بچه ها من یه نظری دارم .حالا که بحث عشق و عاشقی شده و این تاپیک هم کم کم داره رو به اسپم و پست های بی اهمیت میره میخام یه مطلبی رو بگم تا اگر دوست داشتین در موردش بحث کنیم و یه جورایی هم حرف دلتون رو بزنید. خلاصه راحت باشید .هر چه دل تنگت میخاهد بگو .فقط در چارچوب موازین اسلامی باشد.
یک نکته رو هم بگم اینجا بحث هایی که میشه کلی هست و مربوط به فرد یا افراد خاصی نمیشه پس از خانم هایی که از این تاپیک بدون اجازه

بازدید میکنن پوزش میطلبم و خواهش میکنم به خودشون نگیرن .
خوب حالا برویم سر اصل مطلب :
عشق و عاشقی معضل بزرگ زندگی ما جوان هاست یعنی هممون چه بخایم چه نخایم یه جورایی باهاش درگیریم . کاری هم با اونایی که میگن این چیزا کشکه ندارم و بهتره اصلا تو این بحث شرکت نکنن .
مشکل بیشتر ما هم یکی از دو مورد زیر هست :
1- یا نمیدونیم از طرف مقابلمون چی میخایم فقط برای رو کم کنی یا رکورد زدن و خلاصه بدون هدف میریم جلو
2- یا هدف و نیتمون مشخصه اما اون مورد در جنس مخالفمون یافت نمیشه .
حالا این موارد چی هستن ؟
هر کسی با هدفی میره سمت جنس مخالف که اینجا چون تاپیک اقایان هست سر صحبتمون با خانم هاست. یکی با هدف فلان میره جلو یکی به هدف سرگرمی و تفریح و خوشگذرانی و یکی هم به خاطر مهر و محبت و ... و اینکه فکر میکنه فقط یک gf یا یک همسر میتونه مشکلات روحیش رو حل کنه .
اگر هدفمون مورد اول باشه که فرقی نمیکنه طرف مقابلمون کی باشه یعنی ملاک و معیار خاصی برای این کار نداریم که طرف مقابلمون چگونه باشد و کس خاصی رو درنظر نمیگیریم .به جز مواردی که مربوط به بحث فعلی نمیشه.
اگر هدفمون سرگرمی و تفریحات باشه که باز هم دخترا سرگرمی خوبی برای اوقات فراغت ما مردها نیستن مخصوصا با اون اخلاق داغون و خودخواهانشون یا خرج های سنگینی که رو دست ادم میزارن .اونم توی این اشفته بازار که ادم پول خرید یک جفت جوراب برای خودش رو هم نداره.سرگرمی های بهتری هم پیدا میشن که میتونن خیلی مفیدتر باشن مثل اینترنت
اگر هم مورد سوم باشه که در 50 درصد موارد همینطوره معمولا به سختی میشه یک فرد رو انتخاب کرد که بتونه نیازهای روحی ما رو براورده کنه .منظور من این نیست که دخترا اصلا دل ندارن یا عاشق نمیشن بلاخره اونها هم ادمن اما اگه بخام بی خیال جزء بشم و کلی نگری کنم و رو راست بگم خداییش این مورد رو اکثرا تعطیلن .تاکید منم بیشتر روی همین مورد هست .
خودم مشکلم فقط همین مورد اخره تا حالا با هر کس اشنا شدم یا برای مدتی باهاش بودم به این نتیجه رسیدم که بودن یا نبودنش تاثیر خاصی توی زندیگم نمیزاره.به قول یه بزرگی که میگفت : زن زندگیت کسیه که بدون اون زندگیت فلج بشه و بدون اون نتونی حتی نفس بکشی.(که بیشتر در مورد عشق های واقعی است نه عشق های تخیلی و من دراوردی ) شاید از نظر خیلیهاتون خنده دار باشه ولی من خیلی بهش اعتقاد دارم و با همین اعتقادم جلو میرم .از شما میخام یه مقدار بحث رو باز کنید و حرف دلتون رو بزنید و نظرتون رو بگید .از اهدافتون ،از شکست هاتون از برنامه هاتون و ...
در اخر باز هم میگم فقط در چارچوب قوانین سایت و مطابق با موازین اسلامی باشه .
سیروس جان ، برادر : قصد که نداری این پست ما رو به فنا بدی ؟ دی :
پس من منتظرم . بسم الله