داداش مهمون حبیب خداست معلومه هوای اونا رو داره
داداش مهمون حبیب خداست معلومه هوای اونا رو داره
چه حبیبیه اینطور اذیت کنه؟
سلام
توصیه به همه ی ذکور:
محتوای مخفی: !
دوستا لطفا بخونید نظرتون رو این جا بهم بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره ۳۹۱۳ مال من هست تا الان اخرین پست هست
حالا دوروز به جایی نمیخوره منم کنکوری عستم ۷ ام هم امتحان دارم هنچز نصفش رو هم نخونم
دوستانی که به اصفهان میخواهند بیان در ایام عید و یا از جاده های اصفهان رد میشید هر لباسی میارید لباس گرم هم بیارید امروز از عصر شروع کرده بارون تند و درشتی میاد تو اصفهان و جاده ها و ... هم یه فکر کنم خیس باشه تو رانندگی دقت کنید که مشکلی براتون پیش نیاد
اینشاالله خوش بگذره بهتون
رود خونه هم یه خورده اب داره بد نیست
از بهترین هتل های اصفهان میتونم به هتل عباسی اشاره کنم که یه ساختمون قدیمی هم داره و معماری سنتی ایران رو داره و هتل اسمان که هتل بین المللی هست و بسیار شیک و باحاله اون بالاش هم می چرخه فکر کنم قسمت رستورانش میشه استخر و جلوزی و سونا و .... داره به نزدیک رود خونه هست و به پارک اصفهان و پل ها نزدیکه تو یکی از مهم ترین و بهترین خیابون های اصفهان هم قرار داره فکر کنم از هتل بشه کوه صفه رو هم دید که اگر پیدا باشه قشنگه از جاهای دیدنی هم که بجر ساختمان های سنتی مثل بیستون و ... میتونم به کلیسای وانک که نزدیک به هتل اسمان هست اشاره کنم که جالبه دیدنش ارزش داره و اون منطقه هم یه بافت قشنگ داره رستوران خانگستر رو میتونم بهش اشاره کنم که خیلی معروفه توی اصفهان نزدیک کلیسا هست و پارک صفه رو هم اگر تونیستید برید که تفریحی هست دیگه تو کوه هست مثل پارک های دیگه ولی جای قشنگیه و بد نیست اگر وقت کردید سر بزنید از اونجا کل اصفهان پیدا هست دیگه هم چیز خاصی یادم نمیاد از جاهای دیدنی رستوران صفه از بهترین رستوران های اصفهانه و خیلی غذای خوبی داره با قیمت معقول اونم به هتل اسمان نزدیک هست تو خیابون حکیم نظامیه کلا هتل اسمان رو اگر بیایید چون مرکز شهر هست به همه جا دسترسی داره خیلی خوبه و امکانات خوبی جمع شده توی اون منطقه مراکز خرید پوشاک و .... اونجا هستن میدان امام رو حتما برید خیلی قشنگه بازار خوبی داره و صنایع دستی اونجا هست هر چیزی که بخواهید نقره و .... تا عتیقه و خاتم کاری و ... همه اون جا هست استخر خوب میتونم به استخر ابسار رو بگم که خیلی تمیز هست ولی گرونه یه خورده فکر کنم بلیتش ۲۰ باشه و استخر کارگران هست نزدیک مجتمع پارک حدود بیمارستان شریعتی باز نزدیک به هتل اسمان هست و با خانه کارگر طرف قرار داد هستن تا جایی که میدونم اگر هوس استخر کردید خوبه تازه تعمیر شده و دیگه خود مجتمع پارک هم که مرکز خرید هست خیابون برج یه برج داره که اسمش رو یادم نمیاد اونم از همون طرف بیمارستان شریعتی میشه رفت که باز نزدیک به هتل اسمان هست و تو منطقه حکیم نظامی کلا رستوران ها و مراکز خرید خوب وجود داره پل ها رو میتونید پیاده هم برید ولی ممکنه طول بکشه مثلا از هتل اسمان که برید به طرف پل خواجو و ... ممکنه یک ساعتی پیاده روی تو پارک داشته باشد کنار رودخونه دیگه چیز خواصی به نظرم نمیرسه که ممکن باشه به مسافرا کمک کنه منار جنبون رو هم نمیزارن برید بالا مناره ها رو تکون بدید![]()
Last edited by 1376MAXIMUM; 22-03-2015 at 23:35.
من فردا باید برم سرکارکاشکی چهارشنبه هم تعطیل بود با پنج شنبه جمعه تعطیلاتمون یکسره میشد
![]()
[emoji1] [emoji1]
مامان منم فردا سر کار باید بره
معلوم پشتت باد خورده ها [emoji12]
جاتون خالی چاهارشنبه خوزستان تعطیل اعلام شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)