من که از کارایی که به بهانه ی ۴شنبه سوری میکنن بدم میاد. مث آدم میشینم تو خونه؛ تو بازی آنلاین به اندازه ی کافی آتیش میزنیم و می ترکونیم...
Sent from my ST15i using Tapatalk
من که از کارایی که به بهانه ی ۴شنبه سوری میکنن بدم میاد. مث آدم میشینم تو خونه؛ تو بازی آنلاین به اندازه ی کافی آتیش میزنیم و می ترکونیم...
Sent from my ST15i using Tapatalk
امشب عملیات دلتا هست بریزید مردم وتیکه پاره کنید
در خونه یا زنگ خونه مردمو بزنید ...درکه باز شد بمب دود زا ..یا کپسولی پرت کنید فرارکنید ...یادتون باشه کاری با مغازه یا تاکسی یا پاساژ هانداشته باشید
ماکه امشب بابمب دود زا کلی برنامه داریم گروهی ..اونم چه دودی همرا صدایه نوازش کپسولی
Last edited by امید رض; 17-03-2015 at 15:09.
بهونه چیه بابا چهار شنبه سوریه دیگه سور هم که میشه جشن و شادی و .... خوب جشن و شادی هم الان این شکلیه ۵۰ سال پیش یه شکل دیگه بود قبلش یه شکل دیگه هست ۵۰ سال دیگه هم یه شکل دیگه چه حرفیه به بهونه چهار شنبه سوری چهار شنبه سوری جشن هست همیشه که نمیشه شاد بود و زد و رقصید
درسته؟
به شخصه میشینم خونه فیلمم رو نگاه میکنم.به بهانه چهارشنبه سوری ملت هرکاری دلشون میخواد میکنن و از عُرف شدیدا خارج میشن.والا آدم یاد فیلم پاکسازی میفته
یه چندتا موشک از اون چوبی بلندا رو مستقیم بزارید وسط خیابون نشونه گیری کنید به خونه ها و بلند دادبزنید وبگید بسویه بینهایت وفراتراز آن بعد روشنش کنید بعد با دست سفت بگیرید تا موشکه ازدستتون درنره بزنه خونه مردم رو داغون کنه
یابشینید توخونتون از برنامه هایه هزارساله تکراریه شبکه هایه تلویزیون لذت ببرید
Last edited by امید رض; 17-03-2015 at 17:05.
دو فیلم لاک پشت های نینجا و تبدیل شوندگان4 هزارساله نیست.امسال فیلم های خوبی رو در نظر گرفتن برای پخش
یه جوری میگی تبدیل شوندگان 4 انگارتلویزیون میخواد American Pieنشون بده![]()
آقای رجب شما برید همون چیزهایی که میخواید رو انجام بدید.هرکس نسبت به روحیه خودش.درضمن تبدیل شوندگان خیلی قشنگ تر از اون فیلمی هست که اسم بردید
ای خدا ای خدا ای خدا
یعنی بدترین خبر دم عید رو شنیدم قراره برامون مهمان بیاد خانوادگی
اه میخواستم بشینم عید درس بخونم واسه کنکور اخه روزای تعطیل من خیلی بهتر درس میخونم و از طرفی این عید رو ما نرفتیم مسافرت میخواستیم خانوادگی دورهم باشیم
خوشبحالتون خوشبحال شما اگه از دید و بازدید عید خوشتون میاد.
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
همینجوریش داریم از صداش مستفیض میشیمحداقل بذار نبینم اون کارهایی رو که نباید ببینم
بذار فکر کنم فقط دارن ترقه و ... میزنن
من الان تو بازی، اینقدر هیجان بم وارد میشه که اصلا هیچ چیزی بیشتر از بازی آنلاین بهم انرژی نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)