تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 755 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash the archer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نرم افزار خاصي نميخواد. فقط موقعي كه روي گزينه File> Print كليك كرديد توي قسمت Print Range گزينه Even Pages (صفحات زوج) يا Odd Pages (صفحات فرد) را انتخاب كنيد.
    javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟

شاد و پيروز باشي

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

>javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟

اگه وجود نداشته باشه راهي براي اضافه كردنش سراغ ندارم. شايد با دانلود آخرين ورژن از درايور اون پرينتر، بتونيد اين كار رو بكنيد. اما بعيد مي دونم وجود نداشته باشه چون تا به حال با پرينترهاي مختلف قديمي و جديد كار كرده و تمام آنها، يك نماي استاندارد Print Dialog box دارند كه در تنظيمات آن، حتماً گزينه هاي Even pages و Odd pages در جايي وجود دارد. مثلاً مال خودم اينجوري هست:

اگه باز هم گزينه مربوطه رو پيدا نكرديد، لطفاً يه عكس از Print Dialog تون (ترجيحاً توي برنامه Word) ارسال كنيد و نوع چاپگر رو هم ذكر كنيد تا شايد راهش رو كشف كنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

javad2625 جان از لطفي که کردي يک دنيا ممنونم ؛ هر دو عکس رو گزاشتم اولي در IE و دومي در Word .
    در word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه

ممنون از کمکت

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته فکر مي کنم با همين هم مشکلم حل بشه ؛ اول با word پيرينت ميگيرم بعد اونجا اين کارو انجام ميدم ؛ فقط اميدوارم وقتي ميره تو word کادرها درست از آب در بياد
    بي نهايت از کمکت ممنونم javad جان

داره خودمونی میشه f4l2z4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اگه چندكاره ليزري مي خواهيد من چندكاره هاي سامسونگ را پيشنهاد مي كنم. به دليل دو مزيت نسبت به كنن:
    1- قابل شارژ هستند
    2- علاوه بر اسكنر تخت، اسكنر تغذيه خودكار يا (ADF) هم دارند.

ضمن اين كه از لحاظ كيفيت و سرعت اسكن و پرينت مناسبند. قيمت نسبتاً مناسبي هم دارند. مدل هاي سه كاره 4100 به بالا (قيمت 260 به بالا) و چهاركاره 4216 به بالا (قيمت 320 به بالا) خوب هستند.

مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

>مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟

كنن شارژ نميشه. اچ پي شارژ ميشه. اما قيمت اچ پي نسبت به سامسونگ 30% گرانتر هست. يعني سامسونگ چهاركاره داراي اسكنر تخت 320 تومان در حالي كه اچ پي 4 كاره داراي اسكنر تخت 450 تومان است.

داره خودمونی میشه f4l2z4d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

>مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟

كنن شارژ نميشه. اچ پي شارژ ميشه. اما قيمت اچ پي نسبت به سامسونگ 30% گرانتر هست. يعني سامسونگ چهاركاره داراي اسكنر تخت 320 تومان در حالي كه اچ پي 4 كاره داراي اسكنر تخت 450 تومان است.
    فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ر word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه
    اگه اين سرويس را براي چاپ پشت و رو نياز داريد، در IE هم يك روش مشابه وجود داره:
    در كادرمحاوره اي Print:
    Preferences> Finishing> Print On both Sides
    در اين صورت ابتدا، صفحات زوج چاپ ميشه و سپس از شما خواسته ميشه كه در جهتي كه توي شكل خود برنامه نشون داده، كاغذها رو مجدداً داخل دستگاه بگذاريد تا روي ديگر آنها هم چاپ شود.

فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!
    من از دو نمايندگي مختلف كنن پرسيدم، گفتند كه هر چند بعضي ها چاپگرهاي كنن را شارژ مي كنند اما ما اصلاً‌اين كار را توصيه نمي كنيم و خودمان هم آنها را شارژ نمي كنيم. بر همين مبنا گفتم قابل شارژ نيست. اگر كسي تجربه كار با چاپگر كنن را دارد لطفاً نظر دقيق تري در اين باره بدهد. چون اگر قابل شارژ باشند، ما هم ميخوايم.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

javad2625 جان ممنونم ؛ پيروز باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

لطفاً دوستان پيشنهاد بدن...
    يه پرينتر رنگي كه قيمتش در محدوده 200 تا 300 هزارتومن باشه. تا قطع A3 رو پشتيباني كنه. مواد مصرفي اون گرون نباشه و براي چاپ عكس هم مناسب باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •