سلام.
همونطور که اطلاع داده شده بود این تاپیک در آستانه شروع دوران جمع بندی ایجاد شده تا مطالب مربوط به جمع بندی در اون قرار داده بشه. این تاپیک تا چند روز قبل کنکور مفید هست پس توصیه میکنم تا کنکورتون همیشه این تاپیک رو چک کنین.
به قوانین و مقررات تاپیک توجه کنین لطفا:
1- در پست اول همه پست های مفید لینک میشن.
2- صحبت در مورد آزمون ها و منابع کنکور و همایش ها و ... کلا آزاد هست
4- اما هرگونه سوء استفاده و تبلیغ همایش های مختلف ممنوع هست. ترجیحا همایش معرفی نکنین فقط اگه از دبیری که خوب همایش برگزار میکنه خوشتون میاد اسمش رو اینجا بنویسین تا اگه کسی خواست در مورد تحقیق کنه.
5-اگه در جایی مطلب مفیدی دیدین که مربوط به جمع بندی میشد به جای قرار دادن لینکش، خود مطلب رو کامل کپی کنین.
6- اگه کنکوری هستین جمع بندی رو جدی بگیرین
7- اگه از اطرافیانتون کسی کنکوری هست بهش بگین جمع بندی رو جدی بگیره.
موفق باشید
======
با توجه به نزدیک شدن به روز برگزاری کنکور لازمه که این مدت کم همه مسایل مربوط به شرایط روحی روانی و آمادگی ذهنی و ... رو رعایت کنین. من با تجربه خودم و توصیه هایی که مراجع متبر معتبر در اختیارم ذاشتن مطالب خواهم گفت تا انشاءا... مفید باشه و بتونین با آمادی بهتری در کنکور سراسری شرک کنین.
مهمترین بحث های ذهنی شامل تمرین محاسبات ریاضی کنکوری و تمرین به یادآوری مطالب هستن و مهمترین مسایل روحی روانی هم دوری از استرس و تنظیم خواب و دور بودن از خستی سر جلسه هستن که همشون همینجا خدمتتون ارائه خواهند شد

جواب بصورت نقل قول