اظهار نظر کافی باشه

18. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •