ساخت منو يا Ebook با SWiSHmax
در اين آموزش سعي خواهم كرد روش و چگونگي ساخت يك ebook يا هر چيزي شامل چند Button كه با فشار هر يك ، عمل خاصي از قبيل اجراي افكت ، نمايش عكس يا متن ، لينك به صفحه و ... انجام خواهد شد را تنها با ذكر چند نمونه توضيح بدم . البته شما مي توانيد به همين روش كاملترش كنيد .
در اينجا من تنها از دو دكمه يكي براي نمايش يك عكس و يكي براي نمايش يك Text استفاده مي كنم . به اين صورت كه شما با فشار دادن هر يك از آنها فقط عمل مربوط به آن انجام خواهد شد . پس با من همراه شويد . براي شروع و يادگيري اين آموزش توصيه مي كنم موارد گفته شده را عينآ و بدون تغيير پارامتر ها دنبال كنيد . سپس از آن براي انجام كار مورد نظر الگو بگيريد .
1- ابتدا دو Shape يا Text براي Button ايجاد كنيد . حال يك عكس و يك متن هم به عنوان نتيجه عمل هر كدام ايجاد كنيد . نام هر يك را به دلخواه خود تعيين كنيد. من در اينجا از Button1 ، Button2 ، message1 و message2 بعنوان نام آنها استفاده مي كنم . اين توضيح را بدهم كه نام و نوع عكس يا متن بودن آنها فرقي نمي كند .
2- حال message1 را به Sprite تبديل كنيد . براي message1 در داخل Sprite در فريم يك ، تابع – افكت place را قرار دهيد . و اسكريپت زير را براي Sprite مربوطه وارد كنيد . مي توانيد نوع نوشتن اسكريپت را به Extended تغيير دهيد و كدهاي زير را در آن كپي كنيد ..