تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 87 از 102 اولاول ... 377783848586878889909197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 861 به 870 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آی ایها الناس این ویروسی که تو این چند صفحه بحث هاش هست ما رو دیوانه کرد ، ما رو بیچاره کرد. تو رو خدا یک پهلوون بیاد مشکلو ما رو حل کنه، من خیر سرم یه عمره دارم سیستم مردم رو درست می کنم و با کامپیوتر کار می کنم، خیلی ویروس و تروجان دیدم ولی اینطوریشو دیگه ندیده بودم.
    جالب اینجاست از این ویروس هیچ خبری حتی تو سایتهای خارجی نیست.
    من از زمان آخرین پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین چهارمین پست قبلی، دارم به سیستمم ور میرم ببینم درست میشه یا نه،کاری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده بود و مشکلش حل شده بود رو انجام دادم (بعلاوه اینکه قبلش مودمو فکتوریال ریست کردم و بعد خاموش کردم) و با spyhunter 4.17.6 سیستمو اسکن کردم و حدود 2 روز هیچ خبری از این ویروس نبود، تا اینکه بعد حدود 2 روز دوباره شروع شد، اما اینبار خبری از تبلیغات و Ads های روسی و سایت adultcamera.info نبود ولی اتفاقات آلوده شدن سیستم دقیقا مشابه قبل بود(در پایین شباهت ها رو توضیح میدم) و تفاوتش در حالت جدید به این صورت بود که هر سایتی که میزدی بلافاصله وارد یک سایت ثابت میشد و عملا هیچ استفاده ای نمیشد کرد: ww17.jorikestnoski.com (دوستان لطفا وارد این سایت نشید چون بنده تو گوگل همین سایتو سرچ کردم کلا 4 تا نتیجه داشت و تو یکی از اونها نوشته بود که این سایت ها از لحاظ security برای سیتمتون خطرناک است)

نکته مهم اینکه تو این چند روز بنده یه سری اطلاعاتی رو به دست آوردم که فکر کنم خیلی حائز اهمیت هست و توجه بهش شاید کمک کنه :
    قبل از توضیحات لازمه بگم آنتی ویروس من eset smart securty 5 کاملا آپدیت شده هستش.
    نکته اول اینکه این تروجان احتمال زیاد از کشور دوست و همسایه روسیه نشأت می گیره و طراحی شده و احنمالا تازه ساخت هست و مثه اینکه فقط IP ایرانی ها رو هدف گرفته
    نکته دوم اینکه احتمالا بیشتر دوستانی که از این مشکل رنج می برن از مرورگر کروم استفاده می کنن با اینکه تو فایر فاکس هم میاد ولی من خودم در حالت دوم که بعد از 2 روز این مشکل برگشت با sing out شدن کامل از گوگل کروم و sing in شدن با یک اکانت(جیمیل) دیگه مشکل باز نشدن سایت ها و رفتن به سایت حل شد ww17.jorikestnoski.com و الان خدمتتون هستم.

اما نکته سوم شباهت هر دو حالت (هم در حالت اول که تبلیغات و ads های روسی و سایت adultcamera.info که الان کلا تو سیستم من خبری ازشون نیست و با ریست مودم و spyhunter رفع شد و هم در حالت دوم و فعلی که درگیر سایت ww17.jorikestnoski.com هستم و اینترنتم ممتد قطع میشه) این هست که در هر دو حالت قبل از به وجود آمدن این مشکل آنتی ویروس من پشت سر هم پیغام block کردن یه سری سایتو میداد شاید هر 20 ثانیه این پیغامو میداد و notifications هاش بیشتر میشد. در زیر عکس هاشو براتون قرار دادم:
    حالت اول:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالت دوم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینطور که می بینید هم IP ها و هم نوع block ها و تکرار زیاد اونها برای من نشان دهنده یکی بودن عامل این تروجان هست.

نکته چهارم دلیل اینکه این ویروس در هیچ حالتی با ویروس کش ها و نرم افزار های زد جاسوسی مختلف و حتی نصب ویندوز جدید از بین نمیره این هست که این تروجان به dns و مودم مربوط میشه و اونیکه منو کلافه کرده این هست که هر چی من مودمو ریست و فکتوریال ریست می کنم و می کردم مشکل حل نمیشه؛ و مشکلی که الان داره منو دیوونه می کنه این هست که مودم همه ی چراغ هاش روشنه و هیچ مشکلی نداره اما اینترنت پشت سرهم قطع و وصل میشه یعنی تو 10 ثانیه قطع و وصل میشه و مکررآ این اتفاق می افته!!!!!

اما نکته آخر که در حد یک احتمال معمولی هست اینکه من قبل از به وجود آمدن این ویروس یا تروجان، 95% اوقات زمان کار با اینترنت، داخل همین سایت خودمون (forum.p30world) بودم و اولین بار هم تو یکی از فروم های سایت این ویروس پیداش شد ، گفتم شاید این بدافزار سایت رو مورد حمله قرار داده باشه، البته این فقط یه احتمال هستش، دوستان اگر کسی همین حالت براش به وجود آمده بگه که ببینیم اوضاع از چه قراره.

در آخر شدیدا و عمیقا از دوستان حرفه ای خواستارم بیاین ببینن این مشکلو چه جوری میشه حل کرد.کسانی هم که افراد مطلع رو میشناسن اونها رو خبردار کنن؛ این ویروس یا تروجان ما رو بیچاره کرده، مدام اینترنت من خیلی کوتاه در حد 10 ثانیه قطع و وصل میشه با اینکه هر 4 تا چراغش روشنه!!!
    Last edited by Ali14 persia; 14-03-2015 at 19:00.

2. 2 کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من این مشکلو برای خودم و دوستانم داشتم و الان حل شده.به سایتی که گفتید رفتم و اتفاقی نیفتاد.ببینم شما فایل این ویروس رو دارید؟
    در مورد قطع اینترنت یکی از دوستام این شکلو داشت و درستش کردیم ولی مشکل قطعی اینترنت رو بشدت داره.و حالا که شما میگید اینطوریه من شک کردم که شاید تاثیر مخرب ها هنوز هم رو سیستمش مونده.البته با این تفاوت که وقتی اینترنتش قطع میشه بعد از چندثانیه تمام چراغهای مودمش خاموش میشه.

من بر حسب تجربه شخصی احتمال میدم این مخرب هم در مودم و هم در سیستم جا خوش کرده.ولی ایکاش میشد که یک ازمایش دقیق انجام بدیم تا ببینیم منشا این ویروس کجاست.چون دوستان حرفهای ضد و نقیض میزنند.
    اینطورکه اول با یک سیستم سالم و با ip مشکلدار این موضوع رو برسی کنیم و به همین ترتیب...
    من خودم امکاناتش و دارم ولی فقط این ویروس رو ندارم...
    Last edited by amin tala; 15-03-2015 at 14:46.

4. این کاربر از amin tala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اینترنت سیمکارت گوشیتون چی؟کار با اون هم تبلیغات رو میاره؟
    راستی به سرویس دهنده اینترنتیتون هم تماس بگیرید بد نیست.
    ببخشید اینقدر سوال میکنم.چون مشکل شما مشکل ما هم هست.
    سلام خواهش می کنم سوالات شما باعث رفع مشکل بنده خواهد شد انشاالله
    نه با سیم کارت امتحان نکردم چون تبلت سیم کارت نمی خوره
    به اپراتور های چی بگم مخابرات زنگ بزنم که چی شه اونا خودشون اسم خودشون رو یاد ندارن چی برسه به این مشکل

6. این کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من که دیوانه شدم از دست این ویروس و یا هر چیز دیگه ای که هست
    دوست عزیز که در داخل اندروید وقتی اون سایت می یاد و نمی تونی هیچ کاری کنی تیک گزینه حالت دسکتاب رو فعال کن

8. این کاربر از M-H2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من این مشکلو برای خودم و دوستانم داشتم و الان حل شده.به سایتی که گفتید رفتم و اتفاقی نیفتاد.ببینم شما فایل این ویروس رو دارید؟
    در مورد قطع اینترنت یکی از دوستام این شکلو داشت و درستش کردیم ولی مشکل قطعی اینترنت رو بشدت داره.و حالا که شما میگید اینطوریه من شک کردم که شاید تاثیر مخرب ها هنوز هم رو سیستمش مونده.البته با این تفاوت که وقتی اینترنتش قطع میشه بعد از چندثانیه تمام چراغهای مودمش خاموش میشه.

من بر حسب تجربه شخصی احتمال میدم این مخرب هم در مودم و هم در سیستم جا خوش کرده.ولی ایکاش میشد که یک ازمایش دقیق انجام بدیم تا ببینیم منشا این ویروس کجاست.چون دوستان حرفهای ضد و نقیض میزنند.
    اینطورکه اول با یک سیستم الوده و با ip مشکلدار این موضوع رو برسی کنیم و به همین ترتیب...
    من خودم امکاناتش و دارم ولی فقط این ویروس رو ندارم...
    سلام دوست عزیز
    من نگفتم با ورود به اون سایت قراره اتفاقی بیافته، گفتم یک سایت خارجی اون سایت رو جزو سایت های مخرب security اعلام کرده بود.
    همونطور که خودتون گفتین و به نظر من این یک تروجان مخرب dns هست که تقریبا با ورود به مودم یکجور ماندگاری در دفعه های بعد رو برای خودش تضمین می کنه.و حتی با نصب ویندوز هم مشکل حل نمیشه، همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن با نصب ویندوز هم مشکلشون حل نشد پس تشخیص جا و مکانش خیلی سخته یا غیر ممکنه. شاید با ورود به مودم و دستکاری ip و dns بعد از اتصال به اینترنت دوباره فعال میشه.من سیستم که بالا میاد مشکلی ندارم ولی به محض ورود به یک مرورگر و باز کردن سایت دردسر شروع میشه.
    شما چطوری این مشکلو حل کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که دیوانه شدم از دست این ویروس و یا هر چیز دیگه ای که هست
    دوست عزیز که در داخل اندروید وقتی اون سایت می یاد و نمی تونی هیچ کاری کنی تیک گزینه حالت دسکتاب رو فعال کن
    شما قطعی زیاد نداری؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما قطعی زیاد نداری؟
    نه دوست عزیز مودم بنده ۲۴ ساعته روشنه وقطعی ای هم نداره
    ولی بقیه مشکلاتم شبیه شما است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

حذف.....................

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه دوست عزیز مودم بنده ۲۴ ساعته روشنه وقطعی ای هم نداره
    ولی بقیه مشکلاتم شبیه شما است
    چرا دوست عزیز منم همین اشکال رو دارم اول گفتم ندارم چون با کامپیوتر زیاد اینترنت نمی رم الان که از اینترنت پی سی خواستم استفاده کنم تمام چراغ ها روشن است و لی اینترنت نمی ره
    ولی با تبلت می توتم اینترنت برم؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان لطفا مراحل فیلم زیر رو انجام بدید ببینیم ویروس حذف می شه یا نه
    آموزش در ویندوز ۷ هست ولی بنده ویندوزم ۸.۱ و نمی تونم برم به صفحه سیف مود به همین دلیل نمی تونم انجام بدم ولی بازم اگر کسی بلده گه چی جوری به صفحه سیف مود ویندوز ۸.۱ رفت بگه تا خودم این کار رو انجام بدم مثل فیلم
    www.youtube.com/watch?v=PRacdQDZXc8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •