رفیق الکترو smoke میگرفتی شرف داشت به ساقه طلاییدهن آدمو کویر میکنه
![]()
من زمان رژیمم خیلی ساقه طلایی میخوردم.مدیر باشگام میگفت اصلا چاق نمیکنه و بدلیل سبوسی که داره از ریزش موهات جلوگیری میکنه
رفیق الکترو smoke میگرفتی شرف داشت به ساقه طلاییدهن آدمو کویر میکنه
![]()
من زمان رژیمم خیلی ساقه طلایی میخوردم.مدیر باشگام میگفت اصلا چاق نمیکنه و بدلیل سبوسی که داره از ریزش موهات جلوگیری میکنه
یقه بالا می دهیم...سیگار به ته رسیده میان لب...به دیواری تکیه می دهیم...نه که کارآگاه باشیم...نه...بدبختیم.......
همون نتیجه داد. تازه ببین چقدر خاصیت هم داشته ما خبر نداشتیم.
-------------------------------------------------------------------------------------
یکی پرچم رو از ما بگیره بریم بخوابیم.فردا امتحان داریم. مرتیکهآخه 24 اسفند امتحان میان ترم می گیرن؟
درود بر سید محمد عزیز
محسن رو که همیشه عشق است.
آره خیلی اسمایلی جالبیه. حس دقیقی داره. اول با ناراحتی به سیگاری که داره خاموش میشه نگاه میکنه و بعد یه پک عمیق میگیره و نگهش میداره بعد با یه لبخند تلخ بیرون میده و نگاه میکنه. لبخندش جوریه که انگار فقط تونسه بصورت موقتی یه سری دردارو کمتر کنه ولی دوباره دردا برمیگردن.![]()
اوه اوه اوه!
چه خبره اینجا؟
اون پنجره رو واکنین.
چه دودی گرفته تاپیکو ...
آقایون سیگاری لطفا یکم مراعات ما هم بکنید دیگه.![]()
عجب استادی دارید خدا وکیلی.خدا ازش نگذره.بده من عزیز پرچمو بگیر بخواب.من امشب زیاد دانلود دارم فعلا بیدارم
خندم گرفت
چشم پنجره رو هم باز میکنم
تکلیـــــف گفتـــنی هــــا کــــه معلـــــوم اســــت …
زحمــــت نگفتنــــی ها هـــــم مــــی افــــتد بـــــر گــــــردن سیگــــــار …
عزیز من دیوانه ی چاووشی بودم.هنوزم بهش علاقه دارم.یعنی به جرات میتونم بگم بالای 50بار موزیکای آلبوم یه شاخه نیلوفر رو گوش کردم و با تمام وجود لذت بردم.واقعا نمیدونم چرا پاروی بی قایق رو اینجوری کرد
درضمن این موزیک Zakhme_Zabon_Live رو نمیتونم کاری کنم نذارمش رو repeat
سیگار...
گاهی فـــــــقـــــط یک سیگار نیست!
شاید بهانه ی کبریتی است تا در تاریکی افروخته شود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)