تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1527 از 2607 اولاول ... 527102714271477151715231524152515261527152815291530153115371577162720272527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,261 به 15,270 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بخدا این حرف مسخرس طرف 256 میگره با سرعت دانلود 35kb دیگه دانلود منصفانه چیه اخه . شرکت خصوصی میاد نامحدود میده سرعت 128kb بعد سرعت دانلود 600 - 700 تا بعد هر چقدر بیشتر مصرف کنی سرعت کم میشه تا برسه به سرعت نامی (همینی ک مال مخابرات هست ) بعد من یه سوال داشتم اینایی ک سرویس 128 - یا 256 دارن با سرعت دانلود 30 کیلو بایت کسی هست که همش دانلود بزنه یا شب ها رو دانلود بزاره ؟ اخه پول برق هست.. پول اصتحلاک دستگاه هست .. نمیدونم میصرفه یا نه . ولی در کل با این سرعت ها فقط بدرد یه وب گردی ساده میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!
    امروز رفتم مرکز دیتا تو اتوبان کردستان محض اطمینان لطفا خودتون هم برید و از مسئول اونجا سوال کنید. منظور از طرخ مصرف منصفانه پیشنهادی هست که به مشترکین نامحدود در غالب همون طرح بهاری میدن! چون سرویس من 2مگه اونو بهم توضیح داد که برای 2 مگ به صورت داوطلبانه و دلخواه میتونن تغییرش بدن به 5 یا 10 مگ با 30 و 31 گیگ مصرف ماهیانه و 1تا 6 رایگان که حساب کردم همین 2 مگ نامحدود میشه ترافیکش!!! پیگیر اون عزیزی ه م که در بخش پرسش و پاسخ دروغ تحویل ملت میده شدم و شرح کارای ایشونو به مدیر همون بخش روابط عمومی گفتم که قول پیگیری دادن!!!
    دوست عزیز ممنون از پیگیریت بیشتر به اینجا سر بزن
    دوستان از خبرگزاری ایستنا هم قول پیگیری دادند

نهایت اینکه اینترنت نامحدود واس ماس کلا اینترنت ماس ماس
    نمیدونم چرا وقتی اعتراض اینقدر خوب جواب میده جاهای دیگه یادمون رفته یا خوابمون برده

3. 5 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان در مورد اینترنت همراه اول کجاهای تهران 3g,4g راه افتاده ..
    من خیلی جاها امتحان کردم E میزنه یعنی 2g هستش هنوز ؟؟
    گوشمیم هم گلکسی s5 هست

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چطوری میشه از مخابرات اینترانت گرفت ؟
    تعرفه های چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان در مورد اینترنت همراه اول کجاهای تهران 3g,4g راه افتاده ..
    من خیلی جاها امتحان کردم E میزنه یعنی 2g هستش هنوز ؟؟
    گوشمیم هم گلکسی s5 هست
    اگر دوستان نیان گیر بدن که چرا تو این تاپیک در این مورد سوال جواب میشه!
    تو میدون ونک 4gشده تری جی رو نمیدونم از اپ open signal استفاده کن رو وبسایتش هم نقشه داره

تعرفه های چقدره؟
    اینترانت نداره! داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعرفه های چقدره؟
    به نظر من به صرفه نیست گیگ اینترانت رو میفروشه 800تومن... در ضمن برای اشخاص حقیقی فکر نکنم بده
    باز یه سوال کنید شما از واحد فروش
    2020

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود دوستان
    کسی فرم قرارداد کمپین بهاره رو نداره ؟
    من از 2 صفحه اولش عکس دارم ولی صفحه سوم ناخوانا هست متاسفانه .
    میخوام بدونم این قرارداد یکساله ، اگه بعد از 2 ماه مثلا بخوای کنسلش کنی چه جوریه و چقدر جریمه میگیرن؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!
    امروز رفتم مرکز دیتا تو اتوبان کردستان محض اطمینان لطفا خودتون هم برید و از مسئول اونجا سوال کنید. منظور از طرخ مصرف منصفانه پیشنهادی هست که به مشترکین نامحدود در غالب همون طرح بهاری میدن! چون سرویس من 2مگه اونو بهم توضیح داد که برای 2 مگ به صورت داوطلبانه و دلخواه میتونن تغییرش بدن به 5 یا 10 مگ با 30 و 31 گیگ مصرف ماهیانه و 1تا 6 رایگان که حساب کردم همین 2 مگ نامحدود میشه ترافیکش!!! پیگیر اون عزیزی ه م که در بخش پرسش و پاسخ دروغ تحویل ملت میده شدم و شرح کارای ایشونو به مدیر همون بخش روابط عمومی گفتم که قول پیگیری دادن!!!
    نه دوست عزیز احتمالا اون آقایی که شما باهاش حرف زدید از مرحله پرت بوده اصلا مگر طرح های دیگه مثل بهاره نبوده تا حالا ؟
    بعد پشت قبض نوشته اینترنت نامحدود از 1 اردیبهشت براش مصرف منصفانه اعمال می شه چه ربطی به طرح بهاره داره ؟ اصلا خودت فکر کن
    به نظرم دوستان این 1 ماه رو رعایت کنید تا وضعیت معلوم بشه البته وضع بقیه شرکت ها از این خیلی بدتر
    ایرانسل زنگ زدم می گه دیگه وایمکس نمی دیم پیش به سوی غار نشینی

10. 3 کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نه دوست عزیز احتمالا اون آقایی که شما باهاش حرف زدید از مرحله پرت بوده اصلا مگر طرح های دیگه مثل بهاره نبوده تا حالا ؟
    بعد پشت قبض نوشته اینترنت نامحدود از 1 اردیبهشت براش مصرف منصفانه اعمال می شه چه ربطی به طرح بهاره داره ؟ اصلا خودت فکر کن
    به نظرم دوستان این 1 ماه رو رعایت کنید تا وضعیت معلوم بشه البته وضع بقیه شرکت ها از این خیلی بدتر
    ایرانسل زنگ زدم می گه دیگه وایمکس نمی دیم پیش به سوی غار نشینی
    پشت قبض ما هیچی نبود برای چند منطقه مخابراتی تهران فقط درج شده

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

٧/٢/٩٤
    مشترك گرامي با توجه به اين كه اين طرح باعث انتقاد زيادي شده لطفا منتظر باشيد انشالله اين طرح لغو شود در غير اينصورت اطلاعات بيشتري را در اختيارتان خواهيم گذاشت.روابط عمومي

به همه خسته نباشید میگم تا اینجا خوب بوده باید فشار بیاریم بازم روشون من بازم خواهش میکنم هر کس وقتشو داره بره رو تالار گفت و گو براشون پیام بفرسته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

195 هم فراموش نشه چون از وزارت خونه هم روشون فشار بیارن بهتره

13. 5 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •