تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 108 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.

یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .

خوب حالا برویم سر اصل مطلب :

عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .

مشکل بیشتر ما هم یکی از دو مورد زیر هست :

1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو

2- یا هدف و نیتمون مشخصه اما اون مورد در جنس مخالفمون یافت نمیشه .

حالا این موارد چی هستن ؟

هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .

اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.

اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت

اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
    خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...

در اخر باز هم میگم فقط در چارچوب قوانین سایت و مطابق با موازین اسلامی باشه .

سیروس جان ، برادر : قصد که نداری این پست ما رو به فنا بدی ؟ دی :

پس من منتظرم . بسم الله
    هدف و نیتت باید این باشه که :
    کنکور آسان است

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

2. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز صبح تو اتوبوس يه مقدار اعصابم خورد شد !

زنيكه از اتوبوس پياده شد از من خواست براش كارت بزنم ! نميدونم چه فكري درباره من كرده بود ، كمك راننده ؟ نوكر غلام سياه ؟ يا هر چي . فقط كافي بود دستشو دراز كنه تا كارت برسه روي دستگاه يعني حتي لازم هم نبود يه قدم هم اضافه برداره ، دستش هم به جايي بند نبود ! محلش نذاشتم اونم شروع كرد به داد و فرياد و چرت و پرت گفتن ! منهم ميتونستم مثل اكثر ايراني جماعت خيلي راحت چاك دهنمو باز كنم هرچي بلد بودم نثارش كنم ! ولي خب اصلاً اهميت ندادم گرچه اول صبحي يه مقدار دل چركين شدم .

4. 10 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

الله اکبر از این شورش!!
    در این تاپیک چه شده است؟
    مرا برهانیــــــد
    نجاتم دهیـــــد

فردا باید برم پلیس +۱۰ ببینم کمیسیون کی هست :|

Sent from my ST15i using Tapatalk
    همین کمیسیونی که می خواهی بری من حدود 10 سال پیش رفتم آگه دکتر معتمدش هنوز همون باشه انشاءالله معافی

90 درصد کار بستگی به نامه ای که دکتر داده داره

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

همین کمیسیونی که می خواهی بری من حدود 10 سال پیش رفتم آگه دکتر معتمدش هنوز همون باشه انشاءالله معافی

90 درصد کار بستگی به نامه ای که دکتر داده داره
    10 سال پیش، اون دکتر
    الان احتمالا دکتر تغییر کرده، قوانین و سخت گیری هم که خبر دارید
    امروز کارای پرونده رو تکمیل کردم، نظام وظیفه گفت 50 روز دیگه نامه میاد دستت بری کمیسیون، اهواز 50 روز؟
    شما معاف شدی؟

تو بانک رفتم یه فیش 10 تومنی بنویسم، 10 نفر اومدن، "آقا بیا این فیش ما رو بنویس" فکر کنم یه 40 دقیقه ای گیر بودم

حالا کد سخا رو دارم، میتونم پیگیری کنم نامه زودتر بیاد؟
    الان ملاک برای طول خدمت، اینه که من دفترچه رو فرستادم؟ یا وقتی هست که رای کمیسیون مشخص بشه؟ یعنی ممکنه اگر کمیسیون معاف نکرد، 24 ماهه بشم؟

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

10 سال پیش، اون دکتر
    امروز کارای پرونده رو تکمیل کردم، نظام وظیفه گفت 50 روز دیگه نامه میاد دستت بری کمیسیون، اهواز 50 روز؟
    شما معاف شدی؟

تو بانک رفتم یه فیش 10 تومنی بنویسم، 10 نفر اومدن، "آقا بیا این فیش ما رو بنویس" فکر کنم یه 40 دقیقه ای گیر بودم

الان ملاک برای طول خدمت، اینه که من دفترچه رو فرستادم؟ یا وقتی هست که رای کمیسیون مشخص بشه؟ یعنی ممکنه اگر کمیسیون معاف نکرد، 24 ماهه بشم؟
    من فکر کردم کمیسیون آخر می خوای بری مثل اینکه تازه کمیسیون پزشکی هستی که مرحله اوله
    اصل کار آون چیزیه که همین دکتر تشخیص میده البته فقط مشکلت رو بررسی میکنه و جوابش رو میفرسته برای پزشک شهرتون
    درست یادم نیست ولی فکر کنم اگه کمیسونت و دوران اقدامت بیشتر از دوره معافیت بعد از تحصیل طول بکشه غیبت هم می خوری
    شرایط من از شما بدتر بود چون دیر اقدام کردم غیبت خورده بودم و ارشد هم قبول شده بودم اگه معاف نمیشدن بجای دانشگاه یراست باید می رفتم پادگان
    Last edited by arash59b; 02-03-2015 at 11:35.

10. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .

برای اطلاعات بیشتر به :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مراجعه کنید/

12. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ملاک زمان ارسال دفدرچه هست و قاعدتا شما 21 ماه حساب میشید اگر که حکم کمیسیون اعزام شما باشه .

برای اطلاعات بیشتر به :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مراجعه کنید/

14. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

10 سال پیش، اون دکتر
    شما معاف شدی؟

فکر کنم یه 10 تایی دکتر باید شرایط شمارو تایید کنند. اگر مشکل روحیه سعی کن یکم فیلم بازی کنی. اگر مشکلت جسمیه حتما با ته ریش و لباس یغه بسته و سر پایین دنبالش بیفت تا دکترا باحات نلجند!

هدف و نیتت باید این باشه که :
    کنکور آسان است

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    بدو درستو بخون بینم... تست زیاد بزنیا

امروز صبح تو اتوبوس يه مقدار اعصابم خورد شد !

زنيكه از اتوبوس پياده شد از من خواست براش كارت بزنم ! نميدونم چه فكري درباره من كرده بود ، كمك راننده ؟ نوكر غلام سياه ؟ يا هر چي . فقط كافي بود دستشو دراز كنه تا كارت برسه روي دستگاه يعني حتي لازم هم نبود يه قدم هم اضافه برداره ، دستش هم به جايي بند نبود ! محلش نذاشتم اونم شروع كرد به داد و فرياد و چرت و پرت گفتن ! منهم ميتونستم مثل اكثر ايراني جماعت خيلي راحت چاك دهنمو باز كنم هرچي بلد بودم نثارش كنم ! ولي خب اصلاً اهميت ندادم گرچه اول صبحي يه مقدار دل چركين شدم .
    سلام دوست عزیز رفتار ناخوشایند مردو زن نداره که فدات شم.

بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.

یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .

خوب حالا برویم سر اصل مطلب :

عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .

مشکل بیشتر ما هم یکی از دو مورد زیر هست :

1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو

2- یا هدف و نیتمون مشخصه اما اون مورد در جنس مخالفمون یافت نمیشه .

حالا این موارد چی هستن ؟

هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .

اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.

اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت

اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
    خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...

در اخر باز هم میگم فقط در چارچوب قوانین سایت و مطابق با موازین اسلامی باشه .

سیروس جان ، برادر : قصد که نداری این پست ما رو به فنا بدی ؟ دی :

پس من منتظرم . بسم الله
    دقیقا در مورد چی ببحثیم دایی؟! من فقط فعلا یه جمله روانشناسانه می تونم بگم:

خانم ها عاشق می شوند آقایان عاشق می مانند...

والا ما چهارچوب رو خیلی ساده قرار دادیم توی دهکده ، ولی خب بعضی دوستان کم لطفی میکنن و خارج از چهارچوب یه چیزایی رو مینویسن

ما هم والله قسم اصلا سختگیری نمیکنیم ولی بعضی چیزا نوشته میشه که ما خودمونم میایم میخونیم خجالت میکشیم

حالا ایشالا که از این به بعد دوستان با ما همکاری میکنن و در چهارچوب ارزشهای دهکده قدم برمیدارن
    مخلصیم سعی می شود در چارچوب فیلترینگ عمل شود. تا شمارم زحمت ندیم

16. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان بحث ها دیگه داره خطرناک میشه یکمی اروم تر باشید همسایه شکایت کرده
    دیگه داره چیز میشه ها ..
    بگو بیاد ببینیم چی میگه. یکم باهاش اختلات دموکراسیانه کنیم!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

آقایان کجا برفتند. راستی کسی لینک دانلود اهنگ خالی گیتار الکترونیک داشته بید؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •