سلام آقا حمید ماشینم سورن هست.
والا آقا حمید شما کارتون عالیه و همیشه بهترین جنس رو پیشنهاد میدید ولی این قدر نمیخوام برا ساب هزینه کنم منظورم این بود یه چیزی تو رنج همین 250-300 باشه. مگه 121LT ساب خوبی نیست؟
سلام آقا حمید ماشینم سورن هست.
والا آقا حمید شما کارتون عالیه و همیشه بهترین جنس رو پیشنهاد میدید ولی این قدر نمیخوام برا ساب هزینه کنم منظورم این بود یه چیزی تو رنج همین 250-300 باشه. مگه 121LT ساب خوبی نیست؟
سلام
سعید جان اسپیکر شما 130 وات RMS هست اونوقت شما داری بهش 60 وات ورودی میدید.
به هیچ عنوان نباید خیلی گین باز یا بسته باشه.هیچ کدوم صحیح نیست. 100% به آمپ فشار وارد خواهد شد و آسیب خواهد دید.اگر کم باز کنید اسپیکر درایو نمیشه و اگر زیاد باز کنید پدیده کلیپینگ و دیستورش بوجود میاد و باعث آسیب رسوندن جدی به اسپیکر میشود.
شما باید آمپ قویتری نصب کنید. حد اقل 100 وات باید به اسپیکر ورودی بدید.
سلام خواهش میکنم لطف دارید.
سابها و کلا اسپیکرهای سونی خیلی جالب نیستند.
پس تو این رنج میتونید پایونیر TS-WX 305 B بگیرید. 300 تومن قابل تهیه هست اگر خواستین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این و برادرانه میگم همیشه سعی کنید یا وارد یه بازی نشوید یا اگر میشوند قدرتمند و تکمیل وارد بشید.
سیستم صوتی هم مثل یه بازی هست کسی که با دقت و وسواس هزینه میکنه و قطعاتش رو انتخاب میکنه برنده هست
دلیل عرضم چیه؟
این هست که اغلب قطعات رده متوسط و پائین چون کیفیت و متریال خوبی ندارن بعد مدت کوتاهی باعث خستگی گوش سردردها و کلا زده شسدن از موسیقی رو به انسان منتقل میکنه. اغلب دوستان بعد مدت کوتاهی مجبور به فروش کل سیستم و یا کنار گذاشتن آن و یا مجبور به پرداخت هزینه مجدد و انتخاب قطعات بهتر (که باید همون ابتدا این کار را انجام میدادند) خواهند شد.
تو همین فروم خودمون کم نیستن از این دوستان.
ببخشید که من فضولی و دخالت کردم،![]()
حمید جان قبلا به من نگفته بودی که co609 کواکسیال هست؟؟؟
آخه من خودم نظرم روی کواک JBL696 بودکه شما گفتی اون رو بیخیال و پول جمع کن دو جفت کواک 609 بردار
حالا به هر روی
تصمیم من این هست و نظر بدین تا چه حدی اشتباه میکنم
فعلا که پخش کنوود ایکس400 رو دارم و فوق العاده راضیم , الان به دلیل بی پولی و هزینه محدود
میخوام یه آمپ ببندم واسه یه جفت 696 احتمال نیم درصد دو جفت از همین کواک هم بشه که با پکیج و دستمزد نهایت بین 500 تا 550 پام در بیاد
بعد از اینا ایشالا ظهور مهدیمیخوام یه ساب باکس به همراه یه آمپ دو کانال بگیرم تا به یمن قدومش ولوم بدم
و کلا دیگه همین سیستم اول و آخر من میشه و تمام
کلا به دلیل بی پولی و گرونی 2 جفت 609 که نزدیک به قیمتی در حدود 900 تا 1200 میشه از خریدش پشیمون شدم و همین سیستمی که نوشتم با راهنمایی تو یه ذره بالا پایینش کنم و ببندم
قبلا هم گفتم که شفافیت صدا برام مهم نیست و فقط به بیس نرم و خشک اهمیت میدم
(در ضمن خدایی این کنوود400 خودش اینقدر کیفیتی هست که 2 تا ساب باکس هم بزارم فکر نکنم ایکس 400 بهش نه بگه)
اینم به دوستان بگم اگه بودجه محدودی دارین و قصد خرید پخش دارین به هیچ عنوان غیر از کنوود400 به چیزه دیگه ای فکر هم نکنید که پشیمون نمیشید
Last edited by Amir_Ariamehr2003; 17-03-2015 at 00:35.
راستی حمید اگه زودتر به نتیجه گیری برسم خیلی خوب میشه که تا قبل از عید سیستم رو اگه قراره سفارش بدم تا بدستم برسه تا دوم -سوم فروردین هم دیگه ببندمش رو ماشین(پراید 131)
و اینکه پکیج هم بگو چی بگیرم که هم مرغوب باشه و هم قیمتش مناسب...
سلام نه داداش من از چند نفر پرسیدم میگن 130 وات واقعی نیست اسپیکر خیلی باشه 80 وات هستش از چند تا نصاب هم پرسیدم گفتن 526 براش کفایت میکنه من در کل راضیم از سیستم فقط در مورد گین میخواستم مطمئن بشم که نصاب زیاد باز نکرده باشه به سیستم فشار نیاد از 35 تا ولوم تا 29 هم صدا خیلی عالی بدون دیستورت پخش میشه فقط گین از 1 یخورد بیشتره نظرت چیه یعنی گین رو کم کنم؟
Last edited by saeid 22; 17-03-2015 at 02:05.
باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من میخوام یه جفت باند بگیرم ازبس درموردش تحقیق کردم دیگه داره حالم بهم میخوره به همین خاطر برای اخرین تحقیقم تو این انجمن اومدم من بین دومارک موندم که کدوم مارک رو بگیرم مارکهای مد نظرم اینفینیتی هست با هلیکس از دوستان عزیز که استفاده کردن یا اشنایی خوب دارند خواهش میکنم جواب بدن کدوم بهتره مدلی هم که استفاده کردن یا به هرطریقی مید ونن کدوم مدل درهرمارک بهتره معرفی کنند
اگه مدلش باقیمت حدودی هم دارین محبت کنید ممنون میشم
لطفا اگه میشه هم بگید یه امپ که ساپورتش کنه چه مارکی با قیمتش چقدری میشه؟؟؟؟
Last edited by گجیک; 17-03-2015 at 08:45.
درود بر تو
من خربزه ای اینفینیتی کاپا 693.11i رو رو پرایدم بستم. در مرحله اول یه جفت این رو با یه ساب باکس اینفینیتی 1260 با آمپ 8400 کنوود راه اندازی کردم. پخشم 8650BT پایونیره. یه خورده حس کم بودن صدای زیر و میانی به آدم دست میده (اینو چندتا نصاب هم با شنیدن تایید کردند) تا اینکه در مرحله دوم یه جفت سوپر توییتر درگ استر 202 کنار خربزه ای ها و تو جای بلندگوهای فابریکی پشت بستم و با همون آمپ راه اندازی کردم صدا بسیار شفاف (کامپوننت آسا) شد جوری که من نیازی به ارتقا نمی بینم. اینم بگم که این سیستم کیفیتیه نه قدرتی.
سنجش هلیکس اسپریت E69X با ایفینیتی کاپا 693.11i:
صدای هلیکس بسیار شفاف و با بم کم-صدای اینفینیتی بم بیشتر و شفافیت کمتر
من 93/12/7 این سیستم رو از پشت شهرداری و بازارچه لباف خریدم به این بها:
اینفینیتی کاپا 693.11i
350 تومن گارانتی ایران کیش
ساب 185 تومن
باکس ذوزنقه ای پورت دار تورنادو 65 تومن
آمپ 8400 کنوود 362 تومن با گارانتی نت الکترونیک
پخش 8650BT پایونیر 485 تومن پایونیران
سیم گیج 4 کارینا 45 تومن
سیم RCA کارینا یادم نیست چند شاید 20 تومن
دستمزد راه اندازی اینا 90 تومن
سوپر توییتر 202 درگ استر جفتی 120 تومن گارانتی اِمرداد
دستمزد راه اندازی اینم 15 تومن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)