تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1576 از 1805 اولاول ... 5761076147615261566157215731574157515761577157815791580158616261676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,751 به 15,760 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام یه سوالی داشتم از دوستانی که طرح کمپین بهار تا بهار دارند یا احیانا طرح های دیگه که شبانه داره و اونم اینکه برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1 مودم رو خاموش روشن کنیم (منظورم قطع کردن ارتباط اینترنت) چون من امتحان کردم اگه نکنیم حجم کم میشه میخوام ببینم برای شما هم همینطوره؟
    و این تایم رایگان شبانه
    برای کمپین بهار تا بهار هم از 1 تا 7 هست یا نه؟
    الزامی به ریستارت کردن مودم نیست چون توی سامانه ی جدیدشون ظاهرا مشکلات رفع شده
    مگر اینکه به حجم دزدی مشکوک باشین که در اینصورت برای اثباتش چاره ای نیست الا اینکار
    ضمنا چند ص قبل برنامه بیدار رو معرفی کردیم که بطور خودکار مودم رو ریبوت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وقتی ساعت 1 شد اینترنت رو قطع کن. (تا اینجا فهمیدید؟ )

و بزار یک دقیقه بگذره. یعنی وقتی ساعت شد 1:01 به اینترنت وصل شو و دانلودکن
    دوست عزیر من اون کار رو برای تست کردن انجام دادم که ببینم کم میکنه یا نه که دیدم کم میکنه وگرنه بیکار نیستم همیشه اونکار رو بکنم. بعد هم اینترنت تا قبل از یک همیشه وصله و اگر بخوام اینکاری که شما گفتی انجام بدم باز هم میشه همون قطع و وصل کردن و لاجرم نیاز به خاموش و روشن کردن داره و یا استفاده از اون نرم افزاهای کذایی که پیش ازین ذکرش در همین صفحات رفته!

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الزامی به ریستارت کردن مودم نیست چون توی سامانه ی جدیدشون ظاهرا مشکلات رفع شده
    مگر اینکه به حجم دزدی مشکوک باشین که در اینصورت برای اثباتش چاره ای نیست الا اینکار
    ضمنا چند ص قبل برنامه بیدار رو معرفی کردیم که بطور خودکار مودم رو ریبوت میکنه
    بله منم تا همین چند روز پیش برای شبانه نیازی به این کار نداشتم (با همین سامانه جدید) ولی از وقتی این طرح کمپین بهار تا بهار رو گرفتم این مشکل پیش اومد! اپراتورهای مخابرات هم گفتن ساعت 1 خاموش و روشن کن حتما ولی من ازون جایی که زیاد به گفته های اینا اعتماد ندارم خودم هم تست کردم و دیدم بله باید حواسمون باشه!
    کلا این مسال یه باگ بزرگه از طرف مخابراته و حالا اینکه ما از نرم افزار بیدار و امثالهم استفاده کنیم یا نه بدختی کاربر که از هم جا دستش کوتاه است. از میان این همه کاربر که با تبلیغات فراوان جذب شدن مگه چند نفر کاربر حرفه ای هستند که ازین مسائل اطلاع داشته باشند؟ بقیه بنده خدا شبا با خیال راحت که شبانه رایگانه میذار دانلود بعد چند رو میبینه هر صفحه ای که باز میکنه به سامانه مخابرات وصل میشه که ینی بیا شارژت تموم شده! حتما همه اطرافشون ازین موارد زیاد دیدین.

4. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم این مشکل من دارم یا همه بهش برخوردن
    اینترنت الان یه هفته ای هست که باید روزی دو یا سه بار مودمو پیکربندی بکنم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره اما مشکل من هنوز پابرجاست با یه مودم دیگم تست کردم همین مشکلو داره
    چکار کنم پشتیبانی الان گفت صبح زنگ بزن تا پورتتو عوض کنیم اگه مشکل داشتی
    لطفا راهنمایی بکنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان نمیدونم این مشکل من دارم یا همه بهش برخوردن
    اینترنت الان یه هفته ای هست که باید روزی دو یا سه بار مودمو پیکربندی بکنم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره اما مشکل من هنوز پابرجاست با یه مودم دیگم تست کردم همین مشکلو داره
    چکار کنم پشتیبانی الان گفت صبح زنگ بزن تا پورتتو عوض کنیم اگه مشکل داشتی
    لطفا راهنمایی بکنید
    شما اصلا یادت رفت بگی مشکلت چیه که بخاطرش مجبوری مودم رو ریست و کانفیگ مجدد کنی!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چجوری میتونم تو سامانه مخابرات لاگین.کنم چون اخرین باری که لاگین کردم سیستم مشهد همون.گلد نت بود الان با یوزر نیم و.پس.قبلی هرکاری.میکنم تو.این سامانه جدیده لاگین نمیشه کار خاصی باید بکنم یا....؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان چجوری میتونم تو سامانه مخابرات لاگین.کنم چون اخرین باری که لاگین کردم سیستم مشهد همون.گلد نت بود الان با یوزر نیم و.پس.قبلی هرکاری.میکنم تو.این سامانه جدیده لاگین نمیشه کار خاصی باید بکنم یا....؟؟؟؟
    در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شوید و نام کاربری رو که همون شماره تلفن هست با پیش شماره 513 وارد کنید و کلمه عبور هم همون که باهاش وصل می شین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکلم اینه مودم قاطی میکنه و وارد اینترنت نمیشه و روزی دو سه بار باید مودمو ریست کنم و دوباره پیکر بندی بکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشکلم اینه مودم قاطی میکنه و وارد اینترنت نمیشه و روزی دو سه بار باید مودمو ریست کنم و دوباره پیکر بندی بکنم
    قاطی میکنه یعنی میزنه زیر آواز یا فحش میده؟!
    من که اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم. کدوم چراغ میره؟ snr چقدره؟ تلفن نویز داره؟ سر خط هم چک کردین و همینطور بوده؟ مودم اسپلیتر داخلی داره یا از بیرون نصب کردین؟
    بعلاوه اونوقت که تازه کانفیگ کردی از صفحات اصلی تنظیمات شات بگیر و بعد که قاطی کرد مقایسه کن تا بتونی بفهمی ایراد از کجاست و یک نسخه ی پشتیبان از تنظیمات مودم از بخش managment ذخیره کن تا هر وقت درست کار نکرد بجای ریست و تنظیم مجدد، همون فایل پشتیبان رو import کنی و تمام

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •