حالا آشنا میشی![]()
حالا آشنا میشی![]()
خخخخ
یعنی فعلا در حال بررسی و تفحص هستین تا شاهد احیای دوباره پست نخست وزیری پی سی باشیم ؟![]()
![]()
آره خوب از انرژی مثبت و منفی که در این انیمه موج می زنه و آهنگ ها مبارزاتش خوشم میاد... شما اگر انیمه BERSRK رو ببینید وبا اون داستان بسیار زیبا و دیالوگهاش می بینی همچین بدم نیست...
وان پیس رو زیاد خوشم نیومد متاسفانه.... مرسی
آقا با بابک بیاد یا هر کسی، پیرزنو از چیز می ترسنی![]()
سوال اول
نظرتون در مورد ماشین های هایبیردی چیه؟(ماشین هایی که هم برقی هستن هم بنزینی)
من خودم دوستشون دارم تکنولوژی های جدید زیادی توشون به کار میره
سوال دوم
یه خورده شخصیه
اقا من پاهام به نظر خودم خیلی پشمالو هست به نظرتون زشته موهاش رو بزنم؟اخه استخر و .... میرم میترسم مردم عکس العمل نشون بدن و اذیت کنن
یه چیز جالب اینه که تو رساله ها و ... نوشتن مشکلی نداره ولی جالب اینه که بعضی از مرد ها و زن ها این کار رو زشت میدونن(برای همین رفتم خوندم ببینم چی نوشته) نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟ بزنم؟ نزنم؟
اقا اگر بزنم راهنمایی چیزی ندارید بکنید دفه اولمه بعد مشکلی پیش نیاد؟
سوال سوم
به نظرتون رشته فیزیک باحال تره یا کامپیوتر امسال هر کدوم رو انتخاب کردم تا اخرش یعنی تا دکتراش میخواهم بخونم مشاوره ای دارید خوش حالمان میکنید بهمون بگید
1-نظر خاصی ندارم.
2-شما اگه بخوای به نظر دیگران بیش از اندازه اهمین بدی، فقط خودت رو اذیت می کنی. این بحث سلیقه ای هستش. یکی دوست داره بزنه. یکی دوست نداره بزنه. در مورد استخر هم، معمولا غریبه که چیزی نمی گه.دوستانت هم اگه چیزی گفتن، احتمالا به شوخی هست که می تونی با شوخی جمعش کنی.
3-بازم سلیقه ای هست. اگه فیزیک رو بیشتر دوست داری برو فیزیک بخون.اگه کامپیوتر بیشتر دوست داری کامپیوتر بخون. (غیر از دانشگاه های بزرگ مثل شریف) شما هرچقدر هم بخونی، تاثیری توی کار نداره.(البته اگه درس رو بخاطر کار می خوای.)
3-مشکل همین جا هست من جفتش رو خیلی دوست دارم فیزیک رو دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهان و .... رو مطمئنم قبول میشم و لی کامپیوتر رو فکر نمیکنم از شیراز بهتر قبول بشم البته احتمال کمی هم به دانشگاه اصفهان میدم
کامپیوتر خیلی عالی هست و واقعا رشته خوبی هست ولی چون میگی فیزیک رو بیشتر دوست داری و احتمال قبولیت بیشتره من فیزیک رو الویت برات در نظر میگیرم.
درضمن هر آدامی به هر کاری عشق و علاقه داشته باشه بی شک در اون پیروز خواهد بود.
ممنون
حسین![]()
دقیقا چرا می خوای بری دانشگاه؟
اول جواب این سوال رو بده تا بهتر بتونم راهنماییت کنم.
به این دلیل:
۱-این که ادم بیسواد زود سرش کلاه میره
۲-ادم بیسواد کاری هم ازش بر نمیاد
۳-این که دلم میخواهد تو هر دوتا زمینه(کامپیوتر و فیزیک) سر در بیارم و همیشه با تکنولوژی ها جدید و به روز هستن این دوتا همیشه دوست داشتم که با تکنولوژی های جدید و عجیب غریب و .... کار کنم و بهشون نزدیک باشم مثلا تو ماشین های معمولی رو من خیلی دنبالش نیستم ولی هایبیریدی رو خوشم میاد چون جدیده و کاملا نو و خاص هست تو کامپیوتر همیشه چیز جدید هست و دم به دقیقه یه چیز جدید یه تکنولوژی جدید درمیاد ازش
۴-دوست ندارم کاری که انجام میدم تو اینده یه کمکی یه جایی بکنه و این چیزا رو که نمیشه با سواد دبیرستان و ... انجام داد
۵-خیلی سیاست باز نیستم ولی از قدرت خیلی خوشم میاد تنها راهی که میتونم به قدرت اجتماعی و فرهنگی و .... برسم علمه دیگه
۶- خوب ما هم ادمیم بعدن باید نون بخوریم مبخواهیم بریم کار کنیم که نمیشه با یه دیپلم بریم که میگن برو خوش اومدی(کار باید پشت میزی باشه درامدش خوب باشه خیلی خسته نکنه ادم رو و ... خوب یه همچین کاری فقط از یه ادمی که تو یه کاری تخصص داره بر میاد کسی که یه چیزی طراحی میکنه و ... نه کسی که باید بره نمیدونم با مردم کار کنه و ...) کار های ازاد هم معمولا همه یه جوری همشون با مردم سرو کار دارن من خیلی نمیتونم با مردم در ارتباط باشم زود خستم میکنه و بد اخلاق میشم اگر کسی هم چیزی بهم بگه حتما باید جوابش رو بدم بعد طبق تجربه همیشه خودمو تو درد سر میندازم
۷- از علم خوشم میاد دیگه
نمیدونم در موردش خیلی فکر نکردم کلا خارج از دانشگاه و .... برای خودم اینده ای نمیبینم همه نقشه هایی که برای زندگیم کشیدم تا حالا همش تو دانشگاه و ... میشه بهش رسید
من تو توجه بودن و مورد تحسین قرار گرفتن رو خیلی دوست دارم اصلا خوشم نمیاد که نقطه ضعف داشته باشم یا جایی از نظر خودم کم داشته باشم البته ممکنه انی تصور پیش بیاد که من اصلا انتقاد پذیر نباشم باید بگم که چرا هستم ولی نه هر انتقادی رو انتقادی که با منطقم جور در نیاد رو قبول نمیکنم و باهاش بحث میکنم تا یا من حرفم به کرسی بشینه یا طرف مقابل متقاعدم کنه وابسته بودن رو اصلا دوست ندارم و همین طور این که کسی باشم که تحت نظر کس دیگه ای هست کسی که اطلاعات خاصی نداشته باشه تو زمینه ای مجبور به ساز دیگران برقصه و طبق قوانین اونا عمل کنه کسی که برتری نداشته باشه نسبت به دیگران محکومه به زیر دست بودن و وابسته بودن من تو دورانی که مدرسه میرفتم هیچ وقت سر وقت نبودم و هیچ وقت هم فرم مدرسه نپوشیدم چون احساس میکنم که تحت کنترل قرار میگیرم و اذیت میشدم خیلی کم پیش میومد که من هم طبق قوانین عمل کنم مثلا هیچوقت من حرف زور قبول نکردم حتی تو دبیرستان موقع نماز که بود من هیچ وقت نمیرفتم یکی از ناظم ها منو به زور میخواست ببره سر نماز که نماز بخون من هر روز خدا با این دعوا کردم هر روز مامان بابام رو کشید مدرسه هر روز ازم نماز میپرسید و .... منم هیچ وقت به حرفش گوش نکردم حتی یک باز که حد اقل از شر این بشر راحت شم نشد من به راه راست هدایت نشدم و از مدرسه اخراج شدم سال اول دبیرستان برای همین تو خونه و تو فامیل کسی سعی نمیکنه که تحت فشارم بزاره میدونه یا من داغون میشم یا اون یه بار دیگه یکی از بچه ها به همش بهم میگفت بگیر این لپتاپ من رو درست کن من حوصله این کار رو اون موقع نداشتم یه دوتا داد سرش زدم که طرف از ترسش تا یکی دوفته اصلا از لپتاپ و ... حرف نمیزد در حالی که همش باهم در همین موارد حرف میزدیم و ... یادم که میاد دلم میسوزه براش خیلی نامردی بود خوب بلد نبود به من گفت منم این طوریش کردم اخرش هم کارش رو انجام ندادم یعنی یه همچین اخلاق هایی دارم نمیتونم خیلی تو قید بند قوانین و ... باشم تو مواقعی که من دیدم هرچی طرف علمش بیشتر بوده ازادیش بیشتر بوده
ولی در کل نمیدونم خیلی درموردش فکر نکردم
من اگر بر می گشتم به سال های قدیم و کسی بود که راهنماییم می کرد حتما کامپیوتر و برنامه نویسی رو انتخاب می کردم چون آینده روشنی داره. البته اگر از تایپ و ریاضی و اینا خوشت بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)