کلن بعضی ها حوصله فیلم طولانی رو ندارن به نظرم مشکلی نداره یه فیلمو تو دو سه پارت دید
کلن بعضی ها حوصله فیلم طولانی رو ندارن به نظرم مشکلی نداره یه فیلمو تو دو سه پارت دید
دقیقا توی 3پارت فیلمو دیدم.شما دقت کنید بعضی صحنه هاش واقعا بی دلیل کش پیدا میکرد.با کلیت فیلم مشکلی ندارم قشنگ بود ولی زمان بعضی صحنه ها بیش از حد طولانی بود.فکرکنم اون زمان صحنه های حذف شده فیلم نداشتن وگرنه سرجمع فیلم 1ساعت 40دقیقه میشد![]()
چی بگم والا سلیقه ها متفاوته دیگه : دی
من که اصلن مشکلی با ارام و کم دیالوگ بودن فیلم ها ندارم : |
اسم شریف رو هم نمیدونم
بذارید براتون مصداق بیارم.بعنوان مثال از فیلم های طولانی بگم...فیلم پدر خوانده یا صورت زخمی یا ارباب حلقه ها و یا حتی همین شاهکار اخیر نولان.آدم از تک تک صحنه ها و دیالوگ ها لذت میبرد که بنظر من توی شکارچی گوزن اینطور نبود
البته بقول شما سلیقه ها متفاوته![]()
جواد هستم
البته این فیلم های که مثال زدید درسته طولانی هستن ولی از نظر موضوعی زیاد به این فیلم شبیه نیستن.... شما مثلن apocalypse now رو ببینید اونوقت اگر خوشتون نیومد دیگه صد در صد سلیقه متفاوت با بنده دارید دیی
مثلن فرمودید که بیشتر فیلم های حدید میبینید ولی من دیگه در حالت عادی از دهه نود بالا نمیام مگر در موارد خاص مثل همین فیلم جدید نولان.... کلن فیلم جدید شاید در سال کمتر از ده تا ببینم...
جواد عزیز مثال خیلی خوبی زدید چون دقیقا از اینک آخرالزمان خوشم نیومد.بله من اکثرا فیلم های جدید میبینم جز شاهکارهای گذشته رو که چندتاشون رو اسم بردم.سلیقه ها متفاوته
جدی جدی دارم نگران سید میشم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hp722; 18-03-2015 at 00:44.
آخی.
اون آخرا داشت میگفت میخوام وصیت نامه و اینا بنویسم!!!
بگردیم وصیت نامه رو پیدا کنیم![]()
رفته بود یه مشت توپ و فشنگ گرفته بود دیگه
شما که میگردی دستت درد نکنه اون user & pass لیچرش رو هم بمن بده و همینطور اکانت تاینیش رو![]()
دیروزم که زده بود پاش و ناقص کرده بود ...
به فکر خوش که نیست هیچی به فکر یوزر و پسورد لیچر ما هم نیستش
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)