تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1753 از 2365 اولاول ... 75312531653170317431749175017511752175317541755175617571763180318532253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان.
    من یه ضبط 2350 pioneer دارم و تا الان داشتم از باندهای فابریک ماشینم استفاده میکردم. الان قصد تعویض این باندها رو داشتم و تریجیحا میخوام بین 400 تا 600 هزارتومان هم بیشتر خرج نکنم! یکی از دوستام باند infinity kappa سری 11 رو بهم پیشنهاد داد و یه آمپ بین 100 تا 200 هزارتومان!(مدل خاصی مد نظرش نبود اما پیشنهادش از سری کنوود بود) میخواستم ببینم پیشنهاد شما عزیزان چی هست و آیا این باند خوبه یا نه و اینکه اگر خوبه یه آمپ بین 100 تا 200 برای این باند و ضبط چی هست؟

راستی توی دفترچه ضیطم نوشته که از باندهای 1 تا 3 اهم استفاده نشه و از 4 تا 8 اهم استفاده بشه! با توجه به اینکه این باند 2 اهم هست مشکلی پیش نمیاد؟ البته با آمپلی منظورم هستا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام به حمید گل ممنون از راهنمایی هات میخاستم بدونم میتونم تو بازار کامپوننت گلیدن پیدا کنم ؟؟؟؟؟
    و این که امپ مونو که یه خروجی داره چه طوری به 2 تا ساب 4 اهم وصل کنم؟؟ ساب 1 کوئل داره
    Last edited by zangetso; 05-04-2015 at 22:29.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان من دنبال یه ساب زیر200یا همین هول هوش میگردم خودم این سه تارو پیدا کردم.
    1260 اینفینیتی
    W311ِِِD4 پایونیر
    W3015 کنوود
    البته اینفینیتی فکر کنم یه 10تومن از بقیه گرونتر باشه ولی RMS300وات داره ولی اون دوتا 400 واتی هستن که من فکر کنم با آمپ4670 ام بی اینفیتیتی راحت تر درایو بشه درسته؟ نظرت کدومشه صدای سنگین تری میده روپراید.
    واینکه کلا صدای ساب روی طاقچه قشنگتره یا تو باکس ؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

حمید م داداش گلم . 13 هم گذشت الان 16 شد . من هنوز نمیدونم چی بخرم . هرچی فکر میکنم و دو دو تا میکنم . هی این برند اون برند میشه .نظرم عوض میشه . دیگه دارم دیونه میشم .
    نتیجه ای ک با الان ب ذهنم رسید .
    باند کنوود :6995EX وات :700 RMS:130 قیمت :230
    ساب کنوود :QHR3000 وات:1500 RMS:500 قیمت :235
    امپ کنوود :QHR8400 وات :750 RMS :رو 4اهم 60 قیمت :400
    جمع کل :865
    حالا من نمیفهمم ک چرا میگن این امپ 8400میتونه هم ساب و هم باند رو خوب ساپرت کنه . اخه میشه مگه امپی ک 750 وات میده بره ساب 1500وات ک 500 تا RMS داره رو ساپرت کنه ؟!!!
    اگه واقعا این طوره ک میگن من همین سیستم رو ببندم . ایا بنظر شما این امپ میتونه باند و ساب مورد نظر ک با مشخصات نوشتم رو ساپرت کنه ؟
    اگه این طور باشه منم پخشم رو میفروشم ی X400میگیرم ک کلا سیستم کنوود بشه
    ببخشید ک زیاد شد . و سرتون رو درد اوردم .
    و بابت سایت خوبتون تشکر فراوان و مخصوصا اقا حمید گل ک بدون چشم داشت جواب میده

5. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا تصمیم ندارم برای جلو چیزی بگیرم ، کلا صدای جلو رو قطع کردم .
    بعدا برای جلو و آمپ و ... هزینه مکنم ، شاید سال آینده .
    فعلا که بچه ها میگن x400 بخرم . کسی میدونه چه قیمتی هست ؟
    و اینک باند 6965v2 با این پخش خوب ران میشه که یک صدای کیفیتی و شفاف و بلند با بیس نرم بهم بده ؟
    چه اسپیکری رو برای x400 پیشنهاد میدین که هم بدون آمپ عالی باشه ، هم با آمپ بعدا تاثیر خوبی داشته باشه ؟ (بیشتر بدون آمپ ملاکه)
    سلام
    همونطور که تو سوالی که در پروفایلم پرسیده بودید عرض کردم شما X400 رو با 6965V2 نصب کنید نتیجه خوبی خواهید گرفت.هر دو رو هم اگر خواستین معرفیتون میکنم از نمایندگی رسمی تهیه کنید.به من pmبدید
    سلام خسته نباشید
    من ضبطم u456 کنوود هستش تو تنظیمات ضبط به یک گزینه برخورد کردم به اسم SW LEVEL L قبلا روی 0 بود وقتی اون روی عدد 15 گذاشتم صدای باند عقبم چند برابر شد یعنی ولوم روی 15 که میزاری تقریبا صدا به هم میخوره و باند انگار داره میترکه میخواستم بدونم این گزینه کارش چیه روی چه عددی باشه بهتره؟
    دوست عزیز این گزینه مربوط به ساب ووفر هست. باید روی 0 باشه همیشه.
    سلام خدمت همه عزیزان.
    من یه ضبط 2350 pioneer دارم و تا الان داشتم از باندهای فابریک ماشینم استفاده میکردم. الان قصد تعویض این باندها رو داشتم و تریجیحا میخوام بین 400 تا 600 هزارتومان هم بیشتر خرج نکنم! یکی از دوستام باند infinity kappa سری 11 رو بهم پیشنهاد داد و یه آمپ بین 100 تا 200 هزارتومان!(مدل خاصی مد نظرش نبود اما پیشنهادش از سری کنوود بود) میخواستم ببینم پیشنهاد شما عزیزان چی هست و آیا این باند خوبه یا نه و اینکه اگر خوبه یه آمپ بین 100 تا 200 برای این باند و ضبط چی هست؟
    راستی توی دفترچه ضیطم نوشته که از باندهای 1 تا 3 اهم استفاده نشه و از 4 تا 8 اهم استفاده بشه! با توجه به اینکه این باند 2 اهم هست مشکلی پیش نمیاد؟ البته با آمپلی منظورم هستا!
    بنده دوستانه خدمتتون عرض میکنم کاپای .11 رو نخرید.بعدا به مشکل میخوره.اگر کاپا میخواهید مدل قدیمی یعنی 693.9iرو تهیه کنید.
    اما من پیشنهادم 6965V2 هست قیمتش 190 تومن و بدون امپ هم واقعا صدای خوبی داره.پخش رو هم اگر میتونی 7056 کن وود بگیر.
    سلام به حمید گل ممنون از راهنمایی هات میخاستم بدونم میتونم تو بازار کامپوننت گلیدن پیدا کنم ؟؟؟؟؟
    و این که امپ مونو که یه خروجی داره چه طوری به 2 تا ساب 4 اهم وصل کنم؟؟ ساب 1 کوئل داره
    سلام دوست خوبم خودتون گل هستین
    برند گلیدن چون نزدیک به یک سال و نیم هست که وارد نشده خیلی کمیاب هست. اما با صحبتهائی که داشتم ان شاءالله تا دو - سه ماه اینده بار جدیدشون وارد میشه.
    در مورد اتصال آمپ مونو قبلا توضیح دادم تو لینکهای داخل امضاء م هم هست.
    شما باید کوئلهای سابهاتون رو با هم موازی کنید یعنی + به + و - به - و بعد یدونه + و یدونه - رو متصل کنید به آمپ مونو.در این حالت امپ روی لود 2 اهم کار میکنه و توان خروجی روی 2 اهم بین هر دوتا ساب به طور مساوی تقسیم می شود.
    حمید جان من دنبال یه ساب زیر200یا همین هول هوش میگردم خودم این سه تارو پیدا کردم.
    1260 اینفینیتی
    W311ِِِD4 پایونیر
    W3015 کنوود
    البته اینفینیتی فکر کنم یه 10تومن از بقیه گرونتر باشه ولی RMS300وات داره ولی اون دوتا 400 واتی هستن که من فکر کنم با آمپ4670 ام بی اینفیتیتی راحت تر درایو بشه درسته؟ نظرت کدومشه صدای سنگین تری میده روپراید.
    واینکه کلا صدای ساب روی طاقچه قشنگتره یا تو باکس ؟
    من فکر کنم 1260 بهتر باشه.
    مسلما ساب تو باکس مناسب باید نصب بشه.
    حمید م داداش گلم . 13 هم گذشت الان 16 شد . من هنوز نمیدونم چی بخرم . هرچی فکر میکنم و دو دو تا میکنم . هی این برند اون برند میشه .نظرم عوض میشه . دیگه دارم دیونه میشم .
    نتیجه ای ک با الان ب ذهنم رسید .
    باند کنوود :6995EX وات :700 RMS:130 قیمت :230
    ساب کنوود :QHR3000 وات:1500 RMS:500 قیمت :235
    امپ کنوود :QHR8400 وات :750 RMS :رو 4اهم 60 قیمت :400
    جمع کل :865
    حالا من نمیفهمم ک چرا میگن این امپ 8400میتونه هم ساب و هم باند رو خوب ساپرت کنه . اخه میشه مگه امپی ک 750 وات میده بره ساب 1500وات ک 500 تا RMS داره رو ساپرت کنه ؟!!!
    اگه واقعا این طوره ک میگن من همین سیستم رو ببندم . ایا بنظر شما این امپ میتونه باند و ساب مورد نظر ک با مشخصات نوشتم رو ساپرت کنه ؟
    اگه این طور باشه منم پخشم رو میفروشم ی X400میگیرم ک کلا سیستم کنوود بشه
    ببخشید ک زیاد شد . و سرتون رو درد اوردم .
    و بابت سایت خوبتون تشکر فراوان و مخصوصا اقا حمید گل ک بدون چشم داشت جواب میده
    سلام مخلصم کسری جان.
    اگر به حرف من گوش میدادی و خورد خورد جنسات رو میگرفتی الان سیس رو بسته بودی.
    درسته دیر شده ولی باز هم میگم کم هزینه کردن پشیمونی میاره ها.از من گفتن.
    شما بیا فی رو بالا ببر و قطعاتی که میگم رو تهیه کن.شماره من رو که داری (اگر نداری برات میفرستم)تماس بگیر ریز به ریز بریم جلو.
    ببین من الان از دی ماه سال 92 هیچی ندارم.پس من چی بگم. اما هدف دارم.

7. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا حمید کاپا 11 چه مشکلی داره مگه؟؟(توی چند سایت نوشته بودن سری 11 آپگرید شده سری 9 هست )
    پسر عموم الان 3 ماهه 2 جفت از این باند رو داره میگه واقعا عالیه که!!؟؟ خودش یه جفت 6975 قدیمی (سری اول) پایونییر داشت که بعد از بستن جفت اول کاپا، 6975 رو باز کرد یه جفت دیگه کاپا بست!
    البته به پیشنهاد پسرعموم قرار شد بیشتر خرج کنم (حدود 900) و یه جفت کاپا 11 با آمپلی کنوود 8400 ببندم و چند وقت دیگه هم یه ساب 1260 اینفینیتی ببندم کنارش!!
    نظر شما چیه؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا پ من همون 1260اینفینیتی رو بر میدارم.یه دوتا سئوال دیگه چه باکسی براش بگیرم باکس لوله ای واسش بهتره یا ذوزنقه ای یا...
    یه سوال دیگه اینکه من سابای کنوود وکه دیدم قیافشون یه جوریه که انگار کیفیت ساخت خیلی خوبی داره یعنی یه جورایی خوشگلند ولی این
    1260اینفینیتی خیلی ساده و معمولی .
    آمپ4670 ام بی میکشه اینو اگه نه من 9600هم میتونم بخرم اون بهتره.(فک کنم آمپ های ام بی رو اصلانشناسی)

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

فدات شم من تو چی میخوای ببندی مگه ؟!!!
    شمارتون رو نداشتم مرسی ک دادین .
    انقدر اعصابم خورده ک نگو . فی رو میبرم بالا ولی مجبورم خورد خورد بخرم چون ماه ب ماه پول میاد دستم . 1 ک دارم
    پس این طور ک معلومه من تا تابستون رو باید صبر کنم ؟ سیستم ک مد نظرتون هست رو میشه بگید ؟
    ک من تاجایی ک ممکنه و در دسترس هست رو تو شهر خودم بخرم . اون هاییم ک پیدا نمیکنم رو مزاهم شما شم .

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

آقا حمید کاپا 11 چه مشکلی داره مگه؟؟(توی چند سایت نوشته بودن سری 11 آپگرید شده سری 9 هست )
    پسر عموم الان 3 ماهه 2 جفت از این باند رو داره میگه واقعا عالیه که!!؟؟ خودش یه جفت 6975 قدیمی (سری اول) پایونییر داشت که بعد از بستن جفت اول کاپا، 6975 رو باز کرد یه جفت دیگه کاپا بست!
    البته به پیشنهاد پسرعموم قرار شد بیشتر خرج کنم (حدود 900) و یه جفت کاپا 11 با آمپلی کنوود 8400 ببندم و چند وقت دیگه هم یه ساب 1260 اینفینیتی ببندم کنارش!!
    نظر شما چیه؟
    داداش من تا جایی ک اطلاع دارم کاپا 11 با تویترش ب مشکل بر میخوری . امپ 8400 امپ خوبیه اما میگن تویترش رو می سوزونه بعد ی مدتی . کاپا693.9i بهتره . باز هم حمید جان بهتر اطلاع دارن استاد مان
    Last edited by kasra k2; 06-04-2015 at 13:48.

12. این کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت اقا حمید عزیز
    الان جلو کامپ دارم عقب هم بیضی ساب هم هست که کلاً 2 تا امپ وصل هست (یک 4 کانال یک 2 کانال بریج برا ساب) اگر بخوام به این مجموعه تویتر اضافه کنم امپ جدید برا تویتر رو می شه اضافه کرد؟کلاً تویتر رو چگونه می شه اضافه کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •