تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1057 از 3347 اولاول ... 575579571007104710531054105510561057105810591060106110671107115715572057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,561 به 10,570 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن

محتوای مخفی: تست سرعت  

2. 3 کاربر از shahin1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست
    ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن

محتوای مخفی: تست 

4. 5 کاربر از shahin1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

1 بشتابید! مودم 4G ایرانسل را آنلاک کردم + آموزش

بشتابید! مودم 4G ایرانسل آنلاک شد+ آموزش
    تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و مسئولیت درستی اطلاعات و روش کار بر عهده ایشان است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراحل کار را لطفا از منبع اعلام شده دنبال بفرمایید.( بدلیل حفظ حق کپی رایت نویسنده اصلی)

توجه: این کار باعث از بین رفتن گارانتی مودم شما خواهد شد . این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و مسئولیت و عواقب قانونی کار و هر گونه استفاده نادرست و آسیب به دستگاه و... بر عهده خودتان است.
    Last edited by stere1980; 04-03-2015 at 00:19.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
    نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه

7. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان وقتتون بخیر. من از ارومیه با این سایت اشنا شدم. رشته من برق مخابرات است. من این اقای REZARAIN88 را میشناسم. ایشون استاد راهنمای ما در تبریز در دوره دکتری بود. در سال 88 ایشون ممنوع تدریس شد. و اخیرا به ایران برگشته . یکی از بهترین استادهای حوزه برق مخابرات است. و سالی یه دو سه بار به ایران میاد. ایشون تا جایی که من میدونم امریکا هستش.
    چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده
    شما خبر سلامتی شون رو می خوای؟ به کارت میاد؟

اونوقت که اینجا بود از طرف یه شرکت خارجی به ایرانسل مشاوره می داد. هم من و هم چندتا از دوستان چندبار مشکلات دکل رو باهاشون درمیون گذاشتیم و بعداز تماس با پیمانکارهای مناطق مورد نظر پاسخ داد.

ایشون حتی ادرس دقیق دکل تو شهر اطلاع داشتند و تا جایی که من ازشون سوال کردم اطلاعات و راهنمایی هاشون دقیق و درست بود. مسلما الان هر کشوری که هست نباید انتظار داشت به منابع خبریشون دسترسی داشته باشند که بیان تو تاپیک پست بزارند. و اون منابع خبری شون هم کارمند ایرانسل هستند و اجازه ندارند به کسی که الان خارج از کشور هست و فعلا مسولیتی نداره جواب پس بدن

__________________________________________________ __________________________________________________ _

اون دوستانی هم که عکس از مکاتبه شون با مدیر روابط عمومی دزدسل رو میزارن بهتره خوشون به اون گفته ها استناد کنند من دارم واقعیت های موجود رو میبینم و قضاوت می کنم اگه مدیر روابط عمومی که هیچی مدیرعامل شرکت هم بیاد چیزی بگه باور نمی کنم. اینا به ملت دروغ می گن نمی ترسن حالا بیاد به تو راست بگه !!!

حالا یه تعداد از دوستان یکی دوماه پیش تو انجمن نبودن یا تازه عضو شدن دوست دارن ابراز وجود کنند یه بحث دیگه است بزار فکر کنم ما ببو گلابی هستیم و گول این شخص رو خوردیم و خودشون عقل کل هستند.

الان سرعت تاپیک خوابیده وگرنه اون اوایل که روزی 10 صفحه تاپیک جلو می رفت و کسی هم نبود به سوالات دوستان پاسخ بده همین اطلاعات و کمک های اقا رضا مثل یه جرعه اب تو بیابون بود.

(البته این قسمت اخر رو منظورم با شما دوست عریز که گفته تون رو نقل قول کردم نبود)
    Last edited by arash59b; 03-03-2015 at 08:33.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ایرانسل ایمیل تحت عنوان خبر نامه فرستاده گفته اسپید تست بگیرید و با هشتگ سرعت_ایرانسل اشتراک بگذارید قیمت بسته های تخفیفی و بالاخره پیامک اتمام بسته
    چشم اینم با هشتگ
    #irancell

Last edited by afshin-434; 03-03-2015 at 09:30.

12. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بشتابید! مودم 4G ایرانسل را آنلاک کردم + آموزش

تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد و برای اطمینان دوستان چند اسکرین شات هم گرفتم که می بینید!

کد:
    مراحل کار :

1- وارد این سایت شوید :

کد:
    2- بر روی دکمه Sign in with google کلیک کنید.

3- درخواست تأیید ورود از طریق اکانت گوگل را تأیید کنید. (روی دکمه Accept کلیک کنید.)

4- کد IMEI مودم، و مدل آن را وارد نمایید و بر روی دکمه Calculate کلیک کنید. (این دو کد را می توانید از روی مودم یا صفحه تنظیمات آن پیدا کنید.)

5- بر روی دکمه g+1 کلیک کنید.

6- کد لازم برای آنلاک کردن مودم شما ایجاد شده است. (کد قرمز رنگ)

7- مودم را با سیم کارت جدید به دستگاه وصل کنید، بعد از درخواست کد آنلاک در صفحه ای که به کنترل پنل مودم وارد می شوید، کدی را که از طریق سایت بالا ایجاد کردید را وارد نمایید و تأیید کنید.

نکته مهم : در وارد نمودن کدها دقت نمایید. اگر پس از وارد نمودن کد در مودم با خطا مواجه شدید از تکرار این روش بپرهیزید، چون اگر 10 مرتبه کد اشتباه را وارد کنید مودم از کار می افتد.

تبریک مودم شما آنلاک شد!

اکنون اسکرین شات و اثبات عملی بودن این روش که توسط خودم تست شده البته با کلی ترس و وحشت از قفل شدن دائمی و سوختن کد در صورت اشتباه بودن کد! که خدارو شکر کد درست کار کرد.

توجه مهم خیلی مهم:
    این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و... بر عهده خودتان است.

تا پیک مستقلی نیر برای این موضوع در بخش مودم و تجهیزات شبکه زده ام. موفق و شاد باشید
    این کار شما دیگه آخرش بود!
    اصولا فلسفه‌ی لاک کردن در تمام دنیا اینه که مثلا قیمت یه مود ۵۰۰ هزار تومانه بعد مثلا ایرانسل میاد روی سیم کارت خودش لاک میکنه میدش ۲۵۰ هزار تومان.
    ولی استاد ایرانسل مودم رو با همون قیمت آنلاک خودش میاد میفروشه با این وضعیت که لاکش هم کرده!!

خوب اصلا این‌چه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!

این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله:

میده ۴۵۰ هزار تومان!

درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمی‌دونم مارک مودم‌های ایرانسل چیه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب این چه کاریه؟!

منظورم از آنلاک‌اینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
    Last edited by afshin-434; 03-03-2015 at 09:53.

14. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بشتابید! مودم 4G ایرانسل را آنلاک کردم + آموزش

تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد و برای اطمینان دوستان چند اسکرین شات هم گرفتم که می بینید!

کد:
    مراحل کار :

1- وارد این سایت شوید :

کد:
    2- بر روی دکمه Sign in with google کلیک کنید.

3- درخواست تأیید ورود از طریق اکانت گوگل را تأیید کنید. (روی دکمه Accept کلیک کنید.)

4- کد IMEI مودم، و مدل آن را وارد نمایید و بر روی دکمه Calculate کلیک کنید. (این دو کد را می توانید از روی مودم یا صفحه تنظیمات آن پیدا کنید.)

5- بر روی دکمه g+1 کلیک کنید.

6- کد لازم برای آنلاک کردن مودم شما ایجاد شده است. (کد قرمز رنگ)

7- مودم را با سیم کارت جدید به دستگاه وصل کنید، بعد از درخواست کد آنلاک در صفحه ای که به کنترل پنل مودم وارد می شوید، کدی را که از طریق سایت بالا ایجاد کردید را وارد نمایید و تأیید کنید.

نکته مهم : در وارد نمودن کدها دقت نمایید. اگر پس از وارد نمودن کد در مودم با خطا مواجه شدید از تکرار این روش بپرهیزید، چون اگر 10 مرتبه کد اشتباه را وارد کنید مودم از کار می افتد.

تبریک مودم شما آنلاک شد!

اکنون اسکرین شات و اثبات عملی بودن این روش که توسط خودم تست شده البته با کلی ترس و وحشت از قفل شدن دائمی و سوختن کد در صورت اشتباه بودن کد! که خدارو شکر کد درست کار کرد.

توجه مهم خیلی مهم:
    این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و... بر عهده خودتان است.

تا پیک مستقلی نیر برای این موضوع در بخش مودم و تجهیزات شبکه زده ام. موفق و شاد باشید
    عزیز اگه اینکارو 4 یا 3 ماه پیش کرده بودین یه آفرین داشتین.
    الان مودم 4g از 350 تومن تا 800 تومن همه جا پر شده.
    مگر اینکه طرف مغز خر خورده باشه، الان بخواد مودم زپرتی ایرانول رو بخره.
    خودم ماه پیش Tp link خریدم 380 تومن از مودم ایرانول خیلی بهتره.

این به درد کسانی میخوره که 4 ماه پیش عجله کردن و مودم ایرانول رو خریدن.

XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 03-03-2015 at 11:34.

16. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

خوب این بنده خدا اومده آموزش گذاشته خوب اون های که قبلا مودم ایرانسل خریدن تشکر میکنن بقیه هم بکارشون نیاد نباید آموزش گذاشت چون شماها میگین باید مودم آنلاک خرید کلا اینکه مودم با این پول خرید اشباه هست این پول رو بدید یک گوشی موبایل بخرید مثل هووای 550 که 4g هم هست که دیگه یک مودم که فقط یک کار میکنه رو با گوشی که همه کار میکنه نمیشه مقایسه کرد بعد گوشی آنتن دهیش بهتر هم هست باتریش بهتره و خیلی دلایل دیگه که پول به مودم ندید تازه این رنج قیمت 400 هست 800 که گوشی t3 sony میدن

18. 4 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •