مهمون بودن یا لنگر
.
واقعا صب ایوب می خواسته!
هی روزگار... از چی بگم
گروه نیست فدات شم انجمنه. بهر حال خوش آمدی....فقط سیبیل یادت نره!
خسیس!
تو باشی دیگه لطف زیلدی نکنی! خوبی که چیز شود برای بعضی ها چیز شود!
حالا جرات داره آدرستو بده بیایم سراغت!![]()
مهمون بودن یا لنگر
.
واقعا صب ایوب می خواسته!
هی روزگار... از چی بگم
گروه نیست فدات شم انجمنه. بهر حال خوش آمدی....فقط سیبیل یادت نره!
خسیس!
تو باشی دیگه لطف زیلدی نکنی! خوبی که چیز شود برای بعضی ها چیز شود!
حالا جرات داره آدرستو بده بیایم سراغت!![]()
مهرشاد من هرجور شده باید این بازی ها عطا رو به دست بیارم
تو بزن پس کله عطا سرشو که چرخوند من سریع میرم سراغ هارد هاش ورمیدارم فیلماش واسه تو بازی هاش واسه من![]()
هاهاها منم یه ۳۰۰ گیگ بازی دارم فقط روی هارد یه ۴۰۰ گیگم فیلم
اقا عطا شما رو تشویق میکنم و یه خسته نباشید بهتون میگم به خاطر این پشتکار به خاطر این کار ثواب سواب صواب هر کدومش درسته دنیوی و خروی
در مورد ارشیو ، به نظرم چیزی جز تلف کردن وقت ، صرف هزینه و ... نداره . برای فیلم مثلا فیلم هایی که اصلا وقت نمیشود که دیده شوند !!!!!!
خودتون مثلا برای فیلم ببینید اگر زمان متوسط هر فیلم رو 1.5 ساعت در نظر بگیریم . ببینید تعداد فیلم ها تون چقدره ؟ و چقدر باید زمان صرف کنید تا این ها رو ببینید .
بچه ها کدوم بانکا خدمات اینترنتی و ... شون بهتره ؟
روزی فقط 1.5 ساعت فیلم !؟ کم نیست بنظرتون !؟ البته خب سلیقه ها متفاوت هست بعضی ها علاقه ای ندارند ولی بعضی ها کاملاً برعکس هستند و حاضر هستند وقت و هزینه بیشتری را صرف اینکارها کنن .
تو همین تعطیلات از صبح تا شب پشت همین لپتاپ بودم و اکثر اوقات هم یا فیلم میدیدم یا سریال . در این حد که بعضی اوقات بخاطر سرگیجه و سردردی که میگرفتم مجبور میشدم از اتاقم بیام بیرون ، یا برم بیرون هوا بخورم !
ظاهراً فقط به یک بیانیه اکتفا میشه و توافقی درکار نیست . بیانیه هم برای طرفین الزام آور نخواهد بود .
سلام اقایون خوشحال میشم تو این تاپیک نظراتتون رو بخونم مرتبط با آقایون هم هست از حقمون دفاع کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشترین هزینش از نظر زمانی هستش ...
کاش فقط میشد یک صدم از اون وقت رو روی کتاب خوندن گذاشتش ...
کاشکی ...
به نظرتون خواستن توانستن هستش ؟
البته یه تاپیک هم تو انجمن علوم انسانی داریم در این مورد ...
البته دعوامون می شه ها منم اهل گیمم. فیفتی فیفتی چطوره حیان... ها!!
ولی خوب کی جرات داره به ایشون پس گردنی بزنه با اون اواتورش می خورمون...وووی
اونجوری بخوای نگاه کنی که همه چی کلا بی ارزشه چون موندنی نیست! ولی کلا خوب دوست عزیز هرکسی علایق و سرگرمی داره دیگه. من خودم اهل گیمم ولی فیلمای خفن و با معنا رو خیلی دوز دارم...مثلا شما همین فیلم کره ای البته اسمش یادم نیست متاسفانه هم یادم نمیاد ولی داستان به حد تکان دهنده ای داشت که افکار من رو نسبت به تقابل سنت و مدرنیته به شدت عوض کرد...البته انیمیشن fur tv رم ببینید بد نیستالبته موافقم هرچیزی متعادلش خوبه.
همشون غیر از ملت و ملی!
بله متاسفانه فعلا توافقی نخواهد شد که به نفع من و شما باشد. این اسرائیل و چین و روسیه و ... پدر سوخته نمی زارن کهمرگ بر...
![]()
حذف شود لطفا
Last edited by 1376MAXIMUM; 02-04-2015 at 15:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)