تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1754 از 2365 اولاول ... 75412541654170417441750175117521753175417551756175717581764180418542254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,531 به 17,540 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام حمید اقا .یه کامپوننت خوب میخوام .البته یه صدای خوب بده پخش من پایونیر و امپ هم بوشمن هست باند هم ندارم میخوام یه صدای خوبی داشته باشم/مرسی

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید کاپا 11 چه مشکلی داره مگه؟؟(توی چند سایت نوشته بودن سری 11 آپگرید شده سری 9 هست )
    پسر عموم الان 3 ماهه 2 جفت از این باند رو داره میگه واقعا عالیه که!!؟؟ خودش یه جفت 6975 قدیمی (سری اول) پایونییر داشت که بعد از بستن جفت اول کاپا، 6975 رو باز کرد یه جفت دیگه کاپا بست!
    البته به پیشنهاد پسرعموم قرار شد بیشتر خرج کنم (حدود 900) و یه جفت کاپا 11 با آمپلی کنوود 8400 ببندم و چند وقت دیگه هم یه ساب 1260 اینفینیتی ببندم کنارش!!
    نظر شما چیه؟
    سلام
    تعمیری و برگشتیش زیاده.تیوترهاش هم میسوزه.
    حمید آقا پ من همون 1260اینفینیتی رو بر میدارم.یه دوتا سئوال دیگه چه باکسی براش بگیرم باکس لوله ای واسش بهتره یا ذوزنقه ای یا...
    یه سوال دیگه اینکه من سابای کنوود وکه دیدم قیافشون یه جوریه که انگار کیفیت ساخت خیلی خوبی داره یعنی یه جورایی خوشگلند ولی این
    1260اینفینیتی خیلی ساده و معمولی .
    آمپ4670 ام بی میکشه اینو اگه نه من 9600هم میتونم بخرم اون بهتره.(فک کنم آمپ های ام بی رو اصلانشناسی)
    باکس رو باید براش بسازی از این آماده ها نگیری یه وقت.باکس باید بر اساس پارامترهای یک اسپیکر طراحی و ساخته بشه.شکلش هم فرقی نمیکنه.شما بر اساس همون جمی که خود کارخونه پیشنهاد میکنه باکست رو بسیاز. اگر بیس دقیق میخوای سیلد و اگر صدای زیاد و فرکانس پائین دوست داری پورتد
    ام بی آکوستیک رو چرا می شناسم.خیلی جالب نیست.
    فدات شم من تو چی میخوای ببندی مگه ؟!!!
    شمارتون رو نداشتم مرسی ک دادین .
    انقدر اعصابم خورده ک نگو . فی رو میبرم بالا ولی مجبورم خورد خورد بخرم چون ماه ب ماه پول میاد دستم . 1 ک دارم
    پس این طور ک معلومه من تا تابستون رو باید صبر کنم ؟ سیستم ک مد نظرتون هست رو میشه بگید ؟
    ک من تاجایی ک ممکنه و در دسترس هست رو تو شهر خودم بخرم . اون هاییم ک پیدا نمیکنم رو مزاهم شما شم .
    مخلصتم خدانکنه آقا
    حتما خورد خورد بگیر.من که همیشه همین توصیه رو به همگی میکنم.
    برند هلیکس و مچ فکر نمیکنم خیلی نمایندگی داشته باشه همینطور گلیدن که دو سه تا بیشتر نداره.
    تماس بگیر با من
    با سلام خدمت اقا حمید عزیز
    الان جلو کامپ دارم عقب هم بیضی ساب هم هست که کلاً 2 تا امپ وصل هست (یک 4 کانال یک 2 کانال بریج برا ساب) اگر بخوام به این مجموعه تویتر اضافه کنم امپ جدید برا تویتر رو می شه اضافه کرد؟کلاً تویتر رو چگونه می شه اضافه کرد؟
    نه میتونید مستقیم به خروجی پخش ببندید.
    البته تو سیستمهای نت وورک برای تیوتیر هم باید کانال آمپلیفایر مناسب با توانش در نظر گرفت.
    سلام حمید اقا .یه کامپوننت خوب میخوام .البته یه صدای خوب بده پخش من پایونیر و امپ هم بوشمن هست باند هم ندارم میخوام یه صدای خوبی داشته باشم/مرسی
    سلام میثم جان
    ماشینتون چیه؟
    میزان هزینه؟
    آمپتون خیلی جالب نیست بعد از کامپوننت پیشنهاد میکنم اون رو هم تعویض نمائید.هر کانال 4 اهم چند وات خروجی میده؟
    من به ترتیب اولویت در خرید خدمتت عرض میکنم
    Helix مدل P62C براتون میگیرم 760 تومن
    Helix مدل E62C براتو بگیرم 464 تومن
    Match برند هلیکس مدل MS 62 C هم 336 تومن قابل تهیه هست.

3. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام خدا قوت
    ا زاقا حمیدودوست خوبم chaharnazm بابت راهنمایی های خوبتون تشکر میکنم با راهنمایی های شما تصمیم گرفتم دیگه یه سیستم میدبیس ببندم فقط به عنوان اخرین راهنمایی تون یه سیتم میدبیس عالی برام پیشنهاد بدین که دیگه برم بگیرم اگه پیشنهاد بهتراز میدبیس هم دارید بگید ........پولم رو اماده کردم که هروقت پیشنهادتون رو دادید برم بگیرم....

5. این کاربر از گجیک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

فرق امپ با ساب چیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدا قوت
    ا زاقا حمیدودوست خوبم chaharnazm بابت راهنمایی های خوبتون تشکر میکنم با راهنمایی های شما تصمیم گرفتم دیگه یه سیستم میدبیس ببندم فقط به عنوان اخرین راهنمایی تون یه سیتم میدبیس عالی برام پیشنهاد بدین که دیگه برم بگیرم اگه پیشنهاد بهتراز میدبیس هم دارید بگید ........پولم رو اماده کردم که هروقت پیشنهادتون رو دادید برم بگیرم....
    سلام ارادت دارم.
    منظورتون از سیستم مید بیس چیه؟یعنی به جای مثلا کامپوننت یک جفت مید بیس نصب کنید؟
    آمپلیفایر تقویت کننده هست

ساب ووفر یک اسپیکر که طراحی شده برای اجرای فرکانسهای پائین. زیر 100Hz

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان!
    بالاخره با اصرار پسرعموم یه سیستم بستم به این شرح: (البته همه رو خریدم فردا قراره ببندم رو ماشین)
    یه جفت باند اینفینیتی کاپا 693.11i
    یه جفت کامپ هلیکس e42c برای درب جلو (دره سمند فقط از این باندهای 10 سانتی میخورد)
    آمپلی 8400 کنوود

به نظر خودم که کیفیتش نباید بد باشه!!؟؟
    راستی رفتم پیش یه نصاب تا هد یونیتم رو دید ( 2350 پایونییر) گفت این آشغال چیه بستی رو ماشین؟؟؟ گفت بخوای این سیستم رو ببندی باید هدیونیت رو هم عوض کنی!!! حالا به نظر شما این ضبط واقعا اینقدر ضعیفه؟؟؟
    البته میدونم قدیمی هست (3 یا 4 سال پیش خریدمش) اما یعنی واقعا دیگه اینقدر ضعیفه؟؟؟ هد یونیت عوض کنم؟ نکنم؟ چی بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه
    می خواستم بدونم یه باند 130w rms و یه امپلی پایونیر 5500gt با سیم برق گیج 0 رو باطری 55 امپر جواب میده یا به مشکل میخوره ؟ باطری باید عوض شه ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه
    می خواستم بدونم یه باند 130w rms و یه امپلی پایونیر 5500gt با سیم برق گیج 0 رو باطری 55 امپر جواب میده یا به مشکل میخوره ؟ باطری باید عوض شه ؟؟
    سلام
    نه نیازی به تعویض باطری نیست.
    با تشکر از آقا حمید و بقیه دوستان!
    بالاخره با اصرار پسرعموم یه سیستم بستم به این شرح: (البته همه رو خریدم فردا قراره ببندم رو ماشین)
    یه جفت باند اینفینیتی کاپا 693.11i
    یه جفت کامپ هلیکس e42c برای درب جلو (دره سمند فقط از این باندهای 10 سانتی میخورد)
    آمپلی 8400 کنوود

به نظر خودم که کیفیتش نباید بد باشه!!؟؟
    راستی رفتم پیش یه نصاب تا هد یونیتم رو دید ( 2350 پایونییر) گفت این آشغال چیه بستی رو ماشین؟؟؟ گفت بخوای این سیستم رو ببندی باید هدیونیت رو هم عوض کنی!!! حالا به نظر شما این ضبط واقعا اینقدر ضعیفه؟؟؟
    البته میدونم قدیمی هست (3 یا 4 سال پیش خریدمش) اما یعنی واقعا دیگه اینقدر ضعیفه؟؟؟ هد یونیت عوض کنم؟ نکنم؟ چی بگیرم؟
    به سلامتی.
    خب پخشتون جزو پائینترین رده پایونیر هست.مسلما با انتخاب پخش بهتر کیفیت صدا بهتر خواهد شد.
    یه X400 کن وود میتونه مناسب باشه برای شما.

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اقا حمید منظورم سیستم تویتر +میدبیس+امپ اینطور که گفتین این سیستم بهتراز باند+ساب +امپ اینه .من هدفم اینه که یه چیز خیلی خوب ببندم که هیکس نتونه بهش ایراد بگیره...حالا هرجور که میتونید راهنمایی کنید که دیگه نخوام اینقد شما رو هم زحمت بدم ....
    Last edited by گجیک; 10-04-2015 at 19:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب با تشکر از آقا حمید من بلاخره اینارو خریدم .

Kenwood x400
    JVC 7158

خوب من سیستم رو درایو کردم .
    از شفافیت و وضوح صدا و بخصوص ووکال راضیم . باند ها هم بیس قشنگی دارند .
    اما اینا بدون آمپلی فایر هست که در نتیجه این چیزا رو ندارم .
    1.حجم صدای بالا بدون دیستورت
    2.بازم حجم صدا .

نه اینک حجم صدا کم باشه ها ، اما پسر عمم پخش 5250 پایونر داره ، آمپلی فایر پایونر و اسپیکر کنوود 6995 . حجم صدای اون خیلی بیشتره ، سیستمش بیس و تریبل خوبی داره ، اما بنظرم صدای ووکال توی اون حجم صدا گم میشد . هرچند کیفیت بیس و تریبل بالا بود اما اون صدای شفاف برای ووکال رو نمیداد ، امیدوارم این پخش کنوود من رو به این مهم برسونه که تو هر سه زمینه عالی باشه .

الان دنبال یک آمپلی فایر خوب هستم که راحت از پس درایو کردن این باند ها بر بیاد .
    حیف پول ندارم ، نمیتونم برای جلو هزینه آنچنان کنم . اما دوست دارم یک صدای معمول و متوسط از جلو داشته باشم . نمیدونم چیکار کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •