تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1738 از 2365 اولاول ... 73812381638168817281734173517361737173817391740174117421748178818382238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,371 به 17,380 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماشینتون چیه؟
    MX12plus BR آدیو سیستم خیلی صدای بهتری بهتون میده.قیمتش هم 510 تومن هست.

اینم لینک جهت بررسی بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقا حمید ماشینم سورن هست.

والا آقا حمید شما کارتون عالیه و همیشه بهترین جنس رو پیشنهاد میدید ولی این قدر نمیخوام برا ساب هزینه کنم منظورم این بود یه چیزی تو رنج همین 250-300 باشه. مگه 121LT ساب خوبی نیست؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ضبطی که خروجی 2.5 ولت داشته باشه معمولا گین رو آخرش چقدر باز میزارن رفتم پیش نصاب برای تنظیم 6995ex دیدم گین رو از 1 یخورده بیشتر گذاشته داره میره به سمت 0.5 همینطور که قبلا گفتم آمپ هم 526 کنوود هستش به نظر شما برای آمپ یا باند مشکلی پیش نمیاد؟
    حالا نمیدونم آمپلی ضعیف هست مشکل چیه من قبلا خودم تست کردم دیدم گین رو تا نیم هم میشه باز کرد و صدا مشکلی نداره بعد ترسیدم به آمپلی یا باند فشار بیاد گین رو کم کردم به نظر شما زیاد کنم؟
    سلام
    سعید جان اسپیکر شما 130 وات RMS هست اونوقت شما داری بهش 60 وات ورودی میدید.
    به هیچ عنوان نباید خیلی گین باز یا بسته باشه.هیچ کدوم صحیح نیست. 100% به آمپ فشار وارد خواهد شد و آسیب خواهد دید.اگر کم باز کنید اسپیکر درایو نمیشه و اگر زیاد باز کنید پدیده کلیپینگ و دیستورش بوجود میاد و باعث آسیب رسوندن جدی به اسپیکر میشود.
    شما باید آمپ قویتری نصب کنید. حد اقل 100 وات باید به اسپیکر ورودی بدید.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید ماشینم سورن هست.

والا آقا حمید شما کارتون عالیه و همیشه بهترین جنس رو پیشنهاد میدید ولی این قدر نمیخوام برا ساب هزینه کنم منظورم این بود یه چیزی تو رنج همین 250-300 باشه. مگه 121LT ساب خوبی نیست؟
    سلام خواهش میکنم لطف دارید.
    سابها و کلا اسپیکرهای سونی خیلی جالب نیستند.
    پس تو این رنج میتونید پایونیر TS-WX 305 B بگیرید. 300 تومن قابل تهیه هست اگر خواستین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما این و برادرانه میگم همیشه سعی کنید یا وارد یه بازی نشوید یا اگر میشوند قدرتمند و تکمیل وارد بشید.
    سیستم صوتی هم مثل یه بازی هست کسی که با دقت و وسواس هزینه میکنه و قطعاتش رو انتخاب میکنه برنده هست
    دلیل عرضم چیه؟
    این هست که اغلب قطعات رده متوسط و پائین چون کیفیت و متریال خوبی ندارن بعد مدت کوتاهی باعث خستگی گوش سردردها و کلا زده شسدن از موسیقی رو به انسان منتقل میکنه. اغلب دوستان بعد مدت کوتاهی مجبور به فروش کل سیستم و یا کنار گذاشتن آن و یا مجبور به پرداخت هزینه مجدد و انتخاب قطعات بهتر (که باید همون ابتدا این کار را انجام میدادند) خواهند شد.
    تو همین فروم خودمون کم نیستن از این دوستان.
    ببخشید که من فضولی و دخالت کردم،

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حمید جان قبلا به من نگفته بودی که co609 کواکسیال هست؟؟؟
    آخه من خودم نظرم روی کواک JBL696 بود که شما گفتی اون رو بیخیال و پول جمع کن دو جفت کواک 609 بردار
    حالا به هر روی
    تصمیم من این هست و نظر بدین تا چه حدی اشتباه میکنم
    فعلا که پخش کنوود ایکس400 رو دارم و فوق العاده راضیم , الان به دلیل بی پولی و هزینه محدود
    میخوام یه آمپ ببندم واسه یه جفت 696 احتمال نیم درصد دو جفت از همین کواک هم بشه که با پکیج و دستمزد نهایت بین 500 تا 550 پام در بیاد

بعد از اینا ایشالا ظهور مهدی میخوام یه ساب باکس به همراه یه آمپ دو کانال بگیرم تا به یمن قدومش ولوم بدم
    و کلا دیگه همین سیستم اول و آخر من میشه و تمام

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کلا به دلیل بی پولی و گرونی 2 جفت 609 که نزدیک به قیمتی در حدود 900 تا 1200 میشه از خریدش پشیمون شدم و همین سیستمی که نوشتم با راهنمایی تو یه ذره بالا پایینش کنم و ببندم
    قبلا هم گفتم که شفافیت صدا برام مهم نیست و فقط به بیس نرم و خشک اهمیت میدم
    (در ضمن خدایی این کنوود400 خودش اینقدر کیفیتی هست که 2 تا ساب باکس هم بزارم فکر نکنم ایکس 400 بهش نه بگه)

اینم به دوستان بگم اگه بودجه محدودی دارین و قصد خرید پخش دارین به هیچ عنوان غیر از کنوود400 به چیزه دیگه ای فکر هم نکنید که پشیمون نمیشید
    Last edited by Amir_Ariamehr2003; 17-03-2015 at 00:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی حمید اگه زودتر به نتیجه گیری برسم خیلی خوب میشه که تا قبل از عید سیستم رو اگه قراره سفارش بدم تا بدستم برسه تا دوم -سوم فروردین هم دیگه ببندمش رو ماشین(پراید 131)

و اینکه پکیج هم بگو چی بگیرم که هم مرغوب باشه و هم قیمتش مناسب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    سعید جان اسپیکر شما 130 وات RMS هست اونوقت شما داری بهش 60 وات ورودی میدید.
    به هیچ عنوان نباید خیلی گین باز یا بسته باشه.هیچ کدوم صحیح نیست. 100% به آمپ فشار وارد خواهد شد و آسیب خواهد دید.اگر کم باز کنید اسپیکر درایو نمیشه و اگر زیاد باز کنید پدیده کلیپینگ و دیستورش بوجود میاد و باعث آسیب رسوندن جدی به اسپیکر میشود.
    شما باید آمپ قویتری نصب کنید. حد اقل 100 وات باید به اسپیکر ورودی بدید.
    سلام نه داداش من از چند نفر پرسیدم میگن 130 وات واقعی نیست اسپیکر خیلی باشه 80 وات هستش از چند تا نصاب هم پرسیدم گفتن 526 براش کفایت میکنه من در کل راضیم از سیستم فقط در مورد گین میخواستم مطمئن بشم که نصاب زیاد باز نکرده باشه به سیستم فشار نیاد از 35 تا ولوم تا 29 هم صدا خیلی عالی بدون دیستورت پخش میشه فقط گین از 1 یخورد بیشتره نظرت چیه یعنی گین رو کم کنم؟
    Last edited by saeid 22; 17-03-2015 at 02:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان
    من میخوام یه جفت باند بگیرم ازبس درموردش تحقیق کردم دیگه داره حالم بهم میخوره به همین خاطر برای اخرین تحقیقم تو این انجمن اومدم من بین دومارک موندم که کدوم مارک رو بگیرم مارکهای مد نظرم اینفینیتی هست با هلیکس از دوستان عزیز که استفاده کردن یا اشنایی خوب دارند خواهش میکنم جواب بدن کدوم بهتره مدلی هم که استفاده کردن یا به هرطریقی مید ونن کدوم مدل درهرمارک بهتره معرفی کنند
    اگه مدلش باقیمت حدودی هم دارین محبت کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض خرید باند

لطفا اگه میشه هم بگید یه امپ که ساپورتش کنه چه مارکی با قیمتش چقدری میشه؟؟؟؟
    Last edited by گجیک; 17-03-2015 at 08:45.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان
    من میخوام یه جفت باند بگیرم ازبس درموردش تحقیق کردم دیگه داره حالم بهم میخوره به همین خاطر برای اخرین تحقیقم تو این انجمن اومدم من بین دومارک موندم که کدوم مارک رو بگیرم مارکهای مد نظرم اینفینیتی هست با هلیکس از دوستان عزیز که استفاده کردن یا اشنایی خوب دارند خواهش میکنم جواب بدن کدوم بهتره مدلی هم که استفاده کردن یا به هرطریقی مید ونن کدوم مدل درهرمارک بهتره معرفی کنند
    اگه مدلش باقیمت حدودی هم دارین محبت کنید ممنون میشم
    درود بر تو
    من خربزه ای اینفینیتی کاپا 693.11i رو رو پرایدم بستم. در مرحله اول یه جفت این رو با یه ساب باکس اینفینیتی 1260 با آمپ 8400 کنوود راه اندازی کردم. پخشم 8650BT پایونیره. یه خورده حس کم بودن صدای زیر و میانی به آدم دست میده (اینو چندتا نصاب هم با شنیدن تایید کردند) تا اینکه در مرحله دوم یه جفت سوپر توییتر درگ استر 202 کنار خربزه ای ها و تو جای بلندگوهای فابریکی پشت بستم و با همون آمپ راه اندازی کردم صدا بسیار شفاف (کامپوننت آسا) شد جوری که من نیازی به ارتقا نمی بینم. اینم بگم که این سیستم کیفیتیه نه قدرتی.
    سنجش هلیکس اسپریت E69X با ایفینیتی کاپا 693.11i:
    صدای هلیکس بسیار شفاف و با بم کم-صدای اینفینیتی بم بیشتر و شفافیت کمتر
    من 93/12/7 این سیستم رو از پشت شهرداری و بازارچه لباف خریدم به این بها:
    اینفینیتی کاپا 693.11i
    350 تومن گارانتی ایران کیش
    ساب 185 تومن
    باکس ذوزنقه ای پورت دار تورنادو 65 تومن
    آمپ 8400 کنوود 362 تومن با گارانتی نت الکترونیک
    پخش 8650BT پایونیر 485 تومن پایونیران
    سیم گیج 4 کارینا 45 تومن
    سیم RCA کارینا یادم نیست چند شاید 20 تومن
    دستمزد راه اندازی اینا 90 تومن
    سوپر توییتر 202 درگ استر جفتی 120 تومن گارانتی اِمرداد
    دستمزد راه اندازی اینم 15 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •