دقیقاااااااااااا
منم قرار بود دختر خوبی باشم ، نمیدونم چرا نمیشه![]()
دقیقاااااااااااا
منم قرار بود دختر خوبی باشم ، نمیدونم چرا نمیشه![]()
خانمها؟
کمک پلیز
تهران کسی جایی سراغ داره کرم پودر میکاپ فکتوری داشته باشن؟
من فقط با همین مارک راحتم ولی خیلی جاها سراغشو گرفتم ندارن متاسفانه
لطفاااااا![]()
خانمی یه لوازم ارایش فروشی خیلی بزرگ دور میدان ارژانتتین هست.شاید انجا داشته باشه.خیلی بزرگه
سلام دوست من
بازار بزرگ پله نوروز خان محل فروش لوازم آرایشی هست همه جوره.
تو کوچه مروی ناصر خسرو هم لوزم آرایشی زیاد هست.![]()
سلام خانم های عزیز
کجایین پسچرا تاپیک آقایون انقدر بالاس..مال ما پایینه؟؟؟
![]()
سلام
فکر کنم رفتن گل بچین
منکه هستم
خانومامون انگار نسبت به آقایون سرشون بیشتر شلوغه
والا من که حسودیم میشه به تاپیکشون
یکم فعالیت کنیم عزیزان![]()
سلام
من که همیشه میگم اسم خانوما بد در رفته ولی آقایون پرحرف تر از خانوما هستن
تو مهمونی های ما که همیشه اینجوریه خانوما خداحافظی هاشون رو میکنن ولی مجبورن نیم ساعت منتظر بشن حرف های دم دری آقایون تموم شه![]()
خوبه...یه کم همگی باشیم...تاپیکو بکشیم بالا...
چشم...اومدیم که فعالیت کنیمبیاین دیگه..عکس بزارید..اخبار بزارید
آخ آخ گفتیآقایون بیشتر وقتا انقدر حرف میزنن....حوصله ی آدمو سر میبرن
![]()
دخترا یه مشورت ...
دیدین که خیلی از ما ایرانی ها متاسفانه همه ش غر میزنیم. تا حالا براتون اتفاق افتاده که تو جمعی که تقریبا هر روز میبینین ( مثلا همکلاسی ها ، همکارها ، ... ) این غر زدن خیلی پررنگ باشه ؟
متاسفانه چند تا از همکارهای من که باهاشون تو یه اتاق هستم خییییییییییییییلی انرژی منفی هستن . همه ش غر میزنن که چرا چایی جوشیده ؟ چرا تو غذا مو بود ؟ چرا همه کاراشون رو میریزن رو سر ما ؟ و هر کسی از در اتاق میره بیرون یه حرفی پشتش میزنن مثلا : از دماغ فیل افتاده .... چقدر پرروئه ....
غیر از یکی شون که هم سن و سال منه ( و مثل خودم از این غرها نمیزنه ) بقیه حداقل بیست سال از من بزرگترن و فوق العاده هم زودرنج هستن در نتیجه تا حالا جرئت نکردم بگم : اه خفه شین دیگه
شما جای من باشین چی کار میکنین ؟ تصور کنین هر روز با انرژی برین سرکار و از همون اول صبح مجبور باشین غرغر ها رو بشنوین و فقط انرژی منفی دریافت کنین. واقعا کلافه شدم به نظر شما چی کار کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)