تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 159 از 1547 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه سوال ساده از شما پرسیدم شما یه جواب سخت به من میدی

آیا شاتل سرویس 2مگ نامحدود داره اصولاً؟!

بعد میریم سر بحث کیفیت من میگم در لحظه پینگ میگیرم (8.8.8.8) همین الان پینگ شاتل چیزی حدود 273 هست مخابرات هم برای شما میگیرم زیر 150 هست بعد مشخص میشه کی راست میگه کی دروغ دیگه نیاز به بحث نیست

من میگم شما یه سر به شبکه های اجتماعی رسمی شاتل بزن ببین ملت چقدر دارن انتقاد می کنن دیگه اونها که من نیست شما خیلی علاقه داری بپیچونی بحث رو

در رابطه با شبانه هم در ایرانسل میشه با 10تومن در1 هفته 99گیگ دانلود داشت علاقه داشتی به سرعتش هم در تاپیک مربوط تستهای سرعت دوستان قرار دادند شاتل اگر نتونه تا 1-2سال آینده LTE FIX ارایه بده عملا از رقابت کنار گذاشته میشه
    نمی دونم...اینجا که نوشته داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من 3-4 تا از دوستانم مخابرات دارن دقیقا از 10 شب به بعد نمی تونند بازی کنند
    حالا شما نمی دونم با پینگ چه استفاده ای غیر از بازی و استریم و وویس داری
    مخابرات دقیقا عیبش همینه...یه مشت دانلودر جمع شدن شلوغ که میشه کیفیتش خیلی افت می کنه
    شما مطمئن باش که اگه مخابرات هم شبکه های اجتماعی داشته باشه 10 برابر شاتل ملت میرن فحش می دن

ایرانسل هم که طرح دانلود گذاشته. پس دیگه نمی تونی بگی برای دانلود شاتل موندی
    میشه برای من توضیح بدی برای چی شاتل گرفتی و برای چی می خوای سرویس شبانه شاتل بگیری وقتی به نظرت قیمتش نمی صرفه؟!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم...اینجا که نوشته داره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من 3-4 تا از دوستانم مخابرات دارن دقیقا از 10 شب به بعد نمی تونند بازی کنند
    حالا شما نمی دونم با پینگ چه استفاده ای غیر از بازی و استریم و وویس داری
    مخابرات دقیقا عیبش همینه...یه مشت دانلودر جمع شدن شلوغ که میشه کیفیتش خیلی افت می کنه
    شما مطمئن باش که اگه مخابرات هم شبکه های اجتماعی داشته باشه 10 برابر شاتل ملت میرن فحش می دن

ایرانسل هم که طرح دانلود گذاشته. پس دیگه نمی تونی بگی برای دانلود شاتل موندی
    میشه برای من توضیح بدی برای چی شاتل گرفتی و برای چی می خوای سرویس شبانه شاتل بگیری وقتی به نظرت قیمتش نمی صرفه؟!
    اونجا رو ول کن حاجی شما خودت بهتر می دونی آرت 4هم که بگیری ماهی 50-60تومن هم پیاده بشه دانلود از 30-40گیگ بزنه بالا خدافظی

آرتها فقط اسمش نامحدوده...

خوب این از داستان نامحدود که می بینیم شاتل نمی تونه رقابت کنه

حالا میام سر داستان پینگ
    شما فکر کنم اصفهان بودی دیگه درسته؟ من صحبت مخابرات تهران رو می کنم نه اصفهان وقتی مشکلی نداره برای بنده بیام بگم مخابرات خرابه؟!

بله حرف شما در مورد مخابرات درست بود ولی 2سال پیش که چپ و راست قطع می شد و کیفیت شاتل واقعا اون زمان بهش برتری داشت اما الان این نسبت داره برعکس میشه دقیقاً !

دوست داشتی من ساعت پیک ترافیک هم برات پینگ میزام ببین اوضاع چه جوریه

حالا سوال من از شما اینه چرا من که مشترک 8ساله شاتل هستم باید برم تخلیه بزنم چرا نیام و آگاه سازی نکنم ملت رو که نگیرند از شاتل چون همون طور که در صفحات قبل هم بیان شد اینه اوضاع سرویس دهیش!
    قطعا بنده هم از شاتل استفاده خاص خودشو داره 4تا دستگاه با LAN به اون مودم وصل هستند که استفاده ترافیک خاصی ندارند پس من چیکار میکنم؟ میرم طرح تبدیل به 1ساله می کنم که هم کمتر پول بدم (50%کاهش درآمد شاتل) وقتی هم تو خونه چندین دستگاه به مودم مخابرات وصل هست و حالا یا دانلود انجام میدن یا وبگرید اختلالی توی پینگ 200شاتل دیگه پیش نیاره هم حجم منو بکشه!

