در قسمت فانکشن یا ستینگ،دیسپلی ، کالر سلکت، وارد که بشین نزدیک بیست و اندی رنگ می تونین انتخاب کنین،اگر موفق نشدین بگین برم مرحله به مرحله ببینم بیام بنویسم.
در قسمت فانکشن یا ستینگ،دیسپلی ، کالر سلکت، وارد که بشین نزدیک بیست و اندی رنگ می تونین انتخاب کنین،اگر موفق نشدین بگین برم مرحله به مرحله ببینم بیام بنویسم.
دوست عزیز دقیقا همین کارو میکنم البته اینو بگم من قبلا یبار اینکارو کرده بودم وثابت شده بود وعلت باز شدن باتری برگشت به حالت قبلش یعنی رندوم عوض میشه الان هرکاری میکنم ثابت نمیشه .
دقیقا تا کالرسلکت میرم یکی از 24رنگ باولوم میچرخونم رو انکه میخوام مثلا13 وای میایستم دوباره پیچ ولوم و به نشونه اوکی فشار میدم داخل مگه همین نیست ؟
تازه با گزینه یوزرشم امتحان کردم ثابت نمیشه
راستش برای من پیش نیامده، روی رنگ مورد نظر که رسیدین بک کنین و دکمه رو فشار ندین بازهم عوض می شه؟
این کارم کردم بازم ثابت نمیشه اعصاب میریزه بهم دام عوض میشه
این کارم کردم بازم ثابت نمیشه اعصاب میریزه بهم دام عوض میشه
سلام .دوستان من خیلی سرم از سیستم صوتی نمیشه با یه تحقیق تو نت به این سیستم رسیدم
آمپ : kenwood 8400
بلندگو :infinity 693.11i
ساب :kenwood kfd-hqr 3000
پخش: pioneer deh-x3750ui
خواستم بدونم این سیستم چه طوره؟یعنی همخونیش خوبه ؟و از همه مهم تر هنوز نتوسنتم کامپوننت مناسب رو انتخاب کنم یه کامپ مناسبم معرفی کنین
یک راه دیگم اینکه کلاً پخش رو از اون سوراخ ریز پشت پنل ریست کنین شاید درست بشه![]()
راستی یک درخواست از مدیریت عزیز یا سایر دوستان که توانش رو دارن دارم
چون پخش 7056 تنظیمات بسیار متنوع و زیادی داره اون بخش از تنظیمات که تخصصی تر هست رو اگر توضیح داده بشه که چه کاری انجام می ده و عدد معقول برای اون چی هست کمک بسیار زیادی به امثال من می شه و چون تو کل نت تهمچین چیزی پیدا نکردم فروم رو یک سر و گردن بالا میبره با تشکر![]()
سلام
در این ساعات پایانی سال 93 آرزو میکنم همه دوستان گلم سال جدید رو با سلامتی ،شادابی و بهروزی آغاز نمایند.
ان شاءالله سالی پر خیر و برکت در انتظار همگی باشه
نه متاسفانه امیر جان سراغ ندارم.
سلام ممنونم
نه نه اصلا. من فقط گفتم این مطلبی که بنده قبلا عرض کردم یه امر سلیقه ای هست.به نظر شخصی من زمانی که ما صدا رو با اکولایزرها تغییر میدهیم در واقعا در سورس موزیک دست بردیدم.من p99 رو هم نصب کنم فلت گوش میکنم.
DAC مخفف Digital to Analog Convertor هست.یک مبدل دیجیتال به آنالوگ.یک مدار الکتریکی داخلی که اعداد گسسته دیجیتالی را به سیگنال های پیوسته تبدیل می کند.
هر چه تعداد بیت های مبدل مذکور بیشتر باشد ، دستگاه از کیفیت بالاتری برخوردار است. یعنی 24Bit از 16Bit کیفیت بالاتری داره.
سلام
من چیزی از پخش سر در نمیارم
روی پراید میخوام یه پخش ببندم که هزینه زیاد نکنم و فعلا هم قصد ساب و آمپ ندارم تا وقتی پول دستم بیاد
تا 250 میخوام واسه پخشم خرج کنم البته خود پخش فقط
چی بهتره بنظرتون؟
چهار خروجی باشه
حتما فلش بخوره
CD هم بخوره که چه بهتر
چیزی که بعدا خواستم ارتقا بدم مشکل پیش نیاد و بتونم ساب و آمپ اضافه کنم
همه میگن پایونیر بخر
تو این قیمت چیزی پیدا میشه یا مجبورم بیشتر هزینه کنم؟
برای داخل در جلو باند پایونیر TS-G1644R دارم که ماگزیمم 250وات و توان اسمیش 40 و امپدانس 4 اهم
برای عقب چی بگیرم؟
شنیدم کنوود 718 و پایونیر 6975 خوبن
بنظرتون باند جلو رو عوض کنم یا مناسبه؟
Last edited by porya_1986; 21-03-2015 at 03:52.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)