واقعا همشون لایق اول شدن هستن
ولی من به 8 و 14 رای دادم، فوق العاده به دلم نشستن...خصوصا 14... سادگی و در عین حال زیبایی
واقعا همشون لایق اول شدن هستن
ولی من به 8 و 14 رای دادم، فوق العاده به دلم نشستن...خصوصا 14... سادگی و در عین حال زیبایی
اولش میخواستم همه رو انتخاب کنمچون همه عکسها قشنگ بودن ، ولی خب چه کاریه ؛ ملاکم و گذاشتم رو خلاقیت و ابتکار.
بیشتر عکسها متاسفانه در نور مناسب گرفته نشدن ، از این نظر انتخاب اولم عکس 8 هست که چیدمان و نمای قشنگی داره و فکر کنم هفت نوع میوه هم داشته باشه. ( البته اگه نارنگی هم باشه وگرنه میتونید سنجد و هم حساب کنید)
+
و شرمنده به عکسهایی که تنگ ماهی کوچک داشت رای ندادم ، نکنید این کارو![]()
Last edited by New Ray; 30-03-2015 at 02:13.
سلام خدمت کاربران گرامی
اول از همه تشکر میکنیم از دوستانی که در مسابقه شرکت کردند. سایر دوستانی که تمایل داشتند در مسابقه شرکت کنند ولی به دلایل مختلف نتونستند عکس هاشون رو برای ما ارسال کنند منتظر سری بعدی مسابقات باشند.
اگر پیشنهادی برای موضوع مسابقات بعدی دارید با یکی از اعضای تیم مدیریت انجمن سبک زندگی مطرح کنید.
به نفرات اول تا سوم مسابقه به ترتیب مدال های طلایی، نقره ای و برنزی تعلق خواهد گرفت.
اعلام نتایج مسابقه چیدمان سفره هفت سین :
نفــر اول مسابقه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد رای ها : 36
مدال طلایی متعلق به نفر اول
⇓
نفــر دوم مسابقه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد رای ها : 34
مدال نقره ای متعلق به نفر دوم
⇓
نفــر سوم مسابقه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد رای ها : 27
مدال برنزی متعلق به نفر سوم
⇓
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)