سلام حمید اقا .یه کامپوننت خوب میخوام .البته یه صدای خوب بده پخش من پایونیر و امپ هم بوشمن هست باند هم ندارم میخوام یه صدای خوبی داشته باشم/مرسی
سلام حمید اقا .یه کامپوننت خوب میخوام .البته یه صدای خوب بده پخش من پایونیر و امپ هم بوشمن هست باند هم ندارم میخوام یه صدای خوبی داشته باشم/مرسی
سلام
تعمیری و برگشتیش زیاده.تیوترهاش هم میسوزه.
باکس رو باید براش بسازی از این آماده ها نگیری یه وقت.باکس باید بر اساس پارامترهای یک اسپیکر طراحی و ساخته بشه.شکلش هم فرقی نمیکنه.شما بر اساس همون جمی که خود کارخونه پیشنهاد میکنه باکست رو بسیاز. اگر بیس دقیق میخوای سیلد و اگر صدای زیاد و فرکانس پائین دوست داری پورتد
ام بی آکوستیک رو چرا می شناسم.خیلی جالب نیست.
مخلصتم خدانکنه آقا
حتما خورد خورد بگیر.من که همیشه همین توصیه رو به همگی میکنم.
برند هلیکس و مچ فکر نمیکنم خیلی نمایندگی داشته باشه همینطور گلیدن که دو سه تا بیشتر نداره.
تماس بگیر با من
نه میتونید مستقیم به خروجی پخش ببندید.
البته تو سیستمهای نت وورک برای تیوتیر هم باید کانال آمپلیفایر مناسب با توانش در نظر گرفت.
سلام میثم جان
ماشینتون چیه؟
میزان هزینه؟
آمپتون خیلی جالب نیست بعد از کامپوننت پیشنهاد میکنم اون رو هم تعویض نمائید.هر کانال 4 اهم چند وات خروجی میده؟
من به ترتیب اولویت در خرید خدمتت عرض میکنم
Helix مدل P62C براتون میگیرم 760 تومن
Helix مدل E62C براتو بگیرم 464 تومن
Match برند هلیکس مدل MS 62 C هم 336 تومن قابل تهیه هست.
سلام خدا قوت
ا زاقا حمیدودوست خوبم chaharnazm بابت راهنمایی های خوبتون تشکر میکنم با راهنمایی های شما تصمیم گرفتم دیگه یه سیستم میدبیس ببندم فقط به عنوان اخرین راهنمایی تون یه سیتم میدبیس عالی برام پیشنهاد بدین که دیگه برم بگیرم اگه پیشنهاد بهتراز میدبیس هم دارید بگید ........پولم رو اماده کردم که هروقت پیشنهادتون رو دادید برم بگیرم....
سلام ارادت دارم.
منظورتون از سیستم مید بیس چیه؟یعنی به جای مثلا کامپوننت یک جفت مید بیس نصب کنید؟
آمپلیفایر تقویت کننده هست
ساب ووفر یک اسپیکر که طراحی شده برای اجرای فرکانسهای پائین. زیر 100Hz
![]()
با تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان!
بالاخره با اصرار پسرعموم یه سیستم بستم به این شرح: (البته همه رو خریدم فردا قراره ببندم رو ماشین)
یه جفت باند اینفینیتی کاپا 693.11i
یه جفت کامپ هلیکس e42c برای درب جلو (دره سمند فقط از این باندهای 10 سانتی میخورد)
آمپلی 8400 کنوود
به نظر خودم که کیفیتش نباید بد باشه!!؟؟
راستی رفتم پیش یه نصاب تا هد یونیتم رو دید ( 2350 پایونییر) گفت این آشغال چیه بستی رو ماشین؟؟؟گفت بخوای این سیستم رو ببندی باید هدیونیت رو هم عوض کنی!!! حالا به نظر شما این ضبط واقعا اینقدر ضعیفه؟؟؟
البته میدونم قدیمی هست (3 یا 4 سال پیش خریدمش) اما یعنی واقعا دیگه اینقدر ضعیفه؟؟؟ هد یونیت عوض کنم؟ نکنم؟ چی بگیرم؟![]()
سلام خدمت همه
می خواستم بدونم یه باند 130w rms و یه امپلی پایونیر 5500gt با سیم برق گیج 0 رو باطری 55 امپر جواب میده یا به مشکل میخوره ؟ باطری باید عوض شه ؟؟
سلام
نه نیازی به تعویض باطری نیست.
به سلامتی.
خب پخشتون جزو پائینترین رده پایونیر هست.مسلما با انتخاب پخش بهتر کیفیت صدا بهتر خواهد شد.
یه X400 کن وود میتونه مناسب باشه برای شما.
اقا حمید منظورم سیستم تویتر +میدبیس+امپ اینطور که گفتین این سیستم بهتراز باند+ساب +امپ اینه .من هدفم اینه که یه چیز خیلی خوب ببندم که هیکس نتونه بهش ایراد بگیره...حالا هرجور که میتونید راهنمایی کنید که دیگه نخوام اینقد شما رو هم زحمت بدم ....
Last edited by گجیک; 10-04-2015 at 19:44.
خوب با تشکر از آقا حمید من بلاخره اینارو خریدم .
Kenwood x400
JVC 7158
خوب من سیستم رو درایو کردم .
از شفافیت و وضوح صدا و بخصوص ووکال راضیم . باند ها هم بیس قشنگی دارند .
اما اینا بدون آمپلی فایر هست که در نتیجه این چیزا رو ندارم .
1.حجم صدای بالا بدون دیستورت
2.بازم حجم صدا .
نه اینک حجم صدا کم باشه ها ، اما پسر عمم پخش 5250 پایونر داره ، آمپلی فایر پایونر و اسپیکر کنوود 6995 . حجم صدای اون خیلی بیشتره ، سیستمش بیس و تریبل خوبی داره ، اما بنظرم صدای ووکال توی اون حجم صدا گم میشد . هرچند کیفیت بیس و تریبل بالا بود اما اون صدای شفاف برای ووکال رو نمیداد ، امیدوارم این پخش کنوود من رو به این مهم برسونه که تو هر سه زمینه عالی باشه .
الان دنبال یک آمپلی فایر خوب هستم که راحت از پس درایو کردن این باند ها بر بیاد .
حیف پول ندارم ، نمیتونم برای جلو هزینه آنچنان کنم . اما دوست دارم یک صدای معمول و متوسط از جلو داشته باشم . نمیدونم چیکار کنم .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)