بازم میگم اگر شاتل اصولاً سرویس 2مگ نامحدود میداد بنده اون یکی خط هم شاتل میگرفتم شک نکن ولی شما خودتم می دونی که آرتها هم محدود هستن! وقتی گوشی من فقط روی 800مگ مصرف دیتا داره کار عقلانی نیست گرفتن اینترنت محدود!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن همون ایرانسلش هم یک شبه قیمت تعرفه هاشو 2برابر کرده انقدر اینجا اعتراض کردیم و اطلاع رسانی شد در شبکه های اجتماعی که ایرانسل مجبور شد قیمتهاشو حتی از قیمت سابق خودش ارزان تر کنه نمی دونم شما دیدی یا نه؟ چون اکثرا عید به عید بنده شما رو می بینم در انجمن

فکر کنم اگر شما اون زمان بودی میگفتی فلانی کارمند همراه اوله دیگه نه؟
    این طرز فکر اصولا درست نیست که وقتی به مشکلی برمیخوردی صدات در نیاد نکنه یکی بیاد یه چیزی بهت بچسبونه... اگر یادتون باشه پارسال هم بنده با شاتل مشکل حجم خوری پیدا کرده بودم که به دلیل اعتراضی که همینجا کردم و شبکه های اجتماعی دیگه با آدرس ایمیل داد شاتل حجمی رو که از من رفته بود برگردوند شاتل همون زمان هم شما معترض بدی که چرا میگی شما!!!

بنده حرفمو میزنم میخواد کسی خوشش بیاد میخواد نیاد فکر کنم شواهد هم به اندازه کافی گذاشتم این مدت که دلیلی باشه برای حرفهام...
    موفق باشی دوست من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام .اقا من 2 سالی میشه art 1 دارم .محدود میشدمو در مییومدم از محدودیت .البته فقط سرعت دانلودم از سرور های خارجی محدود میشد تا اینکه از این سرویس های افزایش سرعت دانلود (اینترانت به اینترنت ) گرفتم سرعتم عالی شد توی 9 روز 36 گیگ دانلود کردم اماااااااااا شاتل زد دوباره محدودم کرد هم داخلی هم خارجی داره اشک مارو در میاره یه 100 رحمت به دیال اپ .میخوام ارتفا سرویس بدم محدودیتم برداشته بشه.حالا بنظرتون art 3 بگیرم ارزش داره یا art 2 بگیرم؟حداقل تبادل ترافیک توی ارت 3 رو زده 17 ولی خیلی بیشتر از اینا باید باشه .اگه کسی اطلاع داره میشه بگه چقدره؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .اقا من 2 سالی میشه art 1 دارم .محدود میشدمو در مییومدم از محدودیت .البته فقط سرعت دانلودم از سرور های خارجی محدود میشد تا اینکه از این سرویس های افزایش سرعت دانلود (اینترانت به اینترنت ) گرفتم سرعتم عالی شد توی 9 روز 36 گیگ دانلود کردم اماااااااااا شاتل زد دوباره محدودم کرد هم داخلی هم خارجی داره اشک مارو در میاره یه 100 رحمت به دیال اپ .میخوام ارتفا سرویس بدم محدودیتم برداشته بشه.حالا بنظرتون art 3 بگیرم ارزش داره یا art 2 بگیرم؟حداقل تبادل ترافیک توی ارت 3 رو زده 17 ولی خیلی بیشتر از اینا باید باشه .اگه کسی اطلاع داره میشه بگه چقدره؟
    شما پله به پله ارتقا بده؛ آرت 1 داشتی و محدود شدی، حالا آرت 2 بگیر، بعد که محدود شدی آرت 3 بگیر و ....
    ولی از من می شنوی از این شرکت آشغال بیا بیرون؛ تا کی میخوای سروسیتو ارتقا بدی و به این شارلاتانا باج بدی که سرعتت بره بالا!!!
    اگه حتما سرویس نامحدود می خوای،به نظر من برو از فن آوا نت بگیر؛ نامحدوداش واقعین، یعنی هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی؛ سرویس 1 مگ نامحدودش 65 تومنه...
    اگه سرویس محدود می خوای که اون بحثش جداس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما پله به پله ارتقا بده؛ آرت 1 داشتی و محدود شدی، حالا آرت 2 بگیر، بعد که محدود شدی آرت 3 بگیر و ....
    ولی از من می شنوی از این شرکت آشغال بیا بیرون؛ تا کی میخوای سروسیتو ارتقا بدی و به این شارلاتانا باج بدی که سرعتت بره بالا!!!
    اگه حتما سرویس نامحدود می خوای،به نظر من برو از فن آوا نت بگیر؛ نامحدوداش واقعین، یعنی هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی؛ سرویس 1 مگ نامحدودش 65 تومنه...
    اگه سرویس محدود می خوای که اون بحثش جداس
    اگه میشد میومدم بیرون ولی کمه کم 2 هفته طول میکشه خط رو خالی کنن دنگو فنگ داره.زیاد دانلود نمیکنم تعطیلاته مصرف زیاده بعد دیگه فکر میکردم با این سرویس اینترانت به اینترنت محدودیت درکار نیست .ماهی 30-40 گیگ مصرف دارم به نظر شما ارت 3 برای 50 گیگ مصرف جواب میده؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اونجا رو ول کن حاجی شما خودت بهتر می دونی آرت 4هم که بگیری ماهی 50-60تومن هم پیاده بشه دانلود از 30-40گیگ بزنه بالا خدافظی

آرتها فقط اسمش نامحدوده...

خوب این از داستان نامحدود که می بینیم شاتل نمی تونه رقابت کنه

حالا میام سر داستان پینگ
    شما فکر کنم اصفهان بودی دیگه درسته؟ من صحبت مخابرات تهران رو می کنم نه اصفهان وقتی مشکلی نداره برای بنده بیام بگم مخابرات خرابه؟!

بله حرف شما در مورد مخابرات درست بود ولی 2سال پیش که چپ و راست قطع می شد و کیفیت شاتل واقعا اون زمان بهش برتری داشت اما الان این نسبت داره برعکس میشه دقیقاً !

دوست داشتی من ساعت پیک ترافیک هم برات پینگ میزام ببین اوضاع چه جوریه

حالا سوال من از شما اینه چرا من که مشترک 8ساله شاتل هستم باید برم تخلیه بزنم چرا نیام و آگاه سازی نکنم ملت رو که نگیرند از شاتل چون همون طور که در صفحات قبل هم بیان شد اینه اوضاع سرویس دهیش!
    قطعا بنده هم از شاتل استفاده خاص خودشو داره 4تا دستگاه با LAN به اون مودم وصل هستند که استفاده ترافیک خاصی ندارند پس من چیکار میکنم؟ میرم طرح تبدیل به 1ساله می کنم که هم کمتر پول بدم (50%کاهش درآمد شاتل) وقتی هم تو خونه چندین دستگاه به مودم مخابرات وصل هست و حالا یا دانلود انجام میدن یا وبگرید اختلالی توی پینگ 200شاتل دیگه پیش نیاره هم حجم منو بکشه!

بازم میگم اگر شاتل اصولاً سرویس 2مگ نامحدود میداد بنده اون یکی خط هم شاتل میگرفتم شک نکن ولی شما خودتم می دونی که آرتها هم محدود هستن! وقتی گوشی من فقط روی 800مگ مصرف دیتا داره کار عقلانی نیست گرفتن اینترنت محدود!
    بنده محل تحصیل و کارم در حال حاضر تهران هست و فقط اوقات تعطیلی دانشگاه و محل کار اصفهان میام
    تجربه بنده هم از مخابرات تهران بود و هم سرویس نامحدود و هم محدود 2 مگابیتیش را تست کردم. البته چندین بار هم در بازه های زمانی مختلف تست کردم(خونه یکی از اقوام بود که من هر چند وقت یکبار سر میزدم که اون هم چند وقت پیش با توصیه بنده شاتل گرفتن و خیلی راضی تر هستند)

در مورد اینکه ارت4 حجم از 30-40 گیگ رد بشه کاملا اشتباه هست. این اتفاق تقریبا می تونم بگم غیر ممکن هست.کلا حداقل اگه 2 برابر حجمی که شاتل نوشته رو توی کل بازه یک ماهه قراردادت استفاده کنی هم محدود نمیشی(مثلا آرت 1 تقریبا میشه با قطعیت گفت تا 20-25 گیگ محدود نمیشه)
    اینطور که توی تاپیک مخابرات تهران چند روز پیش خوندم به کاربر جدید سرویس نامحدود بالاتر از 512 نمی دن(حالا نمی دونم شاید منظورشون به کاربر عادی بوده که نمی دن)اگه اینطور هست که این مخابرات تهران هست که کم اورده...و من تضمین میدم با سرویس آرتی که 2 مگ اعلام شده حداقل 2 برابر حجمی که با مخابرات تهران میشه گرفت رو میشه گرفت

هیچ کس نمیگه نیا روشن سازی کن ولی اگه سرویس های شاتل اینقدر بده عقل و منطق حکم می کنه تخلیه کنی و از شرکت دیگه ای سرویس بگیری
    ولی شما نه تنها از شاتل سرویس میگیری بلکه سرویس شبانه رایگانش هم میگیری...یعنی می دونی که این سرویس نسبت به پولی که از شما میگیره برات سود هم داره و از شرکت های دیگه بهتره
    استفاده شما از سرویس شاتل چی هست که شاتلی که از نظر شما آشغاله رو تخلیه نمی کنی؟

در ضمن همون ایرانسلش هم یک شبه قیمت تعرفه هاشو 2برابر کرده انقدر اینجا اعتراض کردیم و اطلاع رسانی شد در شبکه های اجتماعی که ایرانسل مجبور شد قیمتهاشو حتی از قیمت سابق خودش ارزان تر کنه نمی دونم شما دیدی یا نه؟ چون اکثرا عید به عید بنده شما رو می بینم در انجمن
    تا جایی که من یادم هست ایرانسل گرون کرد و ارزون نکرد.فقط به بهانه 22 بهمن قیمت های قدیمی رو با عنوان 50% تخفیف اعلام کرد. الان هم چک کردم ایرانسل قیمت بسته هاشو کاهش نداده...فقط 50% تخفیف گذاشته و فردا می تونه بگه تخفیف برداشته شده
    پس خواهش می کنم دفعه دیگه درست اطلاع رسانی کنید
    بنده عذرخواهی می کنم از شما که وقتم مثل شما آزاد نیست که همیشه توی این سایت در دسترس باشم
    راستی یک سوال شما مطمئنی مشترک 8 ساله شاتل هستی؟

بنده که مشتری 3-6 ساله شاتل هستم(دقیقا یادم نیست چه قدر وقته مشتریشون هستم)بهتون قول میدم مخابرات تا 10 سال دیگه هم به شاتل نمیرسه.دلیلش هم روشنه...شرکت دولتی توان رقابت با شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی رو نداره.
    شما هم جزو استثنا هایی هستی که از اینترنت مخابرات راضی بودی و هستی(کافیه یک سر به تاپیک مخابرات تهران بزنی می بینی که اکثریت از مخابرات به خاطر نامحدود بودن و ارزون بودن استفاده می کنند و نه کیفیتش)مطمئن باش اگه کیفیت مخابرات به این خوبی بود با توجه به قیمت سرویس هاش و نامحدود بودنش تمام شرکت های خصوصی ورشکست می شدند ولی همانطور که می بینی این مخابرات هست که ورشکست شده
    خلاصه من گفتنی هارو گفتم و فکر می کنم نتیجه گیری هم برای همه روشن هست.از نظر من و با توجه به حرفتون اگه کسی اینقدر از یک ISP ناراضی باشه امکان نداره 8 سال بتونه اونو تحمل کنه
    حالا قضاوت با دوستان

8. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

همه میگن از این شرکت آشغال جمع کنین ولی خودشون میمونن عجیبه
    نترسین با 1، 2 نفر کم شدن نت شماها پینگش نمیاد پایین یا سرعت دانلود نمیره بالا
    ملتو میترسونن از شاتل انگار بقیه شرکتا خدان والا ما که این همه شرکت عوض کریدم آخرش رسیدیم به شاتل
    2 ، 3 تا شرکت حرف اولو تو نت میزنن که از همشون نت داشتم هیچکدومشون مثه شاتل stable هم پینگ هم دانلود نبوده
    burst منم در تعجبم اینا همش بد میگن
    ولی در کل به نظر من تا امروز این بهترین سرویسی بوده که گرفتم

10. 3 کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

همه میگن از این شرکت آشغال جمع کنین ولی خودشون میمونن عجیبه
    نترسین با 1، 2 نفر کم شدن نت شماها پینگش نمیاد پایین یا سرعت دانلود نمیره بالا
    ملتو میترسونن از شاتل انگار بقیه شرکتا خدان والا ما که این همه شرکت عوض کریدم آخرش رسیدیم به شاتل
    2 ، 3 تا شرکت حرف اولو تو نت میزنن که از همشون نت داشتم هیچکدومشون مثه شاتل stable هم پینگ هم دانلود نبوده
    burst منم در تعجبم اینا همش بد میگن
    ولی در کل به نظر من تا امروز این بهترین سرویسی بوده که گرفتم
    • سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیز موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.
    داداش از نظر من شرکتی که همچین چیزی تو سایتش زده حداقل واسه کسی که کارش دانلوده مفت نمیرزه

من خودم زمانی که صبانت قانون 2 برابر حجم و آورد می خواستم تخلیه کنم این جملرو که دیدم از فکرش اومدم بیرون

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بنده محل تحصیل و کارم در حال حاضر تهران هست و فقط اوقات تعطیلی دانشگاه و محل کار اصفهان میام
    تجربه بنده هم از مخابرات تهران بود و هم سرویس نامحدود و هم محدود 2 مگابیتیش را تست کردم. البته چندین بار هم در بازه های زمانی مختلف تست کردم(خونه یکی از اقوام بود که من هر چند وقت یکبار سر میزدم که اون هم چند وقت پیش با توصیه بنده شاتل گرفتن و خیلی راضی تر هستند)

در مورد اینکه ارت4 حجم از 30-40 گیگ رد بشه کاملا اشتباه هست. این اتفاق تقریبا می تونم بگم غیر ممکن هست.کلا حداقل اگه 2 برابر حجمی که شاتل نوشته رو توی کل بازه یک ماهه قراردادت استفاده کنی هم محدود نمیشی(مثلا آرت 1 تقریبا میشه با قطعیت گفت تا 20-25 گیگ محدود نمیشه)
    اینطور که توی تاپیک مخابرات تهران چند روز پیش خوندم به کاربر جدید سرویس نامحدود بالاتر از 512 نمی دن(حالا نمی دونم شاید منظورشون به کاربر عادی بوده که نمی دن)اگه اینطور هست که این مخابرات تهران هست که کم اورده...و من تضمین میدم با سرویس آرتی که 2 مگ اعلام شده حداقل 2 برابر حجمی که با مخابرات تهران میشه گرفت رو میشه گرفت

هیچ کس نمیگه نیا روشن سازی کن ولی اگه سرویس های شاتل اینقدر بده عقل و منطق حکم می کنه تخلیه کنی و از شرکت دیگه ای سرویس بگیری
    ولی شما نه تنها از شاتل سرویس میگیری بلکه سرویس شبانه رایگانش هم میگیری...یعنی می دونی که این سرویس نسبت به پولی که از شما میگیره برات سود هم داره و از شرکت های دیگه بهتره
    استفاده شما از سرویس شاتل چی هست که شاتلی که از نظر شما آشغاله رو تخلیه نمی کنی؟

تا جایی که من یادم هست ایرانسل گرون کرد و ارزون نکرد.فقط به بهانه 22 بهمن قیمت های قدیمی رو با عنوان 50% تخفیف اعلام کرد. الان هم چک کردم ایرانسل قیمت بسته هاشو کاهش نداده...فقط 50% تخفیف گذاشته و فردا می تونه بگه تخفیف برداشته شده
    پس خواهش می کنم دفعه دیگه درست اطلاع رسانی کنید
    بنده عذرخواهی می کنم از شما که وقتم مثل شما آزاد نیست که همیشه توی این سایت در دسترس باشم
    راستی یک سوال شما مطمئنی مشترک 8 ساله شاتل هستی؟

بنده که مشتری 3-6 ساله شاتل هستم(دقیقا یادم نیست چه قدر وقته مشتریشون هستم)بهتون قول میدم مخابرات تا 10 سال دیگه هم به شاتل نمیرسه.دلیلش هم روشنه...شرکت دولتی توان رقابت با شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی رو نداره.
    شما هم جزو استثنا هایی هستی که از اینترنت مخابرات راضی بودی و هستی(کافیه یک سر به تاپیک مخابرات تهران بزنی می بینی که اکثریت از مخابرات به خاطر نامحدود بودن و ارزون بودن استفاده می کنند و نه کیفیتش)مطمئن باش اگه کیفیت مخابرات به این خوبی بود با توجه به قیمت سرویس هاش و نامحدود بودنش تمام شرکت های خصوصی ورشکست می شدند ولی همانطور که می بینی این مخابرات هست که ورشکست شده
    خلاصه من گفتنی هارو گفتم و فکر می کنم نتیجه گیری هم برای همه روشن هست.از نظر من و با توجه به حرفتون اگه کسی اینقدر از یک ISP ناراضی باشه امکان نداره 8 سال بتونه اونو تحمل کنه
    حالا قضاوت با دوستان
    با تک تک حرفات موافقم burst عزیز، در حال حاضر داخل همه شهرها شاتل بهترین کیفیت سرویسو داره و این همون چیزی هستش که کاربرا چند ماه قبل شاتلو به عنوان isp برتر انتخاب کردن ، شاتل حرف نداره ، من چند بار زنگ زدم تشکر هم کردم به خاطر کیفیت سرویساشون فقط شاتل

13. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •