دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
شما از پرشین تولز خرید نمیکنید چون خود مجموعه پرشین تولز فقط یه واسطه هست و تعهدی هم نداره به شما
مثل همین بازارپه p30world خودمون که مسئولین فروم تعهدی ندارن نسبت به خرید و فروش انجام شده
من یکی دو بار تو پرشین تولز خرید داشتم و مشکلی هم نبوده
اما در حالت کلی خرید اینترنتی رو توصیه نمیکنم مگر در مواردی که بررسی های لازم رو انجام بدین
مخصوصا تو این حالت که شما می خواین از یک شخص خرید کنید و نه از یک فروشگاه اینترنتی
به هر حال اگه میتونید از جای دیگه اون جنس رو گیر بیارید که بهتره وگرنه حتما به سابقه فروشنده و خرید و فروش هایی که داشته توجه کنید تا مشکلی پیش نیاد
فروشندهای که ازش قصد خرید دارم، کلّ مبلغ رو همون اوّل درخواست کردن. آیا معموله؟
اون که آره معمولا همین طوره
شما ببینید اگه با کسی دیگه هم معامله داشته با اون شخص صحبت کنید و اطلاعات بگیرید
سلام
منم چندتا خرید و فروش داشتم...
اول امتیاز بازارچه طرف مقابل رو ببینید . بعدش اگه امتیازش خوب بود به اونایی که امتیاز مثبت بهش دادن پیام خصوصی بدید ببینید واقعا راضی بودن یا نه ... بعدشم با خیال راحت بخرید اما در کل منم خرید اینترنتی (چه از شخص چه از بعضی سایتا) رو پیشنهاد نمیکنم ... مگر در شرایط خاص @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آرم اطمینان الکترونیکی رو اگه سایت داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
من اکثر خریدامو اینترنتی انجام میدم حتی گوشی و ... تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده
اون که بله اما خیلی از سایتا (حتی مشهورترین هاشون) بعضی از اجناس رو راحت 50 تومن گرونتر از بازار میفروشن
سلام
اقایون بعضی ها دستشون خیلی مو داره در واقع جنگلی هست واسه خودش ؟ میخواستم بدونم به نظر شما زدن موی دست زشت هست برای مرد ؟ یا مشکلی نداره ؟
کسی هست این کار رو کرده باشه ؟![]()
اقا یون محترم من اومد یه سوال دیگه بپرسم برای تموممون مطرح بوده اما
خوب سوال اینه من پوستم زود جوش میزنه مخصوصا بعد از اصلاح یه با تیغ و چه با ماشین و ملتهب هم میشه بعضی وقتا خوب برای همین تصمیم گرفتیم از کف یا ژل اصلاح استفاده کنیم
حالا سوال اینه کدومش بهتره به نظرتون کف یا ژل یا خمیر و چرا؟ نیوا محصولاتش خوبه؟ چون افتر شیوش رو گرفتم یک بار خیلی خوب بود قشنگ پوست رو نرم میکرد الکل هم نداشت خشک نمیشه پوست که بعد بسوزه و ... و اذیت کنه
خانوما هم نیان دیگه بابا میزگرد اقایونه سوالاشونو میپرسن دوستان سر میز والا به خدا
فکر نکنم زشت باشه ولی حالا اگر نمیخواهید از ته بزنید یه شونه بزارید روی تیغ و برید روش ولی فکر نمیکنم خوب بشه
اگر هیکلتون میزون هست هم اگر کلا بدن رو بزنید فکر کنم خیلی قشنگ تر هم باشه طبق اماری که من از دختر ها و پسر ها گرفتم
اگر از نظر دینی هم منظورتون هست گفته اگر قصد بد نباشه مشکلی نیست و بهتره زده بشه
Last edited by 1376MAXIMUM; 13-04-2015 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)