تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 102 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

همه مراحل را نست کردم.
    همچنان مشکل باقی است

الان میخوام spyhunter دانلود کنم.

نتیجه اش رو اینجا میذارم
    دوست عزیز تا اونجا که من می دونم همچین چیزی کار ویروس نیست یه جور تغییراتی هست که داخل لینکی وقتی وارد می شی در جستجوگرت و رجیستری یه تغییراتی رو ایجاد می کنه که خوب وقتی شما می گی ویروس کش نداری اونم با ویندوز واقعا تعجب اوره برام!

نسخه kasperky internet security رو نصب کنید بعد به روزش کنید، سپس برنامه های SUPERAntiSpyware Professional و SUPERAntiSpyware Professional رو پیدا کنید ، نصب و آپدیتشون کنید.
    اول با کاسپر یه دیپ اسکن برید بعد با این برنامه ها هم امتحان کنید البته جستجوگرتون رو هم قبل از این کارا بندازید آشغالی یا همون uninstall کنید و با در آخر با برنامه ccleaner یه دستی رئ سر و روی سیستم بکشید. سیستم رستور رو هم غیر فعال کنید روی تمام پارتیشن ها که دیگه خیلی بهتر می شه.

2. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

ویروسی که همش باعث ریستارت مدام کامپیوتر میشه رو باچه انتی ویروسی میشه ازبین برد ؟ مرسی
    دوست عزیز پاور سیستمت مشکل داره نه ویروس

4. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اره دوست عزیز بزار، من چند تا کار کردم این تبلیغات پ.و.ر.ن دیگه نمایش داداه نشد ولی الان که ویندوز رو عوض کردم دوباره نمایش داداه می شه
    سلام و درود.
    اکثر این تبلیغات اینترنتی رو بعضی از سایت ها که IP شما رو دارند میفرستند براتون.لبته ممکنه از سرویس دهنده اینترنتی شما هم باشه.احتما زیاد مخابرات این کار رو میکنه.
    برای رفع این مشکل این کار ها رو که میگم اگه برید بهتره.حد اقل برای من که مفید بوده و از شر این تبلیغات مزاحم راحت شدم.

1. سیستمتون رو با یک انتی ویروس اپدیت شده یکبار اسکن کنید.کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنید.با نرم افزار ccleaner یا نرم افزارهای دیگر پاکسازی سیستم" رایانتون رو کاملا پاکسازی کنید.و از تمام گزینه هایی که مربوط به مرورگر هستند رو فعال کنید.تا کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنه.حالا با نرم افزار مالواربایت اپدیت شده که نسخه جدیدشم اومده یکبار دیگه سیستمتون رو پاک سازی کید.
    2.حالا باید DNS خودتون رو تغییر بدید..dns شما روی dns سرویس دهنده اینترنتیتون یا همون ISP هست.(مثلا مال من روی مخابراته) که باید به DNS گوگل تغییرش بدید.اموزشش رو نمیزارم چون تو نت بگردید هست.DNS گوگل:
    Google DNS
    Preferred: 8.8.8.8
    Alternate: 8.8.4.4

یا روی این DNS:
    OpenDNS
    Preferred: 208.67.222.222
    Alternate: 208.67.220.220

در اخر هم بهتره که اگه به تنظیمات مودم اشنایی دارید بهتره مودمتون رو یکبار ریست کنید و دوباره تنظیم کنید.
    لطفا اگه امتحان کردید نتیجه رو بگید.
    موفق باشید.
    Last edited by amin tala; 28-02-2015 at 12:07.

6. 3 کاربر از amin tala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام و درود.
    اکثر این تبلیغات اینترنتی رو بعضی از سایت ها که IP شما رو دارند میفرستند براتون.لبته ممکنه از سرویس دهنده اینترنتی شما هم باشه.احتما زیاد مخابرات این کار رو میکنه.
    برای رفع این مشکل این کار ها رو که میگم اگه برید بهتره.حد اقل برای من که مفید بوده و از شر این تبلیغات مزاحم راحت شدم.

1. سیستمتون رو با یک انتی ویروس اپدیت شده یکبار اسکن کنید.کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنید.با نرم افزار ccleaner یا نرم افزارهای دیگر پاکسازی سیستم" رایانتون رو کاملا پاکسازی کنید.و از تمام گزینه هایی که مربوط به مرورگر هستند رو فعال کنید.تا کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنه.حالا با نرم افزار مالواربایت اپدیت شده که نسخه جدیدشم اومده یکبار دیگه سیستمتون رو پاک سازی کید.
    2.حالا باید DNS خودتون رو تغییر بدید..dns شما روی dns سرویس دهنده اینترنتیتون یا همون ISP هست.(مثلا مال من روی مخابراته) که باید به DNS گوگل تغییرش بدید.اموزشش رو نمیزارم چون تو نت بگردید هست.DNS گوگل:
    Google DNS

یا روی این DNS:
    OpenDNS

در اخر هم بهتره که اگه به تنظیمات مودم اشنایی دارید بهتره مودمتون رو یکبار ریست کنید و دوباره تنظیم کنید.
    موفق باشید.
    کاری به DNS ندادم ولی بعد از اون که ویندوز رو عوض کردم و دوباره تبلیغات آمد همون موقعه تمام کش مرورگر رو پاک کردم و یک بار مودم رو ریست کردم و الان تبلیغات نشان داده نمی شوند ولی داخل مرورگر Adm android چون لینک دارم نتونستم پاکش کتم که این مشکل فقط در همون Adm پابرجاست ودیگر داخل کامپیوتر چیزی نشان داده نمی شه

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام و درود.

Google DNS

یا روی این DNS:
    OpenDNS

موفق باشید.

الان متوجه شدم که این ویروس نیست

من با اینترنت سکیوریتی quick heal
    برنامه trojan killer
    برنامه spy hunter

و چند تا برنامه ی دیگه که توی صفحات قبل گفتم اسکن کردم هر چی هم که پیدا شد رو پاک کردم.

ولی مشکل بود تا اینکه یک دفعه خود به خود ازبین رفت و منم متوجه نشدم چرا

امروز قبل از اینکه پست شما رو ببینم با یه برنامه cleaner سیستم رو پاک سازی کردم.چون برای اکتیو کردنش نوشته بود که اینترنت را قطع کنید منم مودم رو خاموش کردم

حالا که مودم رو روشن کردم دیدم دوباره همون تبلیغات شروع شد.

یادم اومد سری قبل با خاموش و روشن کردن مودم تبلیغات قطع شده بود.

حالا الان dns رو تغییر میدم ببینم چی میشه

تغییر دادم.مشکل همچنان باقی است

روی این گذاشتم

تنظیمات مودم رو بلد نیستم
    Last edited by ملا نصرالدین; 03-03-2015 at 22:42.

9. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان متوجه شدم که این ویروس نیست

من با اینترنت سکیوریتی quick heal
    برنامه trojan killer
    برنامه spy hunter

و چند تا برنامه ی دیگه که توی صفحات قبل گفتم اسکن کردم هر چی هم که پیدا شد رو پاک کردم.

ولی مشکل بود تا اینکه یک دفعه خود به خود ازبین رفت و منم متوجه نشدم چرا

امروز قبل از اینکه پست شما رو ببینم با یه برنامه cleaner سیستم رو پاک سازی کردم.چون برای اکتیو کردنش نوشته بود که اینترنت را قطع کنید منم مودم رو خاموش کردم

حالا که مودم رو روشن کردم دیدم دوباره همون تبلیغات شروع شد.

یادم اومد سری قبل با خاموش و روشن کردن مودم تبلیغات قطع شده بود.

حالا الان dns رو تغییر میدم ببینم چی میشه

تغییر دادم.مشکل همچنان باقی است

روی این گذاشتم

تنظیمات مودم رو بلد نیستم

سلام
    اون برنامه فقط برای پاکسازی فایل های Temp و بیهوده هست
    دکمه ی پشت مودم رو برای ریست کردم تمام تنظیمات مودم به مدت 10 ثانیه نگه داشته تا ریست شود
    دکمه ی ریزی هست که باید با خودکار یا خلال دندان فشار داده شود
    DNS ها رو هم ست کنید به
    Comodo Secure
    8.26.56.26
    8.20.247.20

11. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin tala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کاری به DNS ندادم ولی بعد از اون که ویندوز رو عوض کردم و دوباره تبلیغات آمد همون موقعه تمام کش مرورگر رو پاک کردم و یک بار مودم رو ریست کردم و الان تبلیغات نشان داده نمی شوند ولی داخل مرورگر Adm android چون لینک دارم نتونستم پاکش کتم که این مشکل فقط در همون Adm پابرجاست ودیگر داخل کامپیوتر چیزی نشان داده نمی شه
    سعی کنید مراحل اول رو هم برید.بنظرم پاکسازی با مالواربیت یه چیز دیگست.....کش مرورگر هم یادتون نره که حتما پاک کنید.
    درواقع هر دو مرحله که گفتم مکمل هم هستند...
    اگه به یک مودم دیگه دسترسی دارید او رو هم امتحان کنید ...تنظیمات مودمتون هم تو نت بگردید هست..
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    اون برنامه فقط برای پاکسازی فایل های Temp و بیهوده هست
    دکمه ی پشت مودم رو برای ریست کردم تمام تنظیمات مودم به مدت 10 ثانیه نگه داشته تا ریست شود
    دکمه ی ریزی هست که باید با خودکار یا خلال دندان فشار داده شود
    DNS ها رو هم ست کنید به
    Comodo Secure
    8.26.56.26
    8.20.247.20
    من تنظیمات مودم و یوزرنیم و پسوردش رو ندارم.نمیتونم ریست کنم

dns رو هم روی این اعدادی که گفتید گذاشتم باز هم مشکل حل نشد

14. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فک کنم باید امشب یا هروقت که وقت داشتین با تیم ویور به سیستم متصل شم و خودم چک کنم ببینم مشکل از کجاست

16. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

ببینید کانکشنی که باهاش به نت وصل میشید دستی هستش یا اتوماتیک وارد نت میشد ... اگر دستی باشه که یوزر نیم قابل دیدن هستش می مونه پسورد که یادم روی نسخه های قبلی ویندوز مثلا xp ّبرنامش بود که پسورد رو هم ببینید ... البته راه اسونتر تماس با شرکتی هستش که ازش نت گرفتین و بعد از احراز هویت بهتون یوزر و پسوردتون رو مجدد میگن ...

بعدش همونطور که دوستمون گفتند مودم رو ریست کنید و سپس مجدد کانکشن رو حالت PPPOE (همون اتوماتیک) بسازید ... برای دسترسی به تنظیمات مودمتون توی ادرس بار مرورگرتون این عدد رو باید تایپ کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از این قسمت هم یوزرتون رو میتونید مشاهده کنید ...

و البته بهتره که بعدا درایور مودمتون رو هم با توجه به نوع ویندوزتون با برنامه های آنلاین سخت افزاری به روز رسانی کنید ...

18. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •