تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: راهنمایی خرید گوشی زیر 900 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام.من بودم که z1 و s4 رو پیشنهاد دادم...
    اگر میخواید کمترر هزینه کنید میتونید به هواوی p7 فکر کنین......s3 neo هم مناسبه......واسه پدر 3هفته پیش خریدم تا حالا مناسب بوده...
    اکسپریا زد هم بد نیست...میتونید بهش فکر کنید.....بین اس 3 نئو و الکسپریا زد من زد رو پیشنهاد میدم با حول حوش قیمت 780-840
    ممنون. s3 neo رو شنیدم باتریش متوسطه، درسته؟ z اگه این قیمت باشه که خوبه. آخه تو mobile.ir زده بین 900 تا 1100. البته z رو هم میگن باتریش متوسطه. من باتری خوب برام مهمه.
    تعریف A3 و Grand prime رو هم شنیدم که البته شما پیشنهاد داده بودین گوشی میان رده نخرم.
    Last edited by Shaparak407; 06-04-2015 at 08:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا من خودم گرند معمولی دارم و مادرم هم گرند نئو...کلا از سری گرند پیشنهاد نمیکنم...الانم در به در دنبال عوض کردنشم......a3 مناسب هستش اما طبق چیزی که قبلا گفتم میشه چیز بهتری خرید...باتری اس3 نئو میشه گفت متوسطه...اما از گرند مقداری بهتر نگر میداره...البته چون حجم باتریشون یکیه ولی اس3نئو سخت افزارش قویتره و تراکم پیکسلیش بالاتره قاعدتا باید کمتر از گرند نگه داره اما بصورت تجربی که کار کردم اس3 نئو بهتر نگه داشت...

3. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ببینید اگه با گوشی قبلیتون(خدابیامرز)راضی بودین ازش و با کاربری شما مچ بود و هنگ و لگش واستون کم بود و اصراری هم به خرید پرچمدار ندارین میتونین به مواردی که میگم فکر کنین...دیگه اینا آخرین موارد مناسبیه که به ذهنم خطور میکنه...
    بین اکسپریا c3 & t3 &m2 aqua هر کدوم بیشتر مناسبتونه میتونین انتخاب کنین......
    اگه دوربین سلفی و صفحه نمایش بزرگ میخواین c3
    اگه سخت افزار یکم قویتر و صفحه نمایش یکم کوچیکتر راضیتون میکنه...t3
    اگر سخت افزار c3 با بدنه ای کوچکتر میخواین m2 aqua اما دوربین سلفیش میشه گفت افتضاحه...

5. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ببینید اگه با گوشی قبلیتون(خدابیامرز)راضی بودین ازش و با کاربری شما مچ بود و هنگ و لگش واستون کم بود و اصراری هم به خرید پرچمدار ندارین میتونین به مواردی که میگم فکر کنین...دیگه اینا آخرین موارد مناسبیه که به ذهنم خطور میکنه...
    بین اکسپریا c3 & t3 &m2 aqua هر کدوم بیشتر مناسبتونه میتونین انتخاب کنین......
    اگه دوربین سلفی و صفحه نمایش بزرگ میخواین c3
    اگه سخت افزار یکم قویتر و صفحه نمایش یکم کوچیکتر راضیتون میکنه...t3
    اگر سخت افزار c3 با بدنه ای کوچکتر میخواین m2 aqua اما دوربین سلفیش میشه گفت افتضاحه...
    گوشی قبلیم یکم لگ رو داشت. از سری m2، فقط m2 aqua خوبه؟ خود m2 خوب نیست؟ M2 aqua رو میگن یه درپوش برای جای هدفون و اینا داره. احتمال شکستن نداره؟ دوربین سلفی مهم نیست ولی صفحه نمایش بزرگتر از 5 نمیخوام.
    از راهنمایی هاتون واقعا ممنونم.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

m2 رو پیشنهاد نمیکنم چون سخت افزارش یکمکی(بستگی به کاربری) شاید لگ بزنه...صفحه نمایشش هم خیلی مناسب نیست...
    اگر میتونین با صفحه کمتر از 4/7 کنار بیاین میتونین به s5 mini هم فکر کنین که با وجود صفحه بزرگ گوشی قبلیتون بعید میدونم بتونید باهاش کنار بیاید

8. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ممنون. m2 dual هم میگن تاچش ضعیفه. پس از این سری فقط m2 aqua خوبه.
    ببخشید این مدت خیلی اذیتتون کردم. قیمت s5 mini رو نمیدونم چقدره ولی امتحانش میکنم. اگه گوشی خوبی باشه شاید با 4.5 هم کنار بیام

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •