کجا سید؟ از شما بعیده ابنقدر زود به رختخواب بری...
کجا سید؟ از شما بعیده ابنقدر زود به رختخواب بری...
پی سی ورلد است دیگر . .
گاهی تنش میخاره :|
-_-
احتمالا از ISP آرمین بوده و انجمن مشکلی نداشته
نمیدونم والا با سایت های دیگه مشکل نبود ...
احتمال دارهاحتمالا از ISP آرمین بوده و انجمن مشکلی نداشته![]()
ذانطیا چیه... من بی عم و دوث دارم![]()
سید عکسو ببین . از صبح خروس خون دنبال این آت و آشغالا بودیم تااااااا ساعت 10. خستم میفهمی؟ خستههههه
خودمو مجهز کردم برا چهارشنبه سوری. خلاصه همین روزا اعلامیمو میچسبونن رو دیوار
![]()
اولا طبق قوانین عکس رو توی آپلودسنتر اختصاصی آپ کن
دوم اینکه سید جنگه خبر ندارم؟؟؟چه خبره برادر؟من چند سالی میشه 4شنبه ها میشینم خونه جایی نمیرسم چه برسه بخوام یه بسته ام سیگارت بخرم.شما که مهمات جنگی گرفتی![]()
اینا برا مصرف شخصیه؟
ما یه هیآتو با این سیر میکنیم![]()
سلام
سخت تر از تمامی کارها در این دنیا شغل شریف عکاسی ست .. به پایان رساندن کارهای یک مشتری سخت پسند که قورباغه خیلی بزرگی ست برای قورت دادن و من با مشقت و زحمت فراوان سعی میکنم در دهانم جای و سپس قورتش دهم ..
باور بفرمایید سخت ترین کار دنیاست حفظ لبخند تصنعی چند ساعته و سر تکان دادن های مداوم در تایید فرمایشات نامفهوم آن صاحبان نظر در زمینه کاری که شغل بنده ست!
با محاسبه حدودی ضریب زاویه سگرمه های آنها ، می توان تخمین زد که خیلی هم از چهره شان در عکس راضی نیستند
برخی با تمام وجود سعی دارند واقعیت پیری و زشتی خود را نادیده بگیرند و از بنده ی حقیر انتظار معجزه در این عرصه دارند که : عوا ااا. چقدر پیر افتادم تو این عکس !
و از آنجا که دروغگویی اگر نگوییم هنر، حداقل یک توانمندی است .. اگر کاسب سیاستمداری باشی باید این موقع بگویی: وااااای خانوم ماه شدین تو این عکس .. ماشالله ماشالله .. چقدر جذابین شما .. چه چهره ای .. چه پوست شادابی .. چه قدر زیبا و .. چه و چه ..:|
ولی چه کنم که من در این حیث بی سیاست ترین شاغل روی کره زمین هستم و مجبورم متوسل بشم به دوازده امام و چهارده معصوم تا مورد مربوطه بیایید عکسش را بگیرد و برود و ایرادی روی کار نگذار
باور بفرمایید طوری ایت الکرسی میخونم که عبدالباسط به اون شدت در مراسم مرگ مادرش قرآن نخونده بود !!
قبل از شروع کارم معتقد بودم که استعداد و پشتکار به یک اندازه در موفقیت آدمی سهیم اند...
ولی اکنون نظریه دیگری دارم بر این مبنا که باید چاخان پیشه باشی .. و برای رسیدن به هدفت حتی خود را به لجن هم بکشی و بروی تا جایی که در پایان به آنچه خواسته ت بود و حتی به بیشتر از آن هم (بی هیچ واهمه ای )
شبتون اروم
Last edited by نگار بانو; 13-03-2015 at 01:32.
هاا راستی ..
میشه اینجا تبلیغ کنیم ؟
برای من میشه چون ناظر آشنامونه
پس:
بفرمایید لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)