تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 20 از 38 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رعنا جان فوق العاده دختر گل ،مهربون و دوست داشتنی هست

من مطمئنم بچه که بوده از اینایی بوده که مدام یکی لپش رو میکشیده و به صداب بچه گونه بهش میگفته نعنا

امکان نداره یکی کمک بخواد رعنا خانم کمکش نکنه..وقتی سوال میپرسی انقدر مهربون و خوب جواب میده که ادم هی دلش میخواد باز سوال بپرسه

واقعا یکی از افرادی که دلم میخواد از نزدیک ببینم رعنا خانم هست.تا حالا حتی 1 مورد دلخوری کوچک هم برای من از ایشان پیش نیامده

خییییییییییییییلییییییییی ییییی گله من هرچی بگم کم گفتم

2. 13 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خب دوست بسیار عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خانوم :

از کجا شروع کنم؟! رعنا خانوم عزیز مهربان, بسیار خونگرم و در عین حال متواضع و دل پاک هست.
    تا به حال از ایشون تند خویی ندیدم. زمانی هم که عصبانی هستند سعی میکنند کمتر به انجمن بیاند. تقریبا توی پروفایل چهار سوم ( ! )
    کاربران پی سی پست ها و تصاویر زیبای ایشون هست.

فهمیدم که بسیار عاشق خوراکی هستند مخصوصا از اون شیرینش. در زمینه ی دکوراسیون های خانگی و تزئینات غذایی در انجمن سبک زندگی بسیار فعالیت های خوبی دارند. ناظر انجمن زیست شناسی و متخصص در زمینه ی تیزاندازی و البته انیمیشن سازی.

از ته دل براشون آرزو میکنم که موفق و سربلند باشند. سال 94 براشون سالی پر از موفقیت های کاری باشه.

و در آخر امیدوارم همیشه اون رو در اینجا ببینیم و شاهد فعالیت مفیدش باشیم.

4. 11 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خانم ...

خوب با نظراتی که علی و خانم ملا نصرالدین دادند من چیزی نمی تونم اضافه کنم... رعنا خانم یکی از مهربون ترین اشخاصی هست که من در این انجمن دیدم ...همیشه کمک حال آدم هست ...
    به قول علی :خیلی متواضع هستند.
    در سبک زندگی فعالیتشون عالی هست (موندم چرا ناظر این بخش نشدن) عکس هایی که میزارند عالی هست...

دیگه واقعا نمیتونم چیزی اضافه کنم چون هر چی بگم کمه.

و در آخر:
    (اگه یه روزی یکی از کاربران رعنا خانم رو عصبی کنه و فردا به طور مشکوکی ترور بشه بشه مطمعا کار رعنا بوده شک نکنید.)
    شوخی

6. 10 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خب خب خیلی وقت بود منتظر چنین روزی بودم که خودمو خالی کنمالان حقایق رو بازگو میکنم!!!

رعنا خانم رو خیلی وقته میشناسم.خارج از نت خیلی بمن کمک کردن زمان هایی که واقعا نیازمند کمک بودم دریغ نکردن اونم نه بصورت منت اصلا اینطور نبوده.همیشه یادمه با مهربونی و صبوری جوابمو دادن.کلا خیلی دختر صبوریه.یدونه ام اسلحه داره آدم نمیتونه بهش کمتر از گُل بگهدوتا کلمه رو هم استفاده میکنه همیشه و هی بهش میگم بابا نگو اینارو ولی کماکان میگهخودش میدونه کدومارو میگمتو اکران یکی از انیمیشن های گلوری بود همدیگه رو دیدیم و کلی صحبت کردیم و یادمه با خنده ام حرفاشو میزد و غیبت نباشه از پی سی ام حرف زدیمآهان ست لباس هم خوب میپوشه اون روز فکر کنم کلا سبز پوش شده بود یلحظه با green lantern اشتباه گرفتمشچندین بارم سوالای پزشکی ازشون پرسیدم حتی یبار 12 شب بود رو سرش خراب شدم سوال پرسیدم

رعنا خانم از دوستای من هستن و واقعا میگم خیلی مهربونه.حتی من گاهی بداخلاقی کردم و ایشون با صبوری وضعیت رو پایدار کردن.یکی از مهره های مهم اینجاست و بخاطر کمک هاشون در گذشته واقعا ازشون ممنونم.یکمم اینجا مزاح کردم به دل نگیرید رعنا خانم.امیدوارم همیشه توی زندگی موفق باشید

8. 16 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

درود

والا بنده تا الان مستقیم با رعنا خانم در ارتباط نبودم ولی بارها پست های ایشون رو توی انجمن خوندم.
    اینطور که معلومه اگه کمکی از دستشون بر بیاد دریغ نمی کنن و سعی می کنن کاربران رو کمک کنن.

به نظرم توی خرید کردن جنس یکم وسواسی باشن و معمولا هر جنسی رو خریداری نمی کنن.
    مثلا بعیده مثل بعضیا چیزی رو بخرن و بعد از خریدش پشیمون بشن.

در زمینه دکوراسیون هم که سلیقه خوبی دارن.

وقتی اسم نام کاربری رعنا خانم رو می بینم، ناخودآگاه یاد عکس هایی که تو پیغام پروفایل های برخی دوستان گذاشتن میافتم.
    البته این سعادت نداشتم که تو پروفایل من بزارن ولی تو پروفایل خیلی از کاربرا دیدم.

اکثرا هم عکس های خیلی خیلی قشنگ.

پ.ن: یدونه بود که انگاری یه ظرف قهوه بود و روش یه لبخند افتاده بود.
    به نظرم خیلی قشنگ بود اون عکس

10. 11 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من در مورد رعنا یا رانای خودمون یه چیز میگم فقط

شما همینکه به اواتار رعنا نگاه کنید کاملا متوجه میشید با چه شخصی سر و کار دارید ؛ در واقع همه ی مواردی که دوستان گفتن از اواتارش میشه فهمید

و اینکه یک نکته ی خیلی مثبت که من در رعنا دیدم این هست که فوق العاده با ظرفیت هست و براحتی واکنش انفعالی نشون نمیده ، بطور مثل در تاپیک حدس زدن در مورد ویژگی های ظاهری چیزهایی در موردش گفتن که شاید هر خانوم دیگه ای بود ناراحت میشد ولی رعنا خیلی عالی و باشوخی و خنده برخورد کرد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد که این نوع برخورد و سعه ی صدر واقعا واقعا قابل تحسینه .

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خوب بلاخره نوبت رعنا خانم شد

محتوای مخفی: ! 

البته سعی می کنم نکات غیر تکراری رو بگم و اکثرا برداشت های خودم هستن و ممکنه متفاوت با شخصیت ایشون باشه . به طور کلی ممکنه به نکاتی اشاره کرده باشم که در صورت تایید رعنا خانوم و با بررسی اونها ممکنه دید وسیع تری نسبت به شخصیت ایشون پیدا کنیم .
    چیزی که حدس میزنم توی فامیلشون یه بچه کوچیک هست که همیشه رعنا رو نونا یا نانا صدا می کنه !
    دختر بسیار با اخلاق و با حوصله ای هستش و از اون دسته افرادی هستش که خیلی ها دوست دارن حرسشو در بیارن ولی زورشون نمیرسه !
    هر چند به نظر کم عصبی میشه ولی زمانی که عصبی میشه به نظر من خیلی با نمک میشه !
    موقع بیرون رفتن هم ترجیح میده تنها باشه
    احساس عجیبی بهم می گه از گوش دادن به آهنگ با صدای بلند بدش میاد مخصوصا اگر اسپیکر باشه!
    همون احساس عجیب بهم میگه علاقه ای به سریال های تلویزیونی و شبکه های بیگانه نداره . اما کلاه قرمزی جای خودش رو داره ! به کارتون هم علاقه زیاد داره
    کلا به نظر من آدمی هستش که برای شادی نیاز به دلیل نداره و با نگاه کردن به لیوان چایی هم لبخند رو لباش میاد !
    یه احساس عجیب دیگه بهم میگه عکس هایی که از خودش میگیره اکثرا دسته جمعی هستند .
    بسیار با سلیقه هستش . روی اتاقش بسیار حساسه و در صورتی که یکی بیاد وسایل های اتاقش رو به هم بریزه .... ..... .....
    به نظافت شخصی بسیار بها میده

* باز هم تاکید می کنم اینها برداشتهای بنده بود وصرفا گفتم تا رعنا خانم تایید یا تکذیب کنه تا کسانی که میخوان شخصیت ایشون رو تحلیل کنند یه درک وسیعتری داشته باشند . صرفا اینکه بگیم دختر گلیه مهربونه اینا کافی نیست . همه ی بچه های انجمن اینجا گلند ولی به جای تکرار جملات به برخی نکات شخصیتی افراد که به ذهنمون میرسه اشاره کنیم
    Last edited by Public Enemy; 16-03-2015 at 18:58.

13. 6 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.
    من چون با ایشون برخورد داشتم میتونم در مورد شخصیتشون نظر بدم.

زیاد وقتتون رو نمیگیرم و کوتاه میگم.

بسیار شخص محترم،خوش اخلاق،مهربون و با دانش.
    بسیار با حوصله به سوالات پاسخ میدن و سعی میکنن به فرد مورد نظر روحیه بدن.
    همینجا ازشون تشکر میکنم بابت پاسخ دادن به سوال هایی که داشتم.
    اکثر موارد رو دوستان اشاره کردن و مبحث رو طولانی نمیکنم که تکرار مکررات میشه

15. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض رعنا

سلام به همه
    رعنا؟
    خیلی هم خوب

خب راستشمستقیما زیاد برخورد نداشتم (شما هم تعجب کردید ) چند مورد در گروهها همزمان عضو بودیم که همچی کلا از گروهها دلخوشی ندارم من(بطور کلی)
    انجمن پزشکی بسیار ناظر دلسوز و بفکری هست و تا جایی که بتونه دریغ نمیکنه
    لحن صمیمانه ای داره با کاربرها و در حیطه کاریش بسیار نرمال و خوب برخورد میکنه
    از طرفی جز معدود کسانی هست که وقتی با عده ای از کاربران دوست هست گهگاهی یادی میکنه و پیامی(عکسی) میفرسته و این یک حسن هست در جایی که اکثریت (حالا بعضی ها با دلیل موجه مشغله) فرصت نمیکنن پیام پروفایل خودشون رو پاسخگو باشن این رعنا هست که با یاداوری دوستانش مرام کش میکنه ملت رو

دیگه هم اینکه ظاهر خیلی شیطونی داره بسیار هم خوش خنده هست (الکی مثلا من برخورد مستقیم داشتم )
    ورزشکار هستو در عین حال روحیه لطیفی هم داره (کارتون دوست داره )
    سلیقه قشنگی داره در لباس و زیورآلات
    معمولا هرباری که به سبک زندگی سر میزنه یه 7 الی 8 تا تاپیکی آپ میکنه (آبجی خدا قوت)

دیگه
    بقیش حسیه:

حس میکنم دیر قهر میکنه اما اگر قهر کنه...
    حس میکنم که کودک درونش هنوز در حال جست و خیز هست

احساس میکنم که براستی خونگرمترین دختر انجمن از دید من هستش

و در اخر یک اهنگ محلی زیبا با عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تقدیمش میکنم ((حالا معنیش رو بیخیال اهنگش و لحنش رو عشق است))

17. 14 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

جا داره تشکر کنم از دوستانی که من رو مورد تحلیل قرار دادن ..البته نمیشد گفت تحلیل
    لطف داشتن به بنده
    ما منتظر انتقاد های دوستان بودیم ولی...

خصوصیت منفی ندیدم اما امیدوارم فقط از جنبه ادبی به سیگار نگاه کنه
    اره امین جان به سیگار از جنبه ی ادبیاتیش نگاه میکنم ...تا حالا طرفش نرفتم

19. 10 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •