تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1761 از 2365 اولاول ... 76112611661171117511757175817591760176117621763176417651771181118612261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,601 به 17,610 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مبارک باشه.پس چرا گرون خریدی من که قیمت بهت دادمدوست دارین پول اضافه بدین دیگه!!؟
    "سلام
    چه مارکی؟تیوتیر چه مارک و مدلی؟
    اگر راکفورد و گفته که 255 قابل تهیه هست.
    تیوتیرش هم 230
    کراسش رو هم 230
    "
    ایشون هم اگر میخوان به اون صدائی که تو فکرشون هست برسن با این رقمها نمیتونن.یعنی هم حجم بالا و هم کیفیت صدای محشر.
    مثلا درگ استر یه برند متوسط هست کیفیت صداش به نظر من بالا نیست ولی صدا میده در حد تیم ملی.یه جفت مید بیس و با تیوترهاش صدای بالائی خروجی میده ولی....
    حالا یا باید کیفیت رو فدای حجم صدا کنند یا حجم رو فدای کیفیت.

کامپوننت Match NS62C میتونم برات بگیرم 336 تومن.از این کمتر نگیر که صدای خوبی نخواهی گرفت.

سلام
    1-فیلتر بند پس یه فیلتر دو کاره محسوب میشه.یعنی از دو طرف و دو محدوده به ما این امکان رو میده که فرکانسها رو کات کنیم.
    مثلا فرکانس 80 هرتز رو HPF و فرکانس 15 کیلو هرتز رو LPF کنیم.
    با این کار فرکانسهای زیر 80 و بالای 15 کیلو با توجه به Slop کراس اوور آمپلیفایر که عموما 12dB/Octave هستند،ضعیم میشن و به نوعی کاتشون کردیم.هرچقدر شیب کات ما یا همون Slop کراس اوور بیشتر باشه قدرت تضعیف کردن در نقطه کات آف بیشتره.
    2-میتونید فرکانس کات کاپا رو بزارید روی 50-80 هرتز البته ناگفته نماند هیچ اسپیکری نمیتونه وظیفه ساب ووفرها رو انجام بده.چون برای این کار طراحی و ساخته نشدن.همگی آنها فول رنج هستن اما ساب ووفرها طراحی شدن برای اجرا فرکانسهای پائین.
    دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟

داره خودمونی میشه ebow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GORGAN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کامپوننت Match NS62C میتونم برات بگیرم 336 تومن.از این کمتر نگیر که صدای خوبی نخواهی گرفت.

ببخشید منظورتون MS62C بود دیگه! ؟ [emoji6]
    Last edited by ebow; 23-04-2015 at 16:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام خودش ادمی نیس که پول تو دستش بمونه پس مجبورم بگم یه جفت تویتر فعلا بگیره تا دو یاسه ماه دیگه که میدرنج با کراس بگیره اون مشکلش پول نیس مشکلش اینه که پول تودستش نمیمونه اگه تویتر روبا بلند گوفابریک سمند ببنده مشکلی پیدا نمیکنه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

پخشتون چی بود ؟
    پخش من x400 هست ! به نسبت قیمتش میشه گفت بهترین انتخابه ! پخش خوش صدا با امکانات خوبی هست در برابر قیمتش .
    چرا کواک رو به کامپ ترجیح میدین ؟ بخاطر حجم صدا ؟
    حجم صدای اسپیکراتون چطور بود ؟ پرتاب صدای و بلندی آن چطور ؟
    سابی که برداشتین راه اندازی سختی داره ! من نظر خودم روی سری متچ هلیکس و گزینه 12w-d هست .

من صدای نرم و عدم تیزی + ووفر نرم و همینطور وضوح بالا و صدای شفاف دوست دارم . اکولایزر فلت پخش هم ترجیح میدم . اینک در عین تیز نبودن و خشک نبودن ، صدا دیتیل هم داشته باشه
    بنظرت E69X منو راضی میکنه ؟!
    ببخشید دیر شد . اره . پخش X400 پخش خوبیه . خوب جواب میگیری . ساب بنده ی ساب کاملا کیفیتی و قدرتی بود . راه اندازیشم خوبه . اما خوراک ی امپ خوب مونو .امپ من بااینک مونو نبود و کامل ساب رو درایو نمیکرد . اما صدوق 206 بندرو تاب انداخته بود و صدا میکرد . دیگه فکرش رو بکن . مچ 12W هم ازش تعریف میشه اما من تاحالا صداشو گوش نکردم .
    شما از ی باند 275 تومانی چه انتضاری دارید مگه ؟ حجم صداش خوبه . کیفیتشم خوبه . من ک راضی بودم . در مورد کواک و کامپ بگم ک بستگی ادمش داره .
    بنده کواک رو دوست دارم اما شما کامپ ببندی جواب بهتری میگیرید .

5. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

سلام داداش مبارکت باشه ایشاالله تو شادی هات استفاده کنی،یه چندتا سوال داشتم
    پخش و ماشینتون چیه؟باطری هم عوض کردین؟قیمت کالاها رو هم میشه بگین؟
    سلام . پخش ماشینم مارشال me3655بودصوتی تصویری . نمیشه گفت پخش حرفه ای ب نظر بنده x400با قیمت مناسب تر جواب بهتری میده .
    بله باطری 70 انداختم رو ماشین .
    ساب : 470 فکرکنم یا شایدم ی 20 /30 تومنی کمتر
    باند : 275تومن
    امپ : 630تومن
    وبا درست کردن باکس برای ساب و اکسسوری . و هزینه نصب و...
    جمعا شد :1900

7. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! میخوام پخش ماشینو عوض بکنم ( ال ممد ) فقط بخاطر اینکه فلش نداره ! یه چیز ارزون میخوام ولی برند باشه ! دو تا باند بیضی قدیمی پایونیر هم دارم میندازم طاقچه عقب !

دو تا خودم پسندیدم ، کدمشون بهتره !؟

Kenwood KMM-U11R

Pioneer MVH-X175UI

هر کدوم خوبی های خودشون دارن . مثلا پایونیر میکس تراکس داره و آیپاد و آیفون هم ساپورت میکنه .
    کنوود هم که قابلیت ساپورت گوشی های اندرویدیو داره که تو یوتوب فیلمشو دیدم خیلی جالب بود .

در مجموع کدوم بهتره !؟

ممنون .
    Last edited by امير موسر; 24-04-2015 at 15:47.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    اساتید به خصوص آقا حمید گل به نظرتون کامپ h236 helix چه جوریاس؟
    کسی صداش رو شنیده؟
    میخوام دو جفت بگیرم دست دوم ولی سالم به قیمت 1100
    به نظرتون ارزش داره؟
    یا اینکه کامپ audio system hx 165 sq . high end رو بگیرم ببندم جلو
    عقبم که co609 آدیو سیستم دارم
    سلام محمد جان.
    همونطور که تو واتس آپ گفتم به کار شما هلیکس نمیاد.
    H236 کامپ خوبیه ساخت آلمان هم هست ولی ضعیفه.نمیشه باهاش ولوم بازی کنی.میدبیس ضعیفی داره.ضمنا با co 609 هات هم همخونی نداره.
    آدیو سیستم بهتره صدای بازتری داره اونم ساخت آلمان هست و سریه بالای این برنده.
    منتها با این قیمت دیگه ارزش نداره.
    عرض کردم شما که صبر کردی باز هم منتظر باش تا بار جدید برسه هم آکبند میگیری هم جنس به قیمت.منم که برات تخفیف میگیرم.
    دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟
    دوست من باید آمپلیفایر قابلت Band Pass Filter رو داشته باشه.تو پخشها هم فقط پخش P99 هست که این قابلیت رو داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید منظورتون MS62C بود دیگه! ؟ [emoji6]
    بله اشتباه تایپی بود
    سلام خودش ادمی نیس که پول تو دستش بمونه پس مجبورم بگم یه جفت تویتر فعلا بگیره تا دو یاسه ماه دیگه که میدرنج با کراس بگیره اون مشکلش پول نیس مشکلش اینه که پول تودستش نمیمونه اگه تویتر روبا بلند گوفابریک سمند ببنده مشکلی پیدا نمیکنه؟؟؟؟
    باید سری ببنده که امپدانس بشه 8 اهم.
    سلام ! میخوام پخش ماشینو عوض بکنم ( ال ممد ) فقط بخاطر اینکه فلش نداره ! یه چیز ارزون میخوام ولی برند باشه ! دو تا باند بیضی قدیمی پایونیر هم دارم میندازم طاقچه عقب !

دو تا خودم پسندیدم ، کدمشون بهتره !؟

Kenwood KMM-U11R

ادیت:خلاف قوانین
    Pioneer MVH-X175UI
    ادیت:خلاف قوانین

هر کدوم خوبی های خودشون دارن . مثلا پایونیر میکس تراکس داره و آیپاد و آیفون هم ساپورت میکنه .
    کنوود هم که قابلیت ساپورت گوشی های اندرویدیو داره که تو یوتوب فیلمشو دیدم خیلی جالب بود .

در مجموع کدوم بهتره !؟

ممنون .
    سلام
    به نظر من کن وود صدای بهتری از پایونیر داره.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به نصاب بگم سری ببنده براش میفهمه ؟؟اینطوری ببنده مشکلی برای تویتر پیش نمیاد؟؟بخدا ازبس مزاحمتون شدم دیگه خجالت میکشم زحمتتون بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    اقا حمید یه سوال . یکی گفت اگه اسپیکر خش خش بکنه اگه از ترمینال باشه و از پشت با لنت سفتش کنیم که لرزش نداشته باشه درست میشه . همچنین چیزی درسته ؟
    Last edited by ehsan4417; 25-04-2015 at 11:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    این پخش ها که نوشته روش ipod یا اندروید سازگار هست.منظور چیه؟ یعنی چطور میشه باهاش وصل شد؟ با کابل؟ اون که با aux یا usb هم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •