تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1727 از 2365 اولاول ... 72712271627167717171723172417251726172717281729173017311737177718272227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,261 به 17,270 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاپا 11 رو با ساب 1260 اینفینیتی تو باکس پورت دار تورنادو با آمپ 8400 کنوود و پخش 8650 بستم از نظر صدای بیس ارضام کرد اما مید و های تو ولوم پایین راضی کننده نیست یه جورایی گمه تو بیس حتما باید ولوم ببری بالا. راهی برای حل این موضوع هست آقا حمید؟
    اگه یه جفت کامپ 13 تو جا فایریکی پشت پراید بندازم مساله حل میشه با همین آمپ؟
    حمید جان کلا برای افزایش شفافیت (صدای زیر) و صدای میانی از میان گزینه های کامپوننت-میدرنج-توییتر و سوپر توییتر کدوم برای رفع این مساله بهتره؟
    Last edited by chaharnazm; 03-03-2015 at 09:17.

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام،

راهنمایی میخواستم ازتون، میخواستم فقط یک ضبط بگیرم برای ماشین که با اسپیکر های فابریک ماشین جواب بده، چون نمیخوام هزینه کنم زیاد و فعلا میخوام ضبط بگیرم اونم تا حداکثر 350 400، حتی 10هزارتومن هم بالاتر نره از 400، ترجیحا حدود 300 باشه ولی تا 400 هم مساله ای نداره. بیشتر بخاطر امکانات ضبط که یو اس بی اینا بخوره میخوام اینکار رو کنم و تا جایی که اطلاعات کسب کردم اگه بخوام بلوتوث هم داشته باشه میره بالای 400 که خب هزینه نمیتونم کنم اونقدر

ممنون میشم از راهنمایی هاتون

ادیت:
    تا الان دوباره گشتم و به این دو مدل رسیدم، گزینه های خوبی هستن؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    Pioneer DEH-X6750BT

Kenwood KDC-U559BT

Last edited by erfagh; 04-03-2015 at 00:05.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه کنوود X400 یه امپ 7541 با کامپ گلیدان MX 165
    دارم و تو دره جلو پراید نصب کردم ولی صدا وقتی ولوم میدم خیلی تیز میشه!! تنظیمات خاصی داره؟ البته گین امپلی رو کامل باز نکردم! می تونه به اون ربط داشته باشه؟ یعنی تیزی صدا میتونه مربوط به تنظیم نبودن گین امپلی داشته باشه؟
    سلام
    آمپتون تقلبی نیست؟
    بازم تشکر
    ولی چیزی با قیمت مناسب تر وجود نداره؟
    آخه این دوست من این هزینه یخورده واسش زیاده
    متاسفانه من سراغ ندارم.از کالاهای چینی هم به کسی پیشنهاد نمیکنم.

سلام آقا حمید، با زحمتای ما

اقا خدمت شما عرض شود که برای ماشین جدید بنده میخوام یه سیستم صوتی عالی ببندم تا حدود 4 تومن در نظر بگیرید بودجه رو. پولم قلمبه نیس! کم کم میخرم
    اول از همه که تا جایی که میشه کیفیت و قدرت با هم باشه، ینی حجم صدای بالا میخوام و بیس سنگین ولی نمیخوام گوش خراش باشه مثلا خیلی تیز باشه یا خراب شه
    ماشین هم پرایده
    اولین قدم که پخش باشه ب نظرتون 80PRS یا 7056 یا 8019?
    سوال دیگه این که اگه بخوام سیستم رو نتورک ببندم (با توجه به هزینه واسه این که حداقل تفکیک بالایی داشته باشم.) میشه!؟
    و این که اگر با هزینه کمی بیشتر خیلی تفاوت توی کل مجموعه ایجاد میشه لطف کنین بگین.
    ممنون میشم مثل همیشه روی این یه مورد یکم وقت بزارین و بهترین هارو (تا جایی که بودجه راه میده) پیشنهاد بدین

تشکرررررررررررررر
    سلام مخلصم قربان
    پخش رو 8019 خوبه قیمتش هم مناسبتره.
    بقیه قطعات رو برای تهیه کردنش عجله دارید یا خیر؟
    در مورد نت وورک من خودم تا حالا استفاده نکردم.دردسر تنظیم کردنش خیلی زیاده.من پیشنهاد نمیکنم.باید از کسانی که تو این زمینه تجربه شنیداری هر دو را دارند سوال کنید.
    اگر عجله ندارید برای خرید صبر کنید مثل بقیه دوستان تا بار گلیدن بیاد اگر عجله دارید که عرض کنم چیا بگیرید.

سلام.اول بابت طولانی بودن پوزش می طلبم.قصد دارم سیستم شامل پخش و آمپلی و باند نصب کنم.خواهش میکنم نسبت به شرایطم بهترین(با نیم نگاهی به اقتصادی ترین)سیستم رو پیشنهاد کنید.

1.کنوود: برای پخش X400 و یه جفت 6995EX بهترین و مچ ترین آمپلی که کیفیت و عمر قطعات رو تضمین کنه در عین حال ارزون باشه چیه؟

خودم مدل 4670XL ام بی آکوستیک رو پیدا کردم.گزینه خوبیه؟
    ------
    2.پایونییر:پخش 2750 و یه جفت 6965V2

آمپلی هم باز مطمئن نیستم چی باهاشون خوب مچ هست.
    527 کنوود شاید

=>من سیستم باز نیستم.قصد ارتقا هم ندارم.بگیرم تا مدتها دارمشون.کیفیت بالا و بیس مناسب برام مهمه.متاسفانه نمیتونم خودم شخصا تفاوت جنس صدای کنوود و پایونییر رو مقایسه کنم.

پ ن:ماشینم پرایده.احتمالا هر چی بگیرم.توی داشتبورد یه جفت 1045 پایونییر همینطوری اضافه میکنم.
    سلام گلم. چرا اینقدر ریز نوشتی؟من پیرمرد چطوری باید ببینم آخه
    پخش x400 رو موافقم
    اسپیکر هم 6965V2
    بدون آمپ هم خوب درایو میشه.
    سلام آقا حمید،این آمپ TC4004 برای یه جفت کاپا 9i و کامپ 1605 مناسبه ؟
    سلام
    نمیشناسم همچین امپی رو؟!!
    حمید جان کلا برای افزایش شفافیت (صدای زیر) و صدای میانی از میان گزینه های کامپوننت-میدرنج-توییتر و سوپر توییتر کدوم برای رفع این مساله بهتره؟
    سلام
    به نظر من یه کامپوننت خوب از همه بهتره.
    دوستان سلام،
    راهنمایی میخواستم ازتون، میخواستم فقط یک ضبط بگیرم برای ماشین که با اسپیکر های فابریک ماشین جواب بده، چون نمیخوام هزینه کنم زیاد و فعلا میخوام ضبط بگیرم اونم تا حداکثر 350 400، حتی 10هزارتومن هم بالاتر نره از 400، ترجیحا حدود 300 باشه ولی تا 400 هم مساله ای نداره. بیشتر بخاطر امکانات ضبط که یو اس بی اینا بخوره میخوام اینکار رو کنم و تا جایی که اطلاعات کسب کردم اگه بخوام بلوتوث هم داشته باشه میره بالای 400 که خب هزینه نمیتونم کنم اونقدر
    ممنون میشم از راهنمایی هاتون
    ادیت:
    تا الان دوباره گشتم و به این دو مدل رسیدم، گزینه های خوبی هستن؟ کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    Pioneer DEH-X6750BT
    Kenwood KDC-U559BT
    سلام
    559 که شرکت نداره
    6750BT هم که 420 تومن هست!!!
    کن وود X400 یا پایونیر X3750 هر رو حدود 310 هستند.

4. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مخلصم قربان
    پخش رو 8019 خوبه قیمتش هم مناسبتره.
    بقیه قطعات رو برای تهیه کردنش عجله دارید یا خیر؟
    در مورد نت وورک من خودم تا حالا استفاده نکردم.دردسر تنظیم کردنش خیلی زیاده.من پیشنهاد نمیکنم.باید از کسانی که تو این زمینه تجربه شنیداری هر دو را دارند سوال کنید.
    اگر عجله ندارید برای خرید صبر کنید مثل بقیه دوستان تا بار گلیدن بیاد اگر عجله دارید که عرض کنم چیا بگیرید.
    کوچیکتم آقا حمید.

والا عجله که نیست ترجیها منتظر میمونم بار گلیدن برسه. بعد هم از اونجایی که تیکه تیکه میخرم (قدم اول هم پخشه که مشخصه) میوفته واسه اردیبهشت ماه فکر کنم

انشالله که برسه تا اون موقع . فقط میشه یه لطفی بکنید حدودی بگین پیشنهادتون چیاست؟ (کامپ یا کواک. ساب چی. جلو چی میشه.؟!)(حجم صدا و کیفیت خوب میخوام) نتورک رو هم همونطور که شما فرمودین بیخیال میشیم

ارادتمند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

HELP PLEASE
    سلام.من باند 6965V2 و آمپ 3602 گرفتم.

سر پخش واقعا مردد هستم.3750 بگیرم یا X400؟
    شنیدم X400 سرتره .ولی تو مشخصاتش ساپورت اندروید نداره.میخوام هم گوشی اندرویدی رو بخونه هم شارژش کنه.
    از طرفی 3750 با وسایل دیگم مچ هست.کدوم رو انتخاب کنم تا پشیمون نشم؟

U463 چطوره؟

X400 به خاطر خروجیش با آمپ 3602 پایونییر مچ میشه؟
    Last edited by farzad3260; 04-03-2015 at 18:23.

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    559 که شرکت نداره
    6750BT هم که 420 تومن هست!!!
    کن وود X400 یا پایونیر X3750 هر رو حدود 310 هستند.
    مرسی از راهنمایی،
    سایت ----6750 رو میده 399 که با تخفیف میتونستم 393 بگیرم. اما امروز صحبت کردم با یه مغازه دار پیشنهاد داد مدل x700 رو! که 24بیت هست و خروجی قوی تری داره با قیمت 420! که دیدم ارزشش رو شاید داشته باشه یکم بالاتر بدم و خریدم همین مدل رو!
    خودم هم نصبش کردم و در همون اول با بلندگو های کارخونه ای روی ماشین قشنگ تفاوت کیفیت صدا به وضوح قابل تشخیص بود با کنوود قدیمی ای که 8سال پیش گرفته بودم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوچیکتم آقا حمید.

والا عجله که نیست ترجیها منتظر میمونم بار گلیدن برسه. بعد هم از اونجایی که تیکه تیکه میخرم (قدم اول هم پخشه که مشخصه) میوفته واسه اردیبهشت ماه فکر کنم

انشالله که برسه تا اون موقع . فقط میشه یه لطفی بکنید حدودی بگین پیشنهادتون چیاست؟ (کامپ یا کواک. ساب چی. جلو چی میشه.؟!)(حجم صدا و کیفیت خوب میخوام) نتورک رو هم همونطور که شما فرمودین بیخیال میشیم

ارادتمند...
    سلام
    خواهش میکنم بزرگ من هستی.بسیار عالی. بله فکر کنم اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد برسه.
    الان نمیتونم نظر دقیقی بدم چون نمیدونم چیا میاد.ولی اگر بتونی رو درهای جلو کامپوننت نصب کنی یا کیک پنل بسازی (که کاملا توصیه میکنم این کار رو)یک جفت کامپوننت خوب برای جلو و یک جفت هم برای عقب.یه ساب تو باکس سیلد برای داشتن بیسهای دقیق و کوبش عالی همراه دو تا آمپلیفایر. یه 4 کانال و یه دو کانال یا مونو.
    انشاالله.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HELP PLEASE
    سلام.من باند 6965V2 و آمپ 3602 گرفتم.
    سر پخش واقعا مردد هستم.3750 بگیرم یا X400؟
    شنیدم X400 سرتره .ولی تو مشخصاتش ساپورت اندروید نداره.میخوام هم گوشی اندرویدی رو بخونه هم شارژش کنه.
    از طرفی 3750 با وسایل دیگم مچ هست.کدوم رو انتخاب کنم تا پشیمون نشم؟
    U463 چطوره؟
    X400 به خاطر خروجیش با آمپ 3602 پایونییر مچ میشه؟
    سلام
    نه فکر نمیکنم اندروید رو پشتیبانی کنه.ولی به نظر من X400 بهتره. با توجه به سه خروجی که داره کاملا برای نصب سیستم پیشنهاد میکنم.
    مرسی از راهنمایی،
    سایت ----6750 رو میده 399 که با تخفیف میتونستم 393 بگیرم. اما امروز صحبت کردم با یه مغازه دار پیشنهاد داد مدل x700 رو! که 24بیت هست و خروجی قوی تری داره با قیمت 420! که دیدم ارزشش رو شاید داشته باشه یکم بالاتر بدم و خریدم همین مدل رو!
    خودم هم نصبش کردم و در همون اول با بلندگو های کارخونه ای روی ماشین قشنگ تفاوت کیفیت صدا به وضوح قابل تشخیص بود با کنوود قدیمی ای که 8سال پیش گرفته بودم.
    مبارکتون باشه.
    خروجی همه پخشها بین 18-22 وات RMS هست.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام اقا حمید...خواستم بدونم باند ۶۹۶۵ v2 اصل و تقلبی داره؟از کجا باید تشخیص داد؟
    اگر امکانش هست قیمت اصلش رو بفرماییید و اینکه مینونید تهیه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم بزرگ من هستی.بسیار عالی. بله فکر کنم اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد برسه.
    الان نمیتونم نظر دقیقی بدم چون نمیدونم چیا میاد.ولی اگر بتونی رو درهای جلو کامپوننت نصب کنی یا کیک پنل بسازی (که کاملا توصیه میکنم این کار رو)یک جفت کامپوننت خوب برای جلو و یک جفت هم برای عقب.یه ساب تو باکس سیلد برای داشتن بیسهای دقیق و کوبش عالی همراه دو تا آمپلیفایر. یه 4 کانال و یه دو کانال یا مونو.
    انشاالله.
    اختیار دارین. انشالله...

کیک پنل هم میسازیم خب. فقط جایی رو میشناسین بتونه فابریک تر تمیز در بیاره؟!

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